Blacklist amaterky

Nebojte sa nahlasovať nebezpečné indivíduá!
Používateľov profilový obrázok
Strýko Bob
Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 9:29 am
Has thanked: 172 times
Been thanked: 113 times

Re: Blacklist amaterky

Príspevok od používateľa Strýko Bob »

krtek napísal: Ne Jún 22, 2025 12:44 pm Toto je bohuzial riziko ktore sa asi nepodari uplne eliminovat nikdy. Tento typ zarobkovej cinnosti pritahuje podivne individua asi predsalen trochu viac ako ostatne.
Stavaju sa vsak aj opacne pripady.
Par rokov dozadu pocas mojej druhej navstevy privatu vobec sa mi podarilo natrafit na nejaku particku co okradala ludi. Po uvodnom pokeci s babenkou a zaplateni som siel do sprchy. Ked som vysiel tak v izbe stal chlapik a vravi aby som sa zbalil a vypadol. Ked som sa okamzite nepos... tak panko dokonca vytiahol noz. Tak som si ho premeral od hlavy po paty a ako byvaly mma zapasnik som mu vysvetlil ze takto by sa k navsteve spravat nemal.
Nakoniec to skoncilo s par zlomeninami na jeho strane a odniesli ho zachranari v doprovode policie. Mna to stalo dve vypocutia a uzavrelo sa to ako primerana sebaobrana.
Z tohoto zazitku som sa trochu poucil a odvtedy si vzdy po sprche obleciem trenky aby som pripadne zase niekomu nemusel nakopat rit s holou cikulou :lol:
Nepríjemná situácia,vo večšine prípadov je lepšie zaplatiť a odísť okradnutý ako riskovať zbytočne zranenie
Samozrejme to záleží od konkrétnej situácie
Kamaráta takto napadli dvaja Rumuni,keďže sa už cez 30 rokov venuje rôznym bojovým umeniam dopadlo to ako dopadlo
Jedine čo ho sralo,bola roztrhnutá dosť drahá košeľa ktorú si kupoval v Miláne
Síce po tom ako ich "poprosil" mu vzniknutú škodu ochotne preplatili ale predsa do Milana nebehá každý deň a nakoľko mal plne gule musel sa ísť domov prezliecť a narýchlo vyhľadať inú amatérku
vantajm
Dátum registrácie: So Apr 19, 2025 3:04 pm
Has thanked: 87 times
Been thanked: 82 times

Príspevok od používateľa vantajm »

József napísal: Ne Jún 22, 2025 1:42 pm
vantajm napísal: Ne Jún 22, 2025 1:04 pm Mrzí ma aké máš skúsenosti a čo sa ti stalo a že sa nájdu aj takí klienti a čudujem sa, že napriek tomu existujú také baby, ktoré vymenia rokmi budovanú stálu klientelu za uvedené riziká na neznámom mieste. Dosť odvážne, nevážiť si stálu klientelu, ale asi vidina vyššieho zárobku je viac ako pud sebazáchovy
Ak myslíš koho myslím ja, tak asi nevieš všetky potrebné informácie aby si to pochopil.
Myslím, že každá normálna baba si váži stálu klientelu
Určite, tak by to malo byť a nie sa im otočiť chrbtom
Naposledy upravil/-a vantajm v Ne Jún 22, 2025 5:46 pm, upravené celkom 1 krát.
József

