Blacklist amaterky

Nebojte sa nahlasovať nebezpečné indivíduá!
vantajm
Dátum registrácie: So Apr 19, 2025 3:04 pm
Has thanked: 87 times
Been thanked: 82 times

Re: Blacklist amaterky

Príspevok od používateľa vantajm »

Tom napísal: Ut Jún 24, 2025 9:56 pm
Lumperth napísal: Ne Jún 22, 2025 6:17 pm Človeče, hodne sa pleteš. Ano, pre vela chlapov je žena len kus mäsa a zas pre vela, určite nie. Nepoviem aký je pomer, ale tvojich 90% je kktina. ...
Úprimne, mám to asi podobné ako Warriorr567. Voči dievčatám som slušný, kľudne aj pokecáme... ale dôvod návštevy je iný ako príjemný pokec a ich vnútorný svet. :) V podstate to mám podobné ako napríklad s pokladníčkou v obchode - tiež som voči nej slušný a prípadne môžem aj pokecať, ale dôvod návštevy obchodu je iný a voči predavačke nepociťujem nič... A po krátkom čase si na ňu ako na človeka ani nespomeniem (maximálne tak na to, že v tom obchode bol fajn tovar / že s tou amatérkou bol fajn sex).

Možno to trochu skresľuje to, že tu medzi registrovanými na fóre je ten pomer určite iný (v prospech tých, ktorí vidia v amatérke viac ako prostriedok na sexuálne odreagovanie sa), ale zas bežný zákazník amatérok sa na fóre ani neregistruje, využije ho maximálne na to, aby si pozrel recenzie, či sa návšteva konkrétnej amatérky oplatí alebo nie. Čiže medzi registrovanými na fóre to je určite výrazne menej ako 90%, ale celkovo medzi zákazníkmi... by som dvakrát netvrdil, že Warriorr567 bol ďaleko od pravdy.

Proste komunita na tomto fóre určite nie je reprezentatívna vzorka zákazníkov amatérok. Je to práve tá časť zo zákazníkov, ktorí vidia v amatérke viac ako len "nástroj" na sex a chcú o tom aj kecať, riešiť problémy okolo toho a podobne. (nie je to myslené ako dehonestujúce voči tejto komunite, napokon, sám som jej súčasťou, len mi šlo o to uvedomiť si, že väčšinový zákazník je asi trochu iný).
Predpokladám, že za tvojim názorom je tvoj vek- mladý, podľa toho ako k tomu pristupuješ.
Ja ako starší 55+ mám na to iný názor a okrem živočíšneho sexu- pudu potrebujem k tomu aj niečo viac, dobrý a inteligentný pokec, vypočutie a niekedy aj radu. Ešteže sme každý iný a každý preferuje to svoje
Tom
Dátum registrácie: Pi Mar 21, 2025 1:52 pm
Has thanked: 13 times
Been thanked: 49 times

Príspevok od používateľa Tom »

vantajm napísal: Ut Jún 24, 2025 10:21 pm Predpokladám, že za tvojim názorom je tvoj vek- mladý, podľa toho ako k tomu pristupuješ.
Ja ako starší 55+ mám na to iný názor a okrem živočíšneho sexu- pudu potrebujem k tomu aj niečo viac, dobrý a inteligentný pokec, vypočutie a niekedy aj radu. Ešteže sme každý iný a každý preferuje to svoje
Máš iný názor na ten pomer, alebo iný názor na to, že tu na fóre skôr píšu ľudia, ktorí v amatérke vidia viac, ako len prostriedok na realizáciu sex-dobrodružstva? :) Pozri si posledný odstavec v mojom príspevku.
Vek ani nič o sebe sem písať nebudem, ale mladý nie som (ale to je v podstate jedno).

Pravdu samozrejme nezistíme ani ty, ani ja (jedine ak by si dokázal urobiť nejaký hodnoverný prieskum medzi zákazníkmi amatérok - nie prieskum len medzi registrovanými na fóre, samozrejme). Ja som len dal môj pohľad na danú vec, to je celé.
MydlonaMileticku
Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 47 times

Príspevok od používateľa MydlonaMileticku »

vantajm napísal: Ut Jún 24, 2025 10:21 pm
Tom napísal: Ut Jún 24, 2025 9:56 pm
Lumperth napísal: Ne Jún 22, 2025 6:17 pm Človeče, hodne sa pleteš. Ano, pre vela chlapov je žena len kus mäsa a zas pre vela, určite nie. Nepoviem aký je pomer, ale tvojich 90% je kktina. ...
Úprimne, mám to asi podobné ako Warriorr567. Voči dievčatám som slušný, kľudne aj pokecáme... ale dôvod návštevy je iný ako príjemný pokec a ich vnútorný svet. :) V podstate to mám podobné ako napríklad s pokladníčkou v obchode - tiež som voči nej slušný a prípadne môžem aj pokecať, ale dôvod návštevy obchodu je iný a voči predavačke nepociťujem nič... A po krátkom čase si na ňu ako na človeka ani nespomeniem (maximálne tak na to, že v tom obchode bol fajn tovar / že s tou amatérkou bol fajn sex).

