Nepríjemná situácia,vo večšine prípadov je lepšie zaplatiť a odísť okradnutý ako riskovať zbytočne zraneniekrtek napísal: Ne Jún 22, 2025 12:44 pm Toto je bohuzial riziko ktore sa asi nepodari uplne eliminovat nikdy. Tento typ zarobkovej cinnosti pritahuje podivne individua asi predsalen trochu viac ako ostatne.
Stavaju sa vsak aj opacne pripady.
Par rokov dozadu pocas mojej druhej navstevy privatu vobec sa mi podarilo natrafit na nejaku particku co okradala ludi. Po uvodnom pokeci s babenkou a zaplateni som siel do sprchy. Ked som vysiel tak v izbe stal chlapik a vravi aby som sa zbalil a vypadol. Ked som sa okamzite nepos... tak panko dokonca vytiahol noz. Tak som si ho premeral od hlavy po paty a ako byvaly mma zapasnik som mu vysvetlil ze takto by sa k navsteve spravat nemal.
Nakoniec to skoncilo s par zlomeninami na jeho strane a odniesli ho zachranari v doprovode policie. Mna to stalo dve vypocutia a uzavrelo sa to ako primerana sebaobrana.
Z tohoto zazitku som sa trochu poucil a odvtedy si vzdy po sprche obleciem trenky aby som pripadne zase niekomu nemusel nakopat rit s holou cikulou![]()
Samozrejme to záleží od konkrétnej situácie
Kamaráta takto napadli dvaja Rumuni,keďže sa už cez 30 rokov venuje rôznym bojovým umeniam dopadlo to ako dopadlo
Jedine čo ho sralo,bola roztrhnutá dosť drahá košeľa ktorú si kupoval v Miláne
Síce po tom ako ich "poprosil" mu vzniknutú škodu ochotne preplatili ale predsa do Milana nebehá každý deň a nakoľko mal plne gule musel sa ísť domov prezliecť a narýchlo vyhľadať inú amatérku