#24602 Isabella, 22

Zbožňované aj zatracované: Latinky na Slovensku – výmena skúseností, názorov a recenzií na eskorty a sex priváty s latinskoamerickými ženami.
Používateľov profilový obrázok
Komfat
Dátum registrácie: Št Apr 10, 2025 1:26 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 10 times

#24602 Isabella, 22

Príspevok od používateľa Komfat »

Teraz Isabella predtým mala inzerát Danielle 24. Bol som v januári tohto roku ešte ked bola s Prešove, na byte bola ešte s jednou ale pozerám že ta inzerát hore nemá. V skratke do telefónu naslubovala viac ako bola potom ochotná robiť a samozrejme za to chcela príplatok. Bozkávanie nič, lízať sa nechala ale tak nadšená z toho nebola, po 15 minútach sexu uz bola taka že kedy budem lebo uz jej to trvá dlho tak som sa urobil. Následne ale mala problém s druhým kolom aj ked som bol na hodinu no ukázal som jej správy a potom ze dobre ale tak pri takom prístupe ma to ani nebavilo.
Zase ale nebudem po nej len pičovať, vyzerá v pohode zadok a prsia ma umelé na dotyk sú ale fajn. Zadok ma vážne veľký len je škoda že s nejakými polohami ma problém. Fajka bola priemerná a sex no s jej prístupom podpriemer

Výzor: 7/10 (v tvári je pekná, povedal by som taká typická tmavá latina)
Postava: 7/10 (keďže je latina tak mi to nevadilo ale niekomu môžeposobit až veľmi umelo)
Prístup: 4/10 (klasika na WhatsApp vsetko mozne a realne nic, skracovanie času)
Sex: 6/10 (hlavne kvôli tomu prístupu)
Fajka: 5/10

Osobne neodporúčam odchádzal som skôr s "neuplnym" druhým kolom a peniazmi ktoré mohli ísť radšej Allison Sophie alebo Ize tie 3 sa nedajú ani porovnať

https://amaterky.sk/24602
Naposledy upravil/-a Komfat v Po Máj 19, 2025 11:16 pm, upravené celkom 1 krát.
S77

Re: #24602 Isabella, 22

Príspevok od používateľa S77 »

Môžem len potvrdiť predchádzajúcu recenziu
Juventus

Príspevok od používateľa Juventus »

Recenziu berte s rezervou lebo to bola moja prvá skúsenosť s privátom a sexom zároveň.

Isabella je vandrovníčka z Kolumbie ktorá vyzerá presne ako na fotkách. Ja som pri nej bol v BB a síce som chvíľu čakal pred vchodom do bytu ale oplatilo sa. Dvere mi otvorila nádherná latinka v župane v peknom byte. Vystresovaný som jej povedal že to je moja prvá skúsenosť a že neviem ako to chodí. Zobrala odo mňa peniaze 150€ za hodinu a po sprche sme išli na to. Až na fakt že som bol mega nervózny všetko prebiehalo v poriadku. Nemala problém so striedaním polôh akurát bozkávať sa veľmi nechcela, angličtina tiež nebola jej silná stránka no napriek tomu celkový dojem hodnotím pozitívne , takže vrelo odporúčam
uzivatel

Príspevok od používateľa uzivatel »

po dlhsom vahani som sa odhodlal jej napisat. konverzacia vyzerala byt celkom v pohode, dohodli sme sa na cene, dala adresu. no a po prichode zmena- miesto ma celkom kludne, pri mestskej hale v okrajovej casti centra. volam-nedviha, volam zas-nedviha, po 4 neprijatych a spanielskej odkazovke mi prisla sms, ze ci som na adrese. odpisal som, ze ano, nato som dostal sms, ze ci mam peniaze. tu som ostal trosku v soku, lebo niesom zvyknuty na takyto pristup(jasne, ze tam nepojdem naprazdno). po odpovedi, ze ano, a ze cakam dolu mi prisla sms- tak sa postav k dveram, je tam kamera a ukaz, ze mas pri sebe peniaze- v tom momente som si povedal, ze mi to za to nestoji, a odisiel som prec. Mozno som urobil chybu a bola by to najlepsia skusenost v zivote, ale ten pristup ma odradil. Este som sa s niecim takym nestretol. Urcite koli pristupu neodporucam
Napísať odpoveď

Návrat na "Latinky - výmena skúseností"