Možno to trochu skresľuje to, že tu medzi registrovanými na fóre je ten pomer určite iný (v prospech tých, ktorí vidia v amatérke viac ako prostriedok na sexuálne odreagovanie sa), ale zas bežný zákazník amatérok sa na fóre ani neregistruje, využije ho maximálne na to, aby si pozrel recenzie, či sa návšteva konkrétnej amatérky oplatí alebo nie. Čiže medzi registrovanými na fóre to je určite výrazne menej ako 90%, ale celkovo medzi zákazníkmi... by som dvakrát netvrdil, že Warriorr567 bol ďaleko od pravdy.

Proste komunita na tomto fóre určite nie je reprezentatívna vzorka zákazníkov amatérok. Je to práve tá časť zo zákazníkov, ktorí vidia v amatérke viac ako len "nástroj" na sex a chcú o tom aj kecať, riešiť problémy okolo toho a podobne. (nie je to myslené ako dehonestujúce voči tejto komunite, napokon, sám som jej súčasťou, len mi šlo o to uvedomiť si, že väčšinový zákazník je asi trochu iný).
Predpokladám, že za tvojim názorom je tvoj vek- mladý, podľa toho ako k tomu pristupuješ.

Som na tom podobne. Beriem ich ako ludske bytosti, ktorymi aj su a nie ako nejaky nastroj...
Spytat sa na zaciatku ako sa ma alebo aky ma den, po akcii ci ma nejaky program este alebo uz len bude oddychovat...
Kludne aj nejake ine temy... Napriklad nedavno sme sa bavili s Milou ake pouziva telove mlieko, lebo sa casto sprchujem mydlom a mam vysusenu kozu a tak som chcel poradit.
Za mna je to uplne prirodzene.
Tom
Dátum registrácie: Pi Mar 21, 2025 1:52 pm
Has thanked: 13 times
Been thanked: 49 times

Príspevok od používateľa Tom »

Tak ako ľudské bytosti ich beriem aj ja. Rovnako ako ľudské bytosti beriem pokladničky v supermarkete. Akurát že jedna aj druhá je pre mňa len niekto, kto mi umožňuje dostať sa k želanému tovaru / službe, a ich život a vnútorný svet mi je ľahostajný.

Len som tak uvažoval - nemôže ten rozdielny spôsob prístupu k amaterkam vyplývať z pozadia osoby, ktorá ich navštevuje? Časť zákazníkov má fungujúce rodinné zázemie s manželkou a amatérky vyhľadáva len ako spestrenie monotonneho manželského sexu, ako zmenu, skúsiť niečo nové. Títo neriešia amaterku ako človeka, je pre nich naozaj na úrovni pokladničky v supermarkete.
A na druhej strane, sú tu tí, čo vzťah z rôznych dôvodov nemajú a tí okrem sexu hľadajú aj nejaké tie city a majú potrebu riešiť amaterku ako ľudskú bytosť (aby som nebol pochopený zle, samozrejme že aj ja vnímam aj pokladničky v markete ako ľudské bytosti, len ma proste netrápia).
Používateľov profilový obrázok
Cassanova
Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 3:56 pm
Has thanked: 42 times
Been thanked: 38 times

Príspevok od používateľa Cassanova »

Ako niečo na tom bude. Ak je muž z akékoľvek dôvodu sám a ona sa nezachová úplne profesionálne a je mu aj sympatická tak áno.
McDavid
Dátum registrácie: So Jún 21, 2025 4:44 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Príspevok od používateľa McDavid »

