Thajské masáže Bratislava

Nájdite si najlepšie thajské masáže: vaše skúsenosti, recenzie a tipy na thajské masáže na Slovensku. Zdieľajte svoje zážitky.
Používateľov profilový obrázok
krtek
Dátum registrácie: Ut Mar 04, 2025 7:29 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 76 times

Re: Thajské masáže Bratislava

Príspevok od používateľa krtek »

Neo22 napísal: Št Júl 17, 2025 1:06 pm Preco forum je potom na co😀 neprezivaj to
Forum je na zdielanie skusenosti a informacii. To vsak neznamena ze tym co postnes budes niekomu zneprijemnovat zivot (napr maserke v praci) alebo sposobis ze to bude musiet zabalit. Tak skludni hormon.
Co chcel vsak s_26 povedat je ze odteraz sa taketo prispevky bud nebudu schvalovat vobec, alebo sa budu cenzurovat
Thaifil
Dátum registrácie: Št Júl 17, 2025 10:05 pm
Been thanked: 2 times

Príspevok od používateľa Thaifil »

Dojmy z masáže v Thaioase na Vajnorskej. Tentokrát veľmi zmiešané pocity. Som presvedčený, že tu máme ďalšieho ladyboya. Netušil som to a objednal sa k maserke pod menom Profesional. Z rozpustenými vlasmi vyzerá ako pekná žena. Masáž ho však rýchlo prezradí, je úplne iná ako všetky čo som doposiaľ zažil. Zvedavosť bola silnejšia ako princípy. Pri pohľade na mužské chodidlá pod stolom sa moje obavy naplnili. Mozog mi vravel, zbal sa a vypadni, bude ti z toho zle ako po Kareene. Zvedavosť. Zostavam. Vravím si po otočku a potom zdupkam. Ani to som nedodržal. Zvedavosť. Bolo to iné, originálne. Došlo na otázku, koľko. Nezlomne som si stal na 30. Nepáčilo sa a preto som dostal podpriemernú prácu jednou rukou. Nemať štvordňové gule, tak sa zbalím a idem. Zvedavosť. Sklamanie. Nič moc.Ženy makajú aj za 30€ a keď odvedú dobrú prácu rád im dám čo na počiatku požadovali. Je to pre nich výzva, aby ukázali, že stoja za viac. Tento trulo bol zdurdeny a tomu zodpovedal výkon. Určite má na viac, ale mužské ego nepustí. Opakovanie nebude, ale to by nebolo, ani keby bol dobrý výkon, mozog je už vo svojom tele. Radšej starú škaredú Thajku so ženskou energiou. Toto nie je pre mňa a celkovo to ľutujem. Avšak zvedavosť bola silnejšia.
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Thaifil napísal: Št Júl 17, 2025 10:25 pm Dojmy z masáže v Thaioase na Vajnorskej. Tentokrát veľmi zmiešané pocity. Som presvedčený, že tu máme ďalšieho ladyboya. Netušil som to a objednal sa k maserke pod menom Profesional. Z rozpustenými vlasmi vyzerá ako pekná žena. Masáž ho však rýchlo prezradí, je úplne iná ako všetky čo som doposiaľ zažil. Zvedavosť bola silnejšia ako princípy. Pri pohľade na mužské chodidlá pod stolom sa moje obavy naplnili. Mozog mi vravel, zbal sa a vypadni, bude ti z toho zle ako po Kareene. Zvedavosť. Zostavam. Vravím si po otočku a potom zdupkam. Ani to som nedodržal. Zvedavosť. Bolo to iné, originálne. Došlo na otázku, koľko. Nezlomne som si stal na 30. Nepáčilo sa a preto som dostal podpriemernú prácu jednou rukou. Nemať štvordňové gule, tak sa zbalím a idem. Zvedavosť. Sklamanie. Nič moc.Ženy makajú aj za 30€ a keď odvedú dobrú prácu rád im dám čo na počiatku požadovali. Je to pre nich výzva, aby ukázali, že stoja za viac. Tento trulo bol zdurdeny a tomu zodpovedal výkon. Určite má na viac, ale mužské ego nepustí. Opakovanie nebude, ale to by nebolo, ani keby bol dobrý výkon, mozog je už vo svojom tele. Radšej starú škaredú Thajku so ženskou energiou. Toto nie je pre mňa a celkovo to ľutujem. Avšak zvedavosť bola silnejšia.
No tak Tahioase, sa zacina asi orientovat na tento typ svojich zamestnancov…akoze nemam nic proti tomu ale mali by to mat aspon v nejakom popise svojich maserok, niekomu to moze fakt vadit…ja som bol este na zaciatku u Kareen ale to len preto ze som ti chcel vyskusat, vedel som ze je laydyboy, taktiez zmiesane pocity…
Neregistrovaný

