Predpokladám, že za tvojim názorom je tvoj vek- mladý, podľa toho ako k tomu pristupuješ.Tom napísal: Ut Jún 24, 2025 9:56 pmÚprimne, mám to asi podobné ako Warriorr567. Voči dievčatám som slušný, kľudne aj pokecáme... ale dôvod návštevy je iný ako príjemný pokec a ich vnútorný svet.Lumperth napísal: Ne Jún 22, 2025 6:17 pm Človeče, hodne sa pleteš. Ano, pre vela chlapov je žena len kus mäsa a zas pre vela, určite nie. Nepoviem aký je pomer, ale tvojich 90% je kktina. ...V podstate to mám podobné ako napríklad s pokladníčkou v obchode - tiež som voči nej slušný a prípadne môžem aj pokecať, ale dôvod návštevy obchodu je iný a voči predavačke nepociťujem nič... A po krátkom čase si na ňu ako na človeka ani nespomeniem (maximálne tak na to, že v tom obchode bol fajn tovar / že s tou amatérkou bol fajn sex).
Možno to trochu skresľuje to, že tu medzi registrovanými na fóre je ten pomer určite iný (v prospech tých, ktorí vidia v amatérke viac ako prostriedok na sexuálne odreagovanie sa), ale zas bežný zákazník amatérok sa na fóre ani neregistruje, využije ho maximálne na to, aby si pozrel recenzie, či sa návšteva konkrétnej amatérky oplatí alebo nie. Čiže medzi registrovanými na fóre to je určite výrazne menej ako 90%, ale celkovo medzi zákazníkmi... by som dvakrát netvrdil, že Warriorr567 bol ďaleko od pravdy.
Proste komunita na tomto fóre určite nie je reprezentatívna vzorka zákazníkov amatérok. Je to práve tá časť zo zákazníkov, ktorí vidia v amatérke viac ako len "nástroj" na sex a chcú o tom aj kecať, riešiť problémy okolo toho a podobne. (nie je to myslené ako dehonestujúce voči tejto komunite, napokon, sám som jej súčasťou, len mi šlo o to uvedomiť si, že väčšinový zákazník je asi trochu iný).
Ja ako starší 55+ mám na to iný názor a okrem živočíšneho sexu- pudu potrebujem k tomu aj niečo viac, dobrý a inteligentný pokec, vypočutie a niekedy aj radu. Ešteže sme každý iný a každý preferuje to svoje