Nevera
- Náčelník
- Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 2:40 pm
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 102 times
Re: Nevera
Manzelka mi dava lasku, rodinu, domov, za nic na svete by som nemenil. Venujem jej maximum casu, pozornosti, bez vahania by som za nu zivot dal. Nie je jej chyba, ze nedokaze ukojit vsetky moje chutky... Sme spolu vyse 15 rokov z toho polovicu sa ventilujem pomimo. Na nasom vztahu to nic nezhorsilo, povedal by som prave naopak. Nechcem slovickarit o nevere, kazdy to vnima inak. Pre mna su rodina a moje vytrtky dva uplne oddelene svety. Ak by mi zena robila to iste, nechcel by som o tom vediet, ale mal by som vzhladom na okolnosti pochopenie...
No, ja sa tu musim smiat, ked sa tvarite, ze to nie je nevera.
Som velmi zvedavy, ako by sa tvarili vase polovicky na te to vas nazor. Pripadne ako by ste sa tvarili vy, ak by ste zistili, ze partnerka chodi spavat s kade kym a este za to vyhadzuje peniaze.
Ak ma niekto doma intimne problemy s partnerkou, bolo by asi lepsie to riesit u odbornika alebo byt aspon ten chlap a dohodnut sa so zenou, ze to budete riesit takymto sposobom (a ano, existuju aj taki ludia). Lebo to riesit takto "tajne" je ciste zbabelstvo.

Ak ma niekto doma intimne problemy s partnerkou, bolo by asi lepsie to riesit u odbornika alebo byt aspon ten chlap a dohodnut sa so zenou, ze to budete riesit takymto sposobom (a ano, existuju aj taki ludia). Lebo to riesit takto "tajne" je ciste zbabelstvo.
-
- Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
- Has thanked: 268 times
- Been thanked: 252 times
Pozrime sa jaký múdry.
Keď budeš s jednou ženou 20 rokov spolu ozvi sa. Dosť silno si dovolím tipnúť že neni si, koľko rokov si so svojou aktuálnou partnerkou, keď takto mudruješ?
Za mňa to ináč vystihol Náčelník mám to rovanko "Pre mna su rodina a moje vytrtky dva uplne oddelene svety. Ak by mi zena robila to iste, nechcel by som o tom vediet, ale mal by som vzhladom na okolnosti pochopenie.."
Keď budeš s jednou ženou 20 rokov spolu ozvi sa. Dosť silno si dovolím tipnúť že neni si, koľko rokov si so svojou aktuálnou partnerkou, keď takto mudruješ?
Za mňa to ináč vystihol Náčelník mám to rovanko "Pre mna su rodina a moje vytrtky dva uplne oddelene svety. Ak by mi zena robila to iste, nechcel by som o tom vediet, ale mal by som vzhladom na okolnosti pochopenie.."
Blackhawk napísal: Ne Júl 13, 2025 2:40 pm No, ja sa tu musim smiat, ked sa tvarite, ze to nie je nevera.Som velmi zvedavy, ako by sa tvarili vase polovicky na te to vas nazor. Pripadne ako by ste sa tvarili vy, ak by ste zistili, ze partnerka chodi spavat s kade kym a este za to vyhadzuje peniaze.
-
- Dátum registrácie: Pi Mar 21, 2025 1:52 pm
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 49 times
Presne o tomto som písal pár príspevkov vyššie.Blackhawk napísal: Ne Júl 13, 2025 2:40 pm No, ja sa tu musim smiat, ked sa tvarite, ze to nie je nevera.Som velmi zvedavy, ako by sa tvarili vase polovicky na te to vas nazor. Pripadne ako by ste sa tvarili vy, ak by ste zistili, ze partnerka chodi spavat s kade kym a este za to vyhadzuje peniaze.

