Nevera
Nevera
Zaujímalo by ma ako ste sa vyrovnali s tým ze mate doma ženu, snúbenicu, priatelku a aj tak navštevujete amatérky. Nemáte pocit viny? Ak áno ako si ho ospravedlňujete a co vás prinútilo urobiť toto rozhodnutie? Zmenil sa vás vzťah keď ste ju prvýkrát podviedli? ... osobne mam priatelku. Prednou som chodil často na návštevy ku amatérkam. Povedal som si ze s tým končím ako som sa dal do vzťahu s ňou. Je nadherna sex je fakt super pravidelny je otvorená všetkému...nic mi v ňom nechýba...naozaj som spokojny...no vo vnútri ma stale láka skúšať nove baby zbierať nove zážitky naraziť si zas nieco nove...Dlho odolavam ale keď si prezeram inzeráty a vidím tie kundicky pomaličky strácam pevnú vôľu.
- mantak
- Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 6:25 pm
- Has thanked: 85 times
- Been thanked: 54 times
Re: Nevera
Kurtizany som zacal riesit az ked doma par rokov nebol ziadny sex a vztah v podstate v prdeli, takze nemam pocity viny, ani ospravedlnenia.
Nikoho nesudim, nehodnotim, nie som v jeho kozi, ale pre mna osobne je nevera vo fungujucom vztahu (vratane sexu) zaciatok konca.
A v nefungujucom (kvoli detom a pod.) to je uplne jedno.
Druha vec - je rozdiel nevera s kurtizanou (vypustit gule/uspokojit fyzicku potrebu) a nevera s milenkou, kde su aj city.
Stale som v nastaveni, ze keby som nasiel stabilnu partnerku/milenku, s ktorou by nam to klapalo, tak na kurtizany kaslem. Ale mozno sa to casom zmeni, so zvysujucim sa poctom navstev u kurtizan.
Nikoho nesudim, nehodnotim, nie som v jeho kozi, ale pre mna osobne je nevera vo fungujucom vztahu (vratane sexu) zaciatok konca.
A v nefungujucom (kvoli detom a pod.) to je uplne jedno.
Druha vec - je rozdiel nevera s kurtizanou (vypustit gule/uspokojit fyzicku potrebu) a nevera s milenkou, kde su aj city.
Stale som v nastaveni, ze keby som nasiel stabilnu partnerku/milenku, s ktorou by nam to klapalo, tak na kurtizany kaslem. Ale mozno sa to casom zmeni, so zvysujucim sa poctom navstev u kurtizan.

-
- Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
- Has thanked: 268 times
- Been thanked: 252 times
Som zenaty a svoju zenu nepodvazam. Suhlas ze to je tazke ustat taky vztah.
Navsteva amaterok neni nevera pre mna.
Navsteva amaterok neni nevera pre mna.
Vrtnatyc napísal: Št Júl 03, 2025 9:35 am Zaujímalo by ma ako ste sa vyrovnali s tým ze mate doma ženu, snúbenicu, priatelku a aj tak navštevujete amatérky. Nemáte pocit viny? Ak áno ako si ho ospravedlňujete a co vás prinútilo urobiť toto rozhodnutie? Zmenil sa vás vzťah keď ste ju prvýkrát podviedli? ... osobne mam priatelku. Prednou som chodil často na návštevy ku amatérkam. Povedal som si ze s tým končím ako som sa dal do vzťahu s ňou. Je nadherna sex je fakt super pravidelny je otvorená všetkému...nic mi v ňom nechýba...naozaj som spokojny...no vo vnútri ma stale láka skúšať nove baby zbierať nove zážitky naraziť si zas nieco nove...Dlho odolavam ale keď si prezeram inzeráty a vidím tie kundicky pomaličky strácam pevnú vôľu.
-
- Site Admin
- Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 12:39 pm
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 62 times
Len odolavaj. Fotky vela krat klamu a mohol by si byt sklamany a zaroven mat pocit viny.
Ak na to nemas zaludok, nerob to.
Ja som bol v zivote verny iba jednej partnerke a iba ju som v zivote naozaj miloval. Ostatne su len zaplata.
Kazdej to uz pri zoznamovani poviem, kazda si mysli, ze sa do nej aj tak raz zabuchnem, ale to uz mne nehrozi.
Istym sposobom mam vsetky svoje partnerky rad, ale podobne mam rad aj svoje stalice v radoch amaterok,
takze to asi tak vypoveda o sile mojej naklonnosti voci zenam.
Ak na to nemas zaludok, nerob to.
Ja som bol v zivote verny iba jednej partnerke a iba ju som v zivote naozaj miloval. Ostatne su len zaplata.
Kazdej to uz pri zoznamovani poviem, kazda si mysli, ze sa do nej aj tak raz zabuchnem, ale to uz mne nehrozi.