Príspevok od používateľa József »

vantajm napísal: Ne Jún 22, 2025 3:39 pm
vantajm napísal: Ne Jún 22, 2025 1:04 pm Mrzí ma aké máš skúsenosti a čo sa ti stalo a že sa nájdu aj takí klienti a čudujem sa, že napriek tomu existujú také baby, ktoré vymenia rokmi budovanú stálu klientelu za uvedené riziká na neznámom mieste. Dosť odvážne, nevážiť si stálu klientelu, ale asi vidina vyššieho zárobku je viac ako pud sebazáchovy
Ak myslíš koho myslím ja, tak asi nevieš všetky potrebné informácie aby si to pochopil.
Určite, tak by to malo byť a nie sa jej otočiť chrbtom
Ona si váži chalanov, koľko krát išla na otočku ( 1 deň )do práce, lebo klienti sú dohodnutí. A nebýva blízko BA... Zároveň každý sa musí "starať" o seba a podľa toho zariadiť. Určite to nerobí kvôli peniazom, ona to už nepotrebuje keďže je veľmi inteligentná
Warriorr567
Dátum registrácie: St Máj 21, 2025 3:36 am
Been thanked: 4 times

Príspevok od používateľa Warriorr567 »

Asi som divný ...ale nerozumiem tu polovici príspevkov ...
1.stála klientela ?? Každého chlapa omrzí chodiť za jednou amatérkou viac ako pol roka pokiaľ sa nezalúbi ...je tu fakt dosť krásnych tieľ na výber ....čiže tržby kočiek klesajú preto vandrujú a získavajú nových klientov ...aj kočky starnú...
2.kočky ...vybrali ste si túto profesiu ...berete extrémne peniaze za kus svojho tela ..tak tu neplačte aký sú klienti ...samozrejme narkomanom ..zlodejom ..agresívcom treba lámať končatiny ...ale vypisuješ tu že klient smrdel ...a ??? Bereš 130€na hod zapchaj si nos ..sama si si to vybrala ...niektorý ludia majú horšie a neprijemnejšie profesie a robia to za 5€ na hod ...takže troška niečo strpte ....
3.milujem pocit ísť na privát abo masáž ....prevažne západné slovensko ....je to vzrušenie ..je to relax ...adrenalín ...užiť si krásne telo ....
Ale nech sa namňa nikto nehnevá ...píšete tu ódy pre dievčatá ...pre 90% snás ste bohužial len kusi mäsa s ktorými si chceme užiť ...nezaújma ma meno súkromný život ..proste také prázdne frázi ...nikdy po návšteve som nerozmýšlal či si fajn baba abo nie ...
Sorry musel som sa vyjadriť bo niektoré názori sa tu nedajú počúvať
vantajm
Dátum registrácie: So Apr 19, 2025 3:04 pm
Has thanked: 87 times
Been thanked: 82 times

Príspevok od používateľa vantajm »

József napísal: Ne Jún 22, 2025 4:27 pm
vantajm napísal: Ne Jún 22, 2025 3:39 pm

Určite, tak by to malo byť a nie sa jej otočiť chrbtom
Ona si váži chalanov, koľko krát išla na otočku ( 1 deň )do práce, lebo klienti sú dohodnutí. A nebýva blízko BA... Zároveň každý sa musí "starať" o seba a podľa toho zariadiť. Určite to nerobí kvôli peniazom, ona to už nepotrebuje keďže je veľmi inteligentná
Obdivujem jej obetavosť takto pendlovať na “staré kolená” a to všetko iba kvôli tomu novému stalkerovi čo ju všade prenasleduje a robí jej iba zle, ako mi ostatne vravela
Naposledy upravil/-a vantajm v Po Jún 23, 2025 8:26 am, upravené celkom 1 krát.
Cassanova
Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 3:56 pm
Has thanked: 42 times
Been thanked: 38 times

Príspevok od používateľa Cassanova »

Ako som písal, tak po mojich zlých skúsenostiach určite s tebou súhlasím v druhom bode, samé si vybrali a nerobia to za malé peniaze tak musia rátať aj komplikáciami. Ja som sa rozhodol tiež sám a slobodne, a aj keď sa mi nedarí s amatérkami tiež tu nevyplakávam. Stála klientela, je asi fajn, má svoje výhody aj nevýhody. Ale je zaujímavé, že sa to deje väčšinou pri klasikách, masérky až taký problém nemajú. V podnikoch bol poriadok na oboch stranách.
Lumperth
Dátum registrácie: St Mar 05, 2025 11:29 am
Has thanked: 69 times
Been thanked: 74 times