Manžel chodí za amatérkami, nie je v tom žiaden cit, len obchod a nepokladá to za neveru. Manželka sa o tom dozvie a pokladá to za neveru. Blackhawk si tiež myslí že to nevera je, niekto iný si tiež myslí, že to nevera nie je.
Btw, ak by všetci, čo majú doma "intímne problémy s partnerkou" to riešili len u odborníka, tak by asi amatérky skrachovali

Mám šťastie, že moja priateľka je rozumná a nie žiarlivá
Nechce mať veľa sexu, ale vie, že naozaj potrebujem viac, takže mi to dovoľuje robiť s amatérkami, pokiaľ jej to poviem, keď to robím.

No vidiš - a tipuješ zle.S_26 napísal: Ne Júl 13, 2025 7:47 pm Pozrime sa jaký múdry.
Blackhawk napísal: Ne Júl 13, 2025 2:40 pm No, ja sa tu musim smiat, ked sa tvarite, ze to nie je nevera.Som velmi zvedavy, ako by sa tvarili vase polovicky na te to vas nazor. Pripadne ako by ste sa tvarili vy, ak by ste zistili, ze partnerka chodi spavat s kade kym a este za to vyhadzuje peniaze.

Vy co tu tvrdite ze kurtizany nie su podvadzanie - v anglictine je na tento stav mysle taky vyraz ze coping
Ked ju nepodvadzate, preco sa s tym teda nepriznate?

Ked ju nepodvadzate, preco sa s tym teda nepriznate?

- Náčelník
- Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 2:40 pm
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 102 times
Bola len otazka casu, kedy sa tu objavi niekto s pocitom moralnej nadradenosti, kto nam presne poradi, ako by sme mali zit svoje zivoty, v opacnom pripade sa dat liecit zbabelci. Taku tu pravu Slovensku krestansku moralku z toho citit. Usmevne je, ze sam si na tomto fore (aj ked neregistrovany) a predsa citis to nutkanie...
Ludia a vztahy nie su cierno biele, ako ta cely zivot presviedcaju spolocenske konvencie, dogmy vyuzivajuce skatulky a nalepky na zjednodusenie zloziteho sveta.
Pre niekoho moze byt napriklad stretnutie s kurtizanou forma terapie, kde da ventil pocitom, ktore nechce nosit domov, vdaka comu zije v dlhodobom harmonickom vztahu a deti vyrastaju v kompletnej rodine. Lebo co je alternativa? Pan farar a odbornici by na to isto mali svoj fundovany nazor, no statistiky rozvodovosti hovoria jasne...
Ludia a vztahy nie su cierno biele, ako ta cely zivot presviedcaju spolocenske konvencie, dogmy vyuzivajuce skatulky a nalepky na zjednodusenie zloziteho sveta.
Pre niekoho moze byt napriklad stretnutie s kurtizanou forma terapie, kde da ventil pocitom, ktore nechce nosit domov, vdaka comu zije v dlhodobom harmonickom vztahu a deti vyrastaju v kompletnej rodine. Lebo co je alternativa? Pan farar a odbornici by na to isto mali svoj fundovany nazor, no statistiky rozvodovosti hovoria jasne...
-
Na to je jednoduchá odpoveď - lebo jeho manželka si myslí, že je to nevera.

A ten čo navštevuje amatérky si myslí, že to nevera nie je.
-
A aký je tvoj vzťah, keď na nete vyhľadávaš stránky, ako je toto fórum? Či sem chodíš len z potreby dokázať si, že si na rozdiel od iných morálne nad nimi?Blackhawks napísal: Po Júl 14, 2025 12:05 amNo vidiš - a tipuješ zle.S_26 napísal: Ne Júl 13, 2025 7:47 pm Pozrime sa jaký múdry.
Ak ma niekto doma intimne problemy s partnerkou, bolo by asi lepsie to riesit u odbornika alebo byt aspon ten chlap a dohodnut sa so zenou, ze to budete riesit takymto sposobom (a ano, existuju aj taki ludia). Lebo to riesit takto "tajne" je ciste zbabelstvo.Ale tak sú to vaše vzťahy, potom ale netreba plakať, keď sa to prevalí.
Mimochodom, keď onanuješ a myslíš pri tom.na inú ženu/ iného muža, považuješ to z tvojej strany za neveru, alebo nie?