Pani a Damy,tu je moja skusenost s blacklistom...viem ze som sa na nom ocitol,lebo som po navsteve napisal kriticku recenziu este na starom fore.Tam som sice pisal ako neregistrovany ale moja recenzia bola uverejnena a nasledne po par hodinach stiahnuta a kedze viem ze na tom konkretnom private sa tocia baby(na jednej konkretnej adrese) uz som sa nikdy nedovolal ani ziadnej inej babe na tomto private...a teraz ja som na stretnutie prisiel cisty,vonavy,pekne obleceny,toto mi povedala dotycna,doslova povedala ani nechod do sprchy ked som chcel ist,lebo krasne vonias...vzdy som slusny,mily a ceny nezjednavam....a teraz cena,uplne vsetko za priplatok,lebo slecna je VIP a u nej je fajka+30,lizanie+30,bozkavanie+30 a este VIP sluzba anal +50,cize vseho vsudy som jej nechal 230e lebo viac som ani zo sebou nemal a vyzeralo to asi tak ze fajka tak 1 minuta,lizanie tak 1,5 minuty v krkolomnej polohe,bozkavanie asi ako ked Ti niekto ide pogratulovat na meniny a anal zase tak 1 minutu,medzi tym klasika a potom sa posadi a zahlasi ze Ty uz sa nespravis,to ja poznam....a to ubehla tak pol hodka,cize nevahala mi este pol hodinu honit rukou a rozpravat aka je VIP a este si vybavit dalsieho kienta po telefone,ktoremu hovorila presne to iste co mne,aka je VIP a ake VIP sluzby mu moze ponuknut...
Takto som napisal recenziu ktora sa po kratom case stiahla ja som na blackliste....
Lumperth
Dátum registrácie: St Mar 05, 2025 11:29 am
Has thanked: 69 times
Been thanked: 74 times

Príspevok od používateľa Lumperth »

Tom napísal: Št Jún 26, 2025 7:16 am Tak ako ľudské bytosti ich beriem aj ja. Rovnako ako ľudské bytosti beriem pokladničky v supermarkete. Akurát že jedna aj druhá je pre mňa len niekto, kto mi umožňuje dostať sa k želanému tovaru / službe, a ich život a vnútorný svet mi je ľahostajný.

Len som tak uvažoval - nemôže ten rozdielny spôsob prístupu k amaterkam vyplývať z pozadia osoby, ktorá ich navštevuje? Časť zákazníkov má fungujúce rodinné zázemie s manželkou a amatérky vyhľadáva len ako spestrenie monotonneho manželského sexu, ako zmenu, skúsiť niečo nové. Títo neriešia amaterku ako človeka, je pre nich naozaj na úrovni pokladničky v supermarkete.
A na druhej strane, sú tu tí, čo vzťah z rôznych dôvodov nemajú a tí okrem sexu hľadajú aj nejaké tie city a majú potrebu riešiť amaterku ako ľudskú bytosť (aby som nebol pochopený zle, samozrejme že aj ja vnímam aj pokladničky v markete ako ľudské bytosti, len ma proste netrápia).
Určite že ano. Tak ako píšeš, inak vníma amaterku ženatý chlap a inak starý mládenec, uplne inak chlap čo má po 50. než príklad 25.ročný atd.
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Tiež som sa ocitol na blckliste. Informovala ma o tom jedna amaterka s ktorou mam nadštandardny vztah. Ide o privát kde sa striedaju baby. Komentar pri mojom cisle ze som neseriózny a otravný. A toto som si vyslúžil, ked som bol na danom private asi mesiac dozadu, kde mi otvorila dvere male tlste cudo a ja som si dovolil otočiť sa a odist. Realita nekorešpondovala s inzerátom. Ani fotky, ani vaha ani vek. Takže na klamlivé info mozu doplatit aj amatérky na danom private ktoré sa zoznamom riadia. Lebo zakaznik moze byť uplne v pohode len amaterka nie ;) a samozrejme si vybije svoju frustráciu a ze si ju niekto dovolil odmietnut ked uz sa videla že má vo vačku 120 eur. A ti co píšete o nozoch, nasilnikoch atd určite su aj taki ale toto je prípad pre policiu a taky úchyl si nemá problem za hodinu kúpiť novu predplatenu kartu za 5 eur
MydlonaMileticku
Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 47 times

Príspevok od používateľa MydlonaMileticku »

Na blacklist sa mozes dostat uplne jednoducho, staci ze stretnutie zrusis napriklad ako ja hodinu predtym lebo nieco surne sa vyskytne. Stalo sa asi kazdemu.
A hned si neseriozny a neviem este aky...
Cassanova
Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 3:56 pm
Has thanked: 42 times
Been thanked: 38 times

Príspevok od používateľa Cassanova »

Black list má byť o násilníkoch , uchylákoch a podobných individuách. Ako si napísal, meškal si alebo sa niečo stane, alebo sa jej neľúbiš a si tam. Za všetko hovoria čísla na amatérkach, nárast nahlasených čísel za jeden rok o 90%. Sme rôzni, ale takýto nárast rôznych individuí je nemožný. Časom už nebudú mať koho nahlásiť.
Napísať odpoveď

Návrat na "Dievčatá, spolupracujte s políciou!"