#16612 Karolína, 34, Nitra

Erotické masáže Nitriansky kraj: recenzie na tantra, nuru a iné zmyselné masáže. Fórum pre vaše zážitky a odporúčania v Nitre a okolí.
Používateľov profilový obrázok
Dutch
Dátum registrácie: Št Apr 03, 2025 6:19 am

#16612 Karolína, 34, Nitra

Príspevok od používateľa Dutch »

Bol som viackrat, mozem odporucit. Mal som iba nuru verziu vzdy, masaz od zaciatku velmi eroticka bez pierok, uterakov atd. Baba je celkom vysoka, na foto moc nevidiet ale nejake kilecko navyse tam je 🙂, dotyky povolene po tele, zadku, prsiach. Masirovat ozaj vie, aj pritlacit, neboji sa dotykov, telo na telo nie je u nej iba parkrat obtretie prsiami. Vidiet ju z roznych uhlov. Chvostu sa venuje v priebehu masaze priebezne pocas celeho trvania, nie iba ako niekde poslednych 10 min na konci. Maserka je ticha, ziadne debaty sa nevedu, ale posobi ajtak milo. Lokacia zasita celkom, mozno 2 min autom od mestskej haly na klokocine.

https://amaterky.sk/16612
Anonym

Re: #16612 Karolína, 34, Nitra

Príspevok od používateľa Anonym »

Bol aj niekto iný ešte?
biboň

Príspevok od používateľa biboň »

Skúsil som .Musím potvrdiť, že je to veľmi príjemný zážitok.Milá prííjemná mladá baba.
To čo má napísané aj splní. Venuje sa vám a presne tomu ,prečo ste k nej prišli.
Anonym

Príspevok od používateľa Anonym »

Bol som viac krát, je to extrémne vzrušujúca, erotická masáž s dotykmi po celom jej tele, ukáže sa sa Vám z každého uhlu, je pôvabná , erotická odporúčam 100/10
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Nitriansky kraj"