Neregistrovaný napísal: Pi Júl 18, 2025 3:03 pm
Thaifil napísal: Št Júl 17, 2025 10:25 pm Dojmy z masáže v Thaioase na Vajnorskej. Tentokrát veľmi zmiešané pocity. Som presvedčený, že tu máme ďalšieho ladyboya. Netušil som to a objednal sa k maserke pod menom Profesional. Z rozpustenými vlasmi vyzerá ako pekná žena. Masáž ho však rýchlo prezradí, je úplne iná ako všetky čo som doposiaľ zažil. Zvedavosť bola silnejšia ako princípy. Pri pohľade na mužské chodidlá pod stolom sa moje obavy naplnili. Mozog mi vravel, zbal sa a vypadni, bude ti z toho zle ako po Kareene. Zvedavosť. Zostavam. Vravím si po otočku a potom zdupkam. Ani to som nedodržal. Zvedavosť. Bolo to iné, originálne. Došlo na otázku, koľko. Nezlomne som si stal na 30. Nepáčilo sa a preto som dostal podpriemernú prácu jednou rukou. Nemať štvordňové gule, tak sa zbalím a idem. Zvedavosť. Sklamanie. Nič moc.Ženy makajú aj za 30€ a keď odvedú dobrú prácu rád im dám čo na počiatku požadovali. Je to pre nich výzva, aby ukázali, že stoja za viac. Tento trulo bol zdurdeny a tomu zodpovedal výkon. Určite má na viac, ale mužské ego nepustí. Opakovanie nebude, ale to by nebolo, ani keby bol dobrý výkon, mozog je už vo svojom tele. Radšej starú škaredú Thajku so ženskou energiou. Toto nie je pre mňa a celkovo to ľutujem. Avšak zvedavosť bola silnejšia.
No tak Tahioase, sa zacina asi orientovat na tento typ svojich zamestnancov…akoze nemam nic proti tomu ale mali by to mat aspon v nejakom popise svojich maserok, niekomu to moze fakt vadit…ja som bol este na zaciatku u Kareen ale to len preto ze som ti chcel vyskusat, vedel som ze je laydyboy, taktiez zmiesane pocity…
A to este nehovoriac o tom ked sa takemu lejdakovi dostane zena , nemusi jej to byt vobec prijemne. V Thajsku je to celkom dobra obziva pre chlapov, takze to robia cisto pre peniaze a o ich gendrovom presvedceni nemoze byt ani rec, cize taky laydyboy je v podstate cisty chlap s chlapskou energiou, a umelymi ceckami…
Andrej

Príspevok od používateľa Andrej »

Ahojte,

Skusali ste uz thajske masaze v Petrzalke vo Viennagate?
Neregistrovaný

Andrej napísal: Ne Júl 20, 2025 2:35 pm Ahojte,

Skusali ste uz thajske masaze v Petrzalke vo Viennagate?
Skusil, starsie maserky , ale velmi sympaticke, HE ti ponukne kazda z nich , cena 30 e , aj ked pytaju 50 ako vsetky, vdaka skusenostiam vedia dobre masirovat aj HE nieje len obycajna honka…
Neo22

Príspevok od používateľa Neo22 »

Napisem spatne po nejakych 3 tyzdnoch recenziu na pobocku co ste zavreli temu..bol som niekolko krat a klasika ..
No k maserkam tie fotky a realita je 100 a 1...na foto ovela lepsie a mladsie..v reale ani ta najlepsia nevyzera nejak ze by som sa niekde za nou otocil ci nieco take, aka skoda.Aky shit
Mal som rezervovanu tu akoze asi jednu z naj co tam maju a vyzor v reale nic moc...masirovala prechadzala k analu a podobne na gule uz som cakal len kedy da ponuku.popravde ked nieco povedala som jej ani prd nerozumel a len som jej teda povedal ze nemam 50 ale 30 a taktl ale 3x a ona stale ze 40e tak ma to uz nebavilo ze teda ok...zacal som ju smatrat a odtahovala sa mrdka..vyzliect sa nechcela tak som ju nechal nech teda vyhoni.A akoze ok ale ze by to bol nejaky zazitok alebo nieco wau absoluutne nie...do 5mi n som bol a to som zadrzoval co sa da...potom som mal 100 chuti odtial vypadnut..a uz som lutoval tych 40e..
A to keby mam dat nejakej pri sebe alebo ze starsej thajky tak skocim do dunaja :D takze ked masaz uz len masaz a tieto dohadovacky ma nebavia..za honku je ok tych 20e...to ze vam na neho daju olej a vydrazdia ta za 3min utru..20r je uz vela :D
Bosh
Dátum registrácie: Št Jún 19, 2025 9:40 pm
Has thanked: 15 times
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa Bosh »