Príspevok od používateľa Lumperth »

Warriorr567 napísal: Ne Jún 22, 2025 5:39 pm Asi som divný ...ale nerozumiem tu polovici príspevkov ...
1.stála klientela ?? Každého chlapa omrzí chodiť za jednou amatérkou viac ako pol roka pokiaľ sa nezalúbi ...je tu fakt dosť krásnych tieľ na výber ....čiže tržby kočiek klesajú preto vandrujú a získavajú nových klientov ...aj kočky starnú...
2.kočky ...vybrali ste si túto profesiu ...berete extrémne peniaze za kus svojho tela ..tak tu neplačte aký sú klienti ...samozrejme narkomanom ..zlodejom ..agresívcom treba lámať končatiny ...ale vypisuješ tu že klient smrdel ...a ??? Bereš 130€na hod zapchaj si nos ..sama si si to vybrala ...niektorý ludia majú horšie a neprijemnejšie profesie a robia to za 5€ na hod ...takže troška niečo strpte ....
3.milujem pocit ísť na privát abo masáž ....prevažne západné slovensko ....je to vzrušenie ..je to relax ...adrenalín ...užiť si krásne telo ....
Ale nech sa namňa nikto nehnevá ...píšete tu ódy pre dievčatá ...pre 90% snás ste bohužial len kusi mäsa s ktorými si chceme užiť ...nezaújma ma meno súkromný život ..proste také prázdne frázi ...nikdy po návšteve som nerozmýšlal či si fajn baba abo nie ...
Človeče, hodne sa pleteš. Ano, pre vela chlapov je žena len kus mäsa a zas pre vela, určite nie. Nepoviem aký je pomer, ale tvojich 90% je kktina. Ja si s babami ku ktorým chodím pravidelne vychádzam velmi dobre, a kecá sa o hocičom. A k tým staliciam... Ku niektorým babám chodím roky, to znamená 2,3,5 a viac a predstav si, že do žiadnej som neni zalubený. Akurát ked som niekde spokojný, tak tam chodím! A viem, že som neni jediný, lepšie povedané, je nás podobných dosť. Bol by si asi prekvapený.
Warriorr567
Dátum registrácie: St Máj 21, 2025 3:36 am
Been thanked: 4 times

Príspevok od používateľa Warriorr567 »

Lumperth napísal: Ne Jún 22, 2025 6:17 pm
Warriorr567 napísal: Ne Jún 22, 2025 5:39 pm Asi som divný ...ale nerozumiem tu polovici príspevkov ...
Človeče, hodne sa pleteš. Ano, pre vela chlapov je žena len kus mäsa a zas pre vela, určite nie. Nepoviem aký je pomer, ale tvojich 90% je kktina. Ja si s babami ku ktorým chodím pravidelne vychádzam velmi dobre, a kecá sa o hocičom. A k tým staliciam... Ku niektorým babám chodím roky, to znamená 2,3,5 a viac a predstav si, že do žiadnej som neni zalubený. Akurát ked som niekde spokojný, tak tam chodím! A viem, že som neni jediný, lepšie povedané, je nás podobných dosť. Bol by si asi prekvapený.
Hmm tak to klobúk dolu keď chodíš 5 rokov k jednej ...nič v zlom ...bol som asi u 20 kočiek ...sranda ..rozhovor príjemná atmosféra to beriem ale hodinu po odchode ani neviem meno ...a to som pozitívny vysmiaty chalan ....potrebujem adrenalín a peknú ženu ...a idem ďalej ...asi som mladý nato aby som kočkám nosil jahody a tofife čo tu niektorý píšu ....radšej jej dám 20€ navyše za pekný úsmev a za prianie pekného dňa ...ale to je na dlhšiu debatu pri pifku ...nie bojovať spolu tu na fóre ..len som vyjadril názor
Lumperth
Dátum registrácie: St Mar 05, 2025 11:29 am
Has thanked: 69 times
Been thanked: 74 times

