Thajské masáže Bratislava
Re: Thajské masáže Bratislava
Zdravim vsimol som si ze vo Sv. Jure otvorili novy thajsky salon. Bol uz niekto vyskusat? Dik za info
- Adko
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2025 4:22 am
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 20 times
Salón vo Svätom jure
Je to menší salón na prízemí rodinného domu, kde na masáže slúži jedna veľká miestnosť s dvomi lehátkami. Žiaľ ten priestor je rozdelený iba závesom. Vedľa sa rozprávali a dosť to zrušilo celú masáž.. He nečakajte. Samozrejme sprcha, WC je k dispozícii.
Je to menší salón na prízemí rodinného domu, kde na masáže slúži jedna veľká miestnosť s dvomi lehátkami. Žiaľ ten priestor je rozdelený iba závesom. Vedľa sa rozprávali a dosť to zrušilo celú masáž.. He nečakajte. Samozrejme sprcha, WC je k dispozícii.
Naposledy upravil/-a Adko v Ne Júl 27, 2025 6:23 am, upravené celkom 1 krát.
Pojdem vyskusat, mam to kusok, pozeram ze maju aj dobre ceny ale ked neponuknu HE, uz ma tam viac neuvidia a myslim ze ani vacsinu z nas…
Thaioase ide od Corony cela dole. Pocas pandenie tam bola skupinka mladych Thajok, s ktorych vacsina dobre masirovala a vedela sa postarat za rozumnu cenu aj o fesaka. 30E max. Po otvoreni hranic sa asi pobrali za lepsim. To co ich nahradilo je vacsinou cele zle a s tymi ladyboys to uplne zabili.Thaifil napísal: Pi Júl 25, 2025 12:22 am Dnes ohovorim Nancy z ThaiOase. Opat sklamanie. Na fotke mlada baba, v skutocnosti taka 45ka za zenitom. Hovorim si, nevadi, tato bude aspon nieco vediet. Zial nevedela. Dost vela masiruje len jednou rukou. Clovek ma pocit, ze sa druhou hrabe v mobile. Ziadna kreativita. Po otocke sa vrhne na vtaka ako na vydlazdenu cestu k pokladu. Ponukne HE a po potvrdeni zaujmu si povie cenu, ze 50. Odpoved je 30. Na to sa mi vysmeje. Hovorim, nemusis, ked ti je malo. Ale ona neprestava. HE je bolestivy, penis vycangany. Uz mi odznel orgazmus a ona len canga a canga. Lavou rukou sa snazim do nej drgnut, aby uz prestala, no ona si to vysvetlila tak ,ze ju chcem osahavat. Citim sa trapne. Cele zle. Pred masazou hlavy si ani ruky neumyje. Toto zvladaju uz aj baby bez praxe. Sebavedomie jej vsak nechyba. Hnal by som ju. Iba zabera miesto inej.
-
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 48 times
Z vlastnych skusenosti viem ze si za HE maserka vypyta najprv 40-50, ja poviem 30 a ona ze no no, tak potom ze nic. A zrazu po chvilke ze aj za 30 sa teda da
.

Boli casy ked dvacka bola zlaty standard. Ale ak im niekto skoci na 50, tak trh je v pecku. Odmietam dat vac jak 30 a stale castejsie sa stava ze thaika nevymakne... aspon usetrim:)
-
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 48 times
Ja ked som zacinal za dvacku si mohol dostat honku od naozaj peknej amaterky, za 25-30 oral a za 50 hodinu klasiky...eagle napísal: Ne Júl 27, 2025 4:43 pm Boli casy ked dvacka bola zlaty standard. Ale ak im niekto skoci na 50, tak trh je v pecku. Odmietam dat vac jak 30 a stale castejsie sa stava ze thaika nevymakne... aspon usetrim:)
Ale samozrejme 20 euro vtedy neni to co 20 euro dnes...
Ale suhlasim s tym ze na klasickej masazi dat za HE dalsich 50 je ulet.
- Adko
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2025 4:22 am
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 20 times
V 3pobočkovom sa mi stalo nedávno že nebolo nič. Ne že by nebolo ponúknuté ale toto dohadovanie mi už leze na nervy. Pýta sa ma he? Hovorím jasne. Ona že 50 ja 30, 50 30 a ona presne že no no no ešte stým prstom šermovala vo vzduchu a tvárila sa jak keby som ju okrádal, hovorím ok tak nič. Po chvíle hovorí že 30 je ok ale nato som jej povedal že nemám už záujem. Som rázne proti tomu dávať viac ako 30 za honku ktorá veľa x stojí za prd a ešte si pokaziť celkovy dojem vyjednávanim jak na tureckom trhu. Takže bud bude spokojná s 30 alebo nebude mať nič, je to také jednoduche. Skočil som potom k miletičke za Simonkou na fajku a bol som spokojny.
Ze by sa Slovac konecne zacala preberat? Honka max 30e ale za mna by im mala stacit dvacka...budme uprimny zvacsa sa do par min spravite..to ze vam olejom prstami chvilu prechadza po vtakovi za 20-30e je az az... ok beriem keby sa vyzlecie a da ho medzi prsia ci do huby nachvilu a ze za 40-50e za to..ze aj zadok chytite kozy pritom este ok..ale ked je ta stara onicom zenit thajka oblecena a prstami vam masiruje tak to ani ziadne eroticne nie je ani nie ste tak nadrzanh ako ked v tangach hore bez vas tam obraba a pekne medzi kozy alebo hladkate kozy drzite zadok...bol som zase v lilawadi a he som odmietol..akoze nebudem toto podporovat a plne gule boli ale rozum vyhral
- Joydeep
- Dátum registrácie: Št Máj 08, 2025 6:41 pm
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Je to vec ich kultury, zjednavat a skusat co sa da. V Turecku je to procedura kym prides k vyslednej cene ktora moze byt aj strvrtinova z povodnej, je to hra ktoru s tebou hraju a miluju to, viac ako keby si z prvej mu dal 4x nasobnu cenu ktoru si povie na zaciatku.Adko napísal: Po Júl 28, 2025 5:34 am V 3pobočkovom sa mi stalo nedávno že nebolo nič. Ne že by nebolo ponúknuté ale toto dohadovanie mi už leze na nervy. Pýta sa ma he? Hovorím jasne. Ona že 50 ja 30, 50 30 a ona presne že no no no ešte stým prstom šermovala vo vzduchu a tvárila sa jak keby som ju okrádal, hovorím ok tak nič. Po chvíle hovorí že 30 je ok ale nato som jej povedal že nemám už záujem. Som rázne proti tomu dávať viac ako 30 za honku ktorá veľa x stojí za prd a ešte si pokaziť celkovy dojem vyjednávanim jak na tureckom trhu. Takže bud bude spokojná s 30 alebo nebude mať nič, je to také jednoduche. Skočil som potom k miletičke za Simonkou na fajku a bol som spokojny.
Vsetko je vec pristupu ci sa chce dohodnut alebo bude drza ako v tvojom pripade. Suhlasim ze vo vacsine pripadou je to hruza, musis mat stastie.