carryLOVERSSS

Používateľov profilový obrázok
uzivatel

carryLOVERSSS

Príspevok od používateľa uzivatel »

Známa kosicka. Byt na maratonca, hlucha, UKECANA, ceny dobre, sluzby fasa, vzhlad dobrý, hesla ma versace . Plati sa po akcii ale odporucam predom aby ste nepreplatili za cas ktory prekeca. A keca.. vela.

carryLOVERSSS
Ghost

Re: carryLOVERSSS

Príspevok od používateľa Ghost »

Skúsenosť dobra a odporúčam, ak sa ovšem k nej vôbec dostaneš, ma to ho veľa a môže si vyberať, takže sa nečudoval keď neodpovedá dlho, môj osobný názor a pohľad je taky že je jedna z mála s tých v Košiciach že keď sa na niečom dohodneš tak to aj dodrží, ak máš rád si aj pokecať tak to si na správnom mieste 😀, išiel som na hodinu a bol som tam možno 3 až 4, čo pri inej by si sa nedoplatil tu máš v cene, k tomu vyšportovanánu strašne sexi nádhernú ženu 👍, nemusíš sa báť že by sa nepostavil ako pri iných, samozrejme musíš trafiť tak ako aj pri inej žene aby mala dobrú náladu, pripadne ju niekto pred tebou nenahneval, samozrejme je hluchá ale ak ma v poriadku načuvaci strojček 😀občas čo som čítal tak nemala, a z toho potom prišlo k nedorozumeniu, z čoho môžu vznikať nepríjemné veci, nemá nieje to zažiješ keď bude rozprávať a rozprávať že až až ale len ak má náladu, ak ti to nevadí alebo sa vieš cez to preniesť tak si užiješ sex aký si ešte nemal, a budeš rád ak sa k nej dostaneš aj nabudúce.
StifMajster
Dátum registrácie: Pi Aug 08, 2025 8:33 am

Re: carryLOVERSSS

Príspevok od používateľa StifMajster »

Carry je jedno z najlepsich ak nie vobec to najlepsie co ostalo este v KE. Je hlucha ako poleno ale mne to nevadi. Ukecana ak ste slobodny a necaka vas doma žena že máte čas jasna voľba. Čas absolute nerieši najskor sa vykeca a potom sa ide na vec. Potetovana MILF na postave uz je pomali vidiet par kil navyse . Sex ok najradsej to ma odzadu ale necha sa nabijat co to da. Ak ste u nej uz par krat boli tak je to ako u kamaratky z vyhodami a da sa ukecat na dobre šialenstva. Ak chete viac info pokec REKMA96
Napísať odpoveď

Návrat na "Pokec"