Príspevok od používateľa Lumperth »

Warriorr567 napísal: Ne Jún 22, 2025 6:36 pm
Lumperth napísal: Ne Jún 22, 2025 6:17 pm
Hmm tak to klobúk dolu keď chodíš 5 rokov k jednej ...nič v zlom ...bol som asi u 20 kočiek ...sranda ..rozhovor príjemná atmosféra to beriem ale hodinu po odchode ani neviem meno ...a to som pozitívny vysmiaty chalan ....potrebujem adrenalín a peknú ženu ...a idem ďalej ...asi som mladý nato aby som kočkám nosil jahody a tofife čo tu niektorý píšu ....radšej jej dám 20€ navyše za pekný úsmev a za prianie pekného dňa ...ale to je na dlhšiu debatu pri pifku ...nie bojovať spolu tu na fóre ..len som vyjadril názor
Pre upresnenie... Nie 5.rokov ale 5 a viac! A nechodím takto jednej. A tiež nenosím žiadne dary, ani čokolady, proste nič. A napríklad na rozdiel od teba, ja nedávam ani nič navyše. A veď mi ani spolu nebojujeme, len som ti dal svoj príklad, ako to mám a teda že sa mýliš. A ako som písal, viem, že niesom sám, kto chodí takto dlhý čas. Samozrejme, že ku každej v inom intervale ale stálou pravidelnostou.
Tom
Dátum registrácie: Pi Mar 21, 2025 1:52 pm
Has thanked: 13 times
Been thanked: 49 times

Príspevok od používateľa Tom »

Lumperth napísal: Ne Jún 22, 2025 6:17 pm Človeče, hodne sa pleteš. Ano, pre vela chlapov je žena len kus mäsa a zas pre vela, určite nie. Nepoviem aký je pomer, ale tvojich 90% je kktina. ...
Úprimne, mám to asi podobné ako Warriorr567. Voči dievčatám som slušný, kľudne aj pokecáme... ale dôvod návštevy je iný ako príjemný pokec a ich vnútorný svet. :) V podstate to mám podobné ako napríklad s pokladníčkou v obchode - tiež som voči nej slušný a prípadne môžem aj pokecať, ale dôvod návštevy obchodu je iný a voči predavačke nepociťujem nič... A po krátkom čase si na ňu ako na človeka ani nespomeniem (maximálne tak na to, že v tom obchode bol fajn tovar / že s tou amatérkou bol fajn sex).

Možno to trochu skresľuje to, že tu medzi registrovanými na fóre je ten pomer určite iný (v prospech tých, ktorí vidia v amatérke viac ako prostriedok na sexuálne odreagovanie sa), ale zas bežný zákazník amatérok sa na fóre ani neregistruje, využije ho maximálne na to, aby si pozrel recenzie, či sa návšteva konkrétnej amatérky oplatí alebo nie. Čiže medzi registrovanými na fóre to je určite výrazne menej ako 90%, ale celkovo medzi zákazníkmi... by som dvakrát netvrdil, že Warriorr567 bol ďaleko od pravdy.

Proste komunita na tomto fóre určite nie je reprezentatívna vzorka zákazníkov amatérok. Je to práve tá časť zo zákazníkov, ktorí vidia v amatérke viac ako len "nástroj" na sex a chcú o tom aj kecať, riešiť problémy okolo toho a podobne. (nie je to myslené ako dehonestujúce voči tejto komunite, napokon, sám som jej súčasťou, len mi šlo o to uvedomiť si, že väčšinový zákazník je asi trochu iný).
Napísať odpoveď

Návrat na "Dievčatá, spolupracujte s políciou!"