Oily tu už bola spomínaná. Je naproti Galérii Nedbalka. Za mňa asi najkrajšia thajka v BA. Postava za mňa 10/10. Je zrejme staršia podľa tvare. Ale za mňa aj celkovo 8/10. Masírovanie je skôr take hladkanie s veľa olejom. Ale nešiel som kvôli masáži. Skôr som si užíval objímanie a jej kĺzanie po mojom tele. K čomu sme sa dostali hneď na začiatku nášho stretnutia a veľa toho masírovania ani nebolo. Hlavne bola veľmi milá. Čo je u thajky pozitívum aj negatívum zároveň, sú hanblive (okrem toho že sú milé a prítulné). Taktiež aj Oily je hanblivá, takže sa mi nepodarilo úplne si vizuálne vychutnať jej telo. Budem opakovať ak tu ešte bude o mesiac. Chcel som zažiť prst do zadku , ale som jej to malo naznačoval. A mal som jej to napriamo povedať. Možno nabudúce.

Bol som skúsiť aj salón na laurinskej , cez podchod, vedľa čínskej restiky. Išiel som bez objednania. Asi tam sú dve thajky. zobrala si ma staršia 6/10 celkovo. Masáž bola veľmi dobrá. Ponúkla len HE. Vonku mala cedulku kedy je voľný čas. Predomnou bol nejaký backpacker čo sa dosť dlho prezliekal a sprchoval. Takze som tam čakal na mini chodbe s thajkou a potom sa ešte aj s ním minul vo dverách. Teda menšie súkromie. Ale možno ta druha thajla čo tam je, by stala za návštevu. Ale to by sa chcelo asi k nej objednať a nie ísť tam na blind
Thaifil
Dátum registrácie: Št Júl 17, 2025 10:05 pm
Been thanked: 2 times

Príspevok od používateľa Thaifil »

Dnes ohovorim Nancy z ThaiOase. Opat sklamanie. Na fotke mlada baba, v skutocnosti taka 45ka za zenitom. Hovorim si, nevadi, tato bude aspon nieco vediet. Zial nevedela. Dost vela masiruje len jednou rukou. Clovek ma pocit, ze sa druhou hrabe v mobile. Ziadna kreativita. Po otocke sa vrhne na vtaka ako na vydlazdenu cestu k pokladu. Ponukne HE a po potvrdeni zaujmu si povie cenu, ze 50. Odpoved je 30. Na to sa mi vysmeje. Hovorim, nemusis, ked ti je malo. Ale ona neprestava. HE je bolestivy, penis vycangany. Uz mi odznel orgazmus a ona len canga a canga. Lavou rukou sa snazim do nej drgnut, aby uz prestala, no ona si to vysvetlila tak ,ze ju chcem osahavat. Citim sa trapne. Cele zle. Pred masazou hlavy si ani ruky neumyje. Toto zvladaju uz aj baby bez praxe. Sebavedomie jej vsak nechyba. Hnal by som ju. Iba zabera miesto inej.
Náčelník
Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 2:40 pm
Has thanked: 113 times
Been thanked: 103 times

Príspevok od používateľa Náčelník »

Nerad, ale musim vyjadrit sklamanie z aktualneho stavu oboch pobociek Mano, z pohladu fanusika stastnych koncov. Bol som mimo SK par mesiacov a po navrate som sa tam celkom tesil na svoje oblubene maserky. Mam odtial par skvelych zazitkov...😉

O to vacsie bolo moje sklamanie. Vsetky mlade, chude, pekne zutekali. Pooky, Chompoo, Aida fuc... Pribudlo par dam 45+, nejaka oblinka a tak na vyber zostali (za mna) len Sara a Oily.

Vybral som si Oily ako cenu utechy, na zaklade svojej davnejsej skusenosti, ale ta to uz flaka. Masaz hladkacia a B2b predrazena honka, vobec sa to neda porovnat s tym, ked som ju vychytal ako novinku (viewtopic.php?p=4191#p4191).

Snat je to len prazdninova uhorka a nove dievcata su uz na ceste...
Napísať odpoveď

Návrat na "Thajské masáže"