Istym sposobom mam vsetky svoje partnerky rad, ale podobne mam rad aj svoje stalice v radoch amaterok,
takze to asi tak vypoveda o sile mojej naklonnosti voci zenam.
- Cassanova
- Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 3:56 pm
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 38 times
Nevera.
Pohľad mojej ženy je, že je to nevera.
Nikdy som svojej žene nebol neverný, je to dobrá žena a keď nám zomrela dcéra, tak nás to stmelilo. Mám ju rád a preto riešim svoje sexuálne potreby touto cestou a nie milenkou. Môj názor, možno skreslený je, že nevera je o citoch. A city to je to posledné čo od amatérky očakávam. Je idem na masáž, žena ide na nechty a vlasy.
Služba - nič viac, žiadne city.
Nikdy som svojej žene nebol neverný, je to dobrá žena a keď nám zomrela dcéra, tak nás to stmelilo. Mám ju rád a preto riešim svoje sexuálne potreby touto cestou a nie milenkou. Môj názor, možno skreslený je, že nevera je o citoch. A city to je to posledné čo od amatérky očakávam. Je idem na masáž, žena ide na nechty a vlasy.
- Strýko Bob
- Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 9:29 am
- Has thanked: 172 times
- Been thanked: 113 times
Niektoré ženy berú za neveru už to že sa na nejakú inú chlap pozrieCassanova napísal: Št Júl 03, 2025 4:24 pm Nevera.
Bavil som sa o tomto s jednou amatérkou a ta mi povedala že skôr by strávila keby chlap ide za štetkou ako za masérkou
-
- Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 10:22 pm
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 53 times
Nechcem vás súdiť, ale normálne neverím že dokážete napísať takéto bludy že sex z prostitútkou nie je nevera. Pýtal si sa amatérky aký má na to názor, fajn, jasne že nepovie ti nerob to to sa nepatrí, to by prišla o klienta. Možno by si sa to mal opýtať doma ženy pri telke. Keď to nie je nevera prečo sa pýtate či je lokalita diskrétna atď. však predsa o nič nejde. Viem nie je jednoduché priznať si že sme prasáci, kurevníci, závislý od sexu. Je to závislosť ako každá iná. Je to ako keď vykradneš banku a povieš že nič sa nedeje veď som to chcel dať na charitu aby sa mali deti v domove lepšie. Keby vám vaša manželka partnerka alebo frajerka chodila vypúšťať paru s inými chlapmi, asi by ste to nebrali tak športovo. Nechcem tu zbytočne moralizovať a hovoriť čo máte robiť, nech si každý robí čo chce, len si priznajme pravdu.
- jeliman
- Dátum registrácie: Pi Mar 07, 2025 10:34 pm
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 30 times
Pred rokmi tu pôsobila rusko-cecensko-ceska baba Bia, ktorá len tak pomimo intenzivne spovedala klientov prečo chodia za amatérkami. Asi po treťom stretku mi povedala, že by rada robila psychologičku a takúto vzorku nejakým spôsobom vysinutých jedincov len tak ľahko nenájde...Tuha napísal: Št Júl 03, 2025 6:32 pmNechcem tu zbytočne moralizovať a hovoriť čo máte robiť, nech si každý robí čo chce, len si priznajme pravdu.
-
- Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
- Has thanked: 268 times
- Been thanked: 252 times
My sme tiez svojho casu Mali volakedy debaty. Ukazali ze mam ine nazory na tieto temy manzelka by to vnimala zle preto mam ja tu potrebu diskretnosti. No mne by nevadilo keby chodila za typkom z amaterok, nevnimam to Ako vztahovy problem. Keby mala milenca to uz hej. Ani keby sla na thaj masaz a ponuknu jej HE za mna ok
-
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 47 times
Suhlasim s tebou. Podla mna sex s amaterkou je nevera bez ohladu na to ci citis city alebo nie.Tuha napísal: Št Júl 03, 2025 6:32 pm Nechcem vás súdiť, ale normálne neverím že dokážete napísať takéto bludy že sex z prostitútkou nie je nevera. Pýtal si sa amatérky aký má na to názor, fajn, jasne že nepovie ti nerob to to sa nepatrí, to by prišla o klienta. Možno by si sa to mal opýtať doma ženy pri telke. Keď to nie je nevera prečo sa pýtate či je lokalita diskrétna atď. však predsa o nič nejde. Viem nie je jednoduché priznať si že sme prasáci, kurevníci, závislý od sexu. Je to závislosť ako každá iná. Je to ako keď vykradneš banku a povieš že nič sa nedeje veď som to chcel dať na charitu aby sa mali deti v domove lepšie. Keby vám vaša manželka partnerka alebo frajerka chodila vypúšťať paru s inými chlapmi, asi by ste to nebrali tak športovo. Nechcem tu zbytočne moralizovať a hovoriť čo máte robiť, nech si každý robí čo chce, len si priznajme pravdu.
Ale samozrejme je to kazdeho vec...