#22565 Kim, 30, Košice - Staré Mesto
#22565 Kim, 30, Košice - Staré Mesto
Mila slecna, ponukla mi aj sampanske aj bozkavat sa chcela.
Oral sme nejako preskocili lebo bola nejaka nazhavena, ale nemam co vytknut.
Je dost vysoka, ja som skor na take nizsie, ale ziaden problem.
Mozem len odporucat.
https://amaterky.sk/22565
Mozem len odporucat.
Re: #22565 Kim, 30, Košice - Staré Mesto
Absolútny prepadák za tú cenu. Dvere otvorila pani, ktorá má tak 45-48 rokov. Na vyťahanom bruchu strie, prsia s jazvami, absolútne neforemné telo ako lata a všade tetovania. Ak by som mal 50 rokov, tak by som z nej bol možno unesený. Ale za toto je dať 70 eur maximum ... ona pýta 90. Za to už mám v inom meste mladé a prvú ligu.Grisnak napísal: Št Máj 15, 2025 11:33 am Mila slecna, ponukla mi aj sampanske aj bozkavat sa chcela.
Mozem len odporucat.
Prístup úplne hraný a tuctový. Fajka podpriemer, sex absolútne ničím neohúril. Ako som hovoril ani cici ani rici a vek úplne mimo reality. Čo sa týka Košíc, tak ďalšie sklamanie a absolútne vyhodené peniaze.
Za mňa nikdy ale, že nikdy viac.
-
- Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
- Has thanked: 272 times
- Been thanked: 252 times
Tak tu vsadím svoje groše na to že jeden z pánov vyššie je pasák/konkurencia a len jedna recenzia z tých 2 je pravdivá . Škoda že sa chlapci neregistrujete a tak nevieme komu z vás dôverovať.
Prehral by si groše!!S_26 napísal: Pi Jún 06, 2025 9:24 am Tak tu vsadím svoje groše na to že jeden z pánov vyššie je pasák/konkurencia a len jedna recenzia z tých 2 je pravdivá . Škoda že sa chlapci neregistrujete a tak nevieme komu z vás dôverovať.
Bol som keď bola v BA. V podstate majú pravdu obaja. Jeden vypichol to najlepšie a druhý to najhoršie. 30r mala dávno, jazvy sú, správanie bolo priateľské (asi aký požičaj taký vráť), sex sa jej páčil. Pre mňa na opakovanie však nie. Tá negatívna recenzia je napísaná príliš tvrdo, ale v podstate pravdivo
Ešte som zabudol, fotky neklamúS_26 napísal: Pi Jún 06, 2025 9:24 am Tak tu vsadím svoje groše na to že jeden z pánov vyššie je pasák/konkurencia a len jedna recenzia z tých 2 je pravdivá . Škoda že sa chlapci neregistrujete a tak nevieme komu z vás dôverovať.
Pripojím sa. Bol som u nej viackrat. Pasaka nema. Vek tiez nema nad 40. Mne sa ako zena velmi pacila, upravená, sexi oblecena. Sex tiez v pohode, pekne sa vie spraviť. A spravila co som jej povedal. Poznam aj jej real meno kedze mi ukazovala nejake foto v notebooku a všimol som si ze nazov notebooku bolo jej meno a priezvisko. GFE u mňa 100 % ale samozrejme 100 ludi 100 chuti a ide aj o to ako sa clovek sprava k nej. Osobne na opakovanie uz po niekoľkýc krat a mozem odporúčať.
Tu sa zasmejem Kiko. Hraný prístup? So mnou sa urobila a keď som ju prstoval mala mokrý orgazmus. Predohra tanec a strip, ja som sedel na gauči a hltal ju pohľadom. Dirty talk k tomuKiko napísal: Pi Jún 06, 2025 6:53 amAbsolútny prepadák za tú cenu. Dvere otvorila pani, ktorá má tak 45-48 rokov. Na vyťahanom bruchu strie, prsia s jazvami, absolútne neforemné telo ako lata a všade tetovania. Ak by som mal 50 rokov, tak by som z nej bol možno unesený. Ale za toto je dať 70 eur maximum ... ona pýta 90. Za to už mám v inom meste mladé a prvú ligu.Grisnak napísal: Št Máj 15, 2025 11:33 am Mila slecna, ponukla mi aj sampanske aj bozkavat sa chcela.
Mozem len odporucat.
Prístup úplne hraný a tuctový. Fajka podpriemer, sex absolