Káže vodu, pije víno (Subjektívne)

Máte otázky o sexe, vzťahoch či intimite, na ktoré sa hanbíte spýtať? Diskrétna poradňa (nielen) sexuálna je tu pre vaše tajnosti.
Používateľov profilový obrázok
PeterBa
Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 4:20 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 106 times

Káže vodu, pije víno (Subjektívne)

Príspevok od používateľa PeterBa »

Káže vodu pije víno.

Všeobecná úvaha o nešvaroch u AM.

UPOZORNENIE: Ak to číta, jedna konkrétná amatérka, ktorá ma veľmi dobre pozná, tak konkrétne sa to teba netýka !!! Je to všeobecný pohľad (slečna je vztahovačná).

HYGIENA - ...v inzerátoch amatérky vyžadujú hygienu a čistotu, ja sám patrím k mužom, ktorý, keď majú dohovorené stretnutie, tak ešte predtým než prídu urobia kompletnú očistu od zhora až nadol a po príchode do bytu nemám problém dať ďalšiu sprchu a pri odchode tiež. Preto je zarážajúce, keď prídem (ohlásený) je baba spotená, špinavá a niekedy aj smradlavá a o byte a kúpeľni, ani nebudem hovoriť. Ja si ,,objednám,, službu a za svoje nemalé peniaze očakávam aj adekvátnu službu, ktorá sa netýka iba ,,telocviku,, ale aj servis, keď už nieje to práve GFE tak očakávam, peknú a upravenú voňavú ženu v čistom sexi oblečeniu (bielizni) a nie v spoťenom tričku od
kečupu a legínach od zvieracích chlpov...
Byty ...áno, vo väčšine sú to prenajaté byty ale nemôže bit problém umyť kúpeľňu, prichystať každému klientovi čistý uterák normálnych rozmeroch a čistú posteľnú bielizeň (nehovorím, že po každom prezliecť, ale aby tam bolo niečo po predchádzajúcom klientovi, čo tam nepatrí...). Sme dospeli ľudia, tak trocha kultúry a úcty ku klientovi.

ČAS - ...amatérky vyžadujú dochvíľnosť, keď meškáš desať minút, už ťa stopnú a pomaly dajú na Black list, ale že niektorí aj po potvrdení stretnutia stepujú aj hodinu pred panelákovým vchodom tak to je v poriadku.

NESERIÓZNOSŤ - ...o Bulharských konštantných mierach netreba písať +5 / +15 ,upravené foto, kde ani Al sa nemusí hanbiť, retušované tetovania... cigarety, že máš pocit že cmúlaš popolník a v údajnom diskrétnosť byte, je ďalších niekoľko osôb.

OMAMNÉ LÁTKY - ...takisto častý problém na bytoch, amatérky sa boja násilia od mužov pod vplyvom ...ale, že každá druhá, tretia je hlavne vo večerných hodinách naliata a zfetovaná o tom nehovoria (ja sa ako nečudujem pri výkone tejto profesie... ale...)

...sú tu aj ďalšie veci, ktoré sa tu poslednou dobou stávajú pomaly pravidlom. Ak sa tejto profesii chcú baby venovať musia prijať určite podmienky a pravidlá, ktorými sa budú riadiť, aby im ,,toto podnikanie fungovalo,, .
Poctivé a slušné baby nebudú mať núdzu o stálu klientelu a nebudú ani potrebovať platenú reklamu, a môžu si nasadiť aj svoju cenu. Tie na druhom brehu, klienta ojebu raz, dva razy a dočkajú sa dobrej anti reklamy, a nepomôžu im ani znížiť cenu, nakoniec im ostane možnosť stať pri Slovnafte...

Ja som to tu akože už písal, je jedno koľko zarábate a aký máte vkus ...ale myslím si, že za svoje peniaze musíme požadovať adekvátne služby, ak to nebudeme robiť a trvať na tom, tak za určitý čas tu už nebudú baby typu Lucia, Simonka, Kristína... (Ak som zabudol na niektorú tak sa ospravedlňujem).
Cassanova
Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 3:56 pm
Has thanked: 42 times
Been thanked: 38 times

Re: Káže vodu, pije víno (Subjektívne)

Príspevok od používateľa Cassanova »

Zaujímavý článok. Úplne vystihuje mojich deväť negatívnych skúseností s amatérkami. Buď mám smolu pri výbere, alebo je naozaj problém nájsť slušnú a spoľahlivú ?
Tom
Dátum registrácie: Pi Mar 21, 2025 1:52 pm
Has thanked: 13 times
Been thanked: 49 times

Príspevok od používateľa Tom »

Humusáci sa nájdu aj medzi zákazníkmi, aj medzi amatérkami. S tým nenarobíš nič, maximálne sa môžeš otočiť vo dverách, prípadne ak sa to už nedá, dať sem negatívnu recenziu a už sa tam nevracať.
mantak
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 6:25 pm
Has thanked: 85 times
Been thanked: 54 times

Príspevok od používateľa mantak »

Cassanova napísal: St Jún 25, 2025 12:05 pm Zaujímavý článok. Úplne vystihuje mojich deväť negatívnych skúseností s amatérkami. Buď mám smolu pri výbere, alebo je naozaj problém nájsť slušnú a spoľahlivú ?
1) Presiel som si tvoje recenzie a vsetky su skor pozitivne, skus sa podelit s tymi negativymi.

2) Tazko nieco odporucit, ked nevieme tvoje preferencie. (vyzor/postava/vek/sluzby/GFE...)
Cassanova
Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 3:56 pm
Has thanked: 42 times
Been thanked: 38 times

Príspevok od používateľa Cassanova »

Už začnem pridávať aj tie negatívne. S masazami som ani tak nemal nikdy problém. Ale tie čo poskytujú klasiku, tak jedna z troch bola dobrá.

Jako náročný myslím nie som.
Výška: 165 - 170 , Váha: 55 - 65 , Prsia 2 - 3
Normálna, spoľahlivá, nefajčiarka, GFE, klasika, orál , orál bez, dohoda cez WhatsApp a hlavne akčná.
Simonka mi vyhovuje, ale ťažko sa k nej dostať a ten byt, no.
Ale ďakujem ti aj tak.
Napísať odpoveď

Návrat na "(Nielen) Sexuálna poradňa ale aj debata o všetkom"