Blacklist amaterky

Nebojte sa nahlasovať nebezpečné indivíduá!
Používateľov profilový obrázok
Johnny
Dátum registrácie: St Mar 26, 2025 10:49 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times

Blacklist amaterky

Príspevok od používateľa Johnny »

Rozmohol sa tam asi opacny nešvar. Na Amaterkach je vytvoreny nejaky Blacklist. Minule som jednej pisal, a moje cislo vraj niekto nahlasil zo Ziliny, nejakej Serede ci kade.. V datumoch kedy som ani nebol na Slovensku.. Cize krasne. Pisal som Adminovi, ten na to serie a ani sa neunuval odpovedat.
Takze baby si tam uz asi robia aj navzajom zle, aj ked logika mi unika..
Strýko Bob
Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 9:29 am
Has thanked: 172 times
Been thanked: 113 times

Re: Blacklist amaterky

Príspevok od používateľa Strýko Bob »

Johnny napísal: Št Apr 17, 2025 11:13 am Rozmohol sa tam asi opacny nešvar. Na Amaterkach je vytvoreny nejaky Blacklist. Minule som jednej pisal, a moje cislo vraj niekto nahlasil zo Ziliny, nejakej Serede ci kade.. V datumoch kedy som ani nebol na Slovensku.. Cize krasne. Pisal som Adminovi, ten na to serie a ani sa neunuval odpovedat.
Ak to bolo tak ako píšeš môže ísť kľudne o omyl, spravodlivosti sa v tomto smere nedovoláš
Tuha
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 10:22 pm
Has thanked: 54 times
Been thanked: 53 times

Príspevok od používateľa Tuha »

Strýko Bob napísal: Št Apr 17, 2025 12:16 pm
Johnny napísal: Št Apr 17, 2025 11:13 am Rozmohol sa tam asi opacny nešvar. Na Amaterkach je vytvoreny nejaky Blacklist. Minule som jednej pisal, a moje cislo vraj niekto nahlasil zo Ziliny, nejakej Serede ci kade.. V datumoch kedy som ani nebol na Slovensku.. Cize krasne. Pisal som Adminovi, ten na to serie a ani sa neunuval odpovedat.
Ak to bolo tak ako píšeš môže ísť kľudne o omyl, spravodlivosti sa v tomto smere nedovoláš
Ja som minule ten blaclist pozeral. Je tam toľko telefónnych čísiel že nechápem ako sa v ňom samotné amatérky vyznajú. Podľa mňa ťa len takto chcela odbyť. To by si musela všetky čísla z blacklistu uložiť do mobilu aby videla kto vlastne volá. Vlastne keď si jej písal tak si ťa vyhľadala. Či?
Johnny

Tuha napísal: Št Apr 17, 2025 2:43 pm
Ja som minule ten blaclist pozeral. Je tam toľko telefónnych čísiel že nechápem ako sa v ňom samotné amatérky vyznajú. Podľa mňa ťa len takto chcela odbyť. To by si musela všetky čísla z blacklistu uložiť do mobilu aby videla kto vlastne volá. Vlastne keď si jej písal tak si ťa vyhľadala. Či?
hej. printscreen mi poslala..
Btw ako sa da ten blacklist pozriet?
Inak ak na niecom budu vediet zakazat amaterky, tak to bude toto, lebo je to nepovolene uchovavanie/spracovavanie osobnych udajov..
Baldachyn
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 9:04 pm
Has thanked: 46 times
Been thanked: 69 times

Príspevok od používateľa Baldachyn »

Akých osobných údajov?
Pokiaľ viem je tam len telefónne číslo (samo o sebe to nie je osobný údaj) ak tomu poznámka o klientovi
Tuha
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 10:22 pm
Has thanked: 54 times
Been thanked: 53 times

Príspevok od používateľa Tuha »

Johnny napísal: Št Apr 17, 2025 3:14 pm
Tuha napísal: Št Apr 17, 2025 2:43 pm

hej. printscreen mi poslala..
Btw ako sa da ten blacklist pozriet?
Inak ak na niecom budu vediet zakazat amaterky, tak to bude toto, lebo je to nepovolene uchovavanie/spracovavanie osobnych udajov..
Musíš sa prihlásiť cez účet amatérky. Ja som raz mal takú z ktorou som mal nadštandardné vzťahy. Preto som niekedy videl aj to čo som vidieť nemal :D
Johnny

Baldachyn napísal: Št Apr 17, 2025 3:25 pm Akých osobných údajov?
Pokiaľ viem je tam len telefónne číslo (samo o sebe to nie je osobný údaj) ak tomu poznámka o klientovi
Hocico je osobny udaj, pokial je mozne pomocou neho urcit osobu(nie info o pravnickych osobach). A to nemusi byt v tom istom systeme...
https://www.podnikajte.sk/zakonne-povin ... sobny-udaj
https://www.securion.sk/co-patri-medzi-osobne-udaje/

Kurtizány asi pri vytvarani inzeratu potvrdzuju ze suhlasia s pouzivanim osobnych udajov(ako je tel cislo)
Ak do toho isteho systemu ale pridavas telefonne cisla bez suhlasu vlastnika, zarabas si na pruser..
A je uplne jedno ze identifikacia prebehla inde. Ale info na tvojej stranke to umoznuje.

Druha vtipna vec proti tomu Blacklistu je:
"Vzhľadom k uvedenému fyzickú osobu možno považovať za identifikovanú, ak je v skupine osôb odlíšená od všetkých ostatných členov tejto skupiny. Pojem osobný údaj nemôžeme vykladať a obmedziť striktne len na znalosť napr. mena, priezviska či adresy pobytu." Sa to "riesilo" uz na jednom burzovom fore(v kontexte aj emailov), ze ak to nie je nepoctiva pravnicka osoba, tak nepoctivu fyzicku osobu by si nemal evidovat. Prave pre tu, ze to nemusi byt pravda...
PeterBa
Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 4:20 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 106 times

Príspevok od používateľa PeterBa »

... vyplývajuč z môjho charakteru povolania, je takáto činnosť na hrane zákona o GDPR o zhromaždovaniu osobných dát, a ,,Andrej,, má zarobené na prúser.

... neviem páni, ale ja používam na tieto účely (amatérky) zásadne niekoľko predplatených sim kariet (nie som na black liste a nie som uchylak
PeterBa
Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 4:20 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 106 times

Príspevok od používateľa PeterBa »

... vyplývajuč z môjho charakteru povolania, je takáto činnosť na hrane zákona o GDPR o zhromaždovaniu osobných dát, a ,,Andrej,, má zarobené na prúser.

... neviem páni, ale ja používam na tieto účely (amatérky) zásadne niekoľko predplatených sim kariet (nie som na black liste a nie som úchylak, ale bezpečnosť a anonymita aj z mojej strany). Keď miniete 150 za Akciu, tak šetriť pár eur na parkovaní, zdraví či anonymitu pri príde choré...
dandee
Site Admin
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 12:39 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 63 times

Príspevok od používateľa dandee »

Peterp napísal: Št Apr 24, 2025 3:34 pm Je bežné, že si pracovníčky ukladajú čísla zákazníkov?
Je to uplne bezne. Sam som sa ocitol na niekolkych blacklistoch z dovodu, ze som sa otocil vo dverach, alebo som odisiel, ked ma slecna dlhsie ignorovala a ja som stepoval vonku stvrt hodinu. Dokonca niektore maju zoznamy nespolahlivych, ktore medzi sebou zdielaju.
Napísať odpoveď

Návrat na "Dievčatá, spolupracujte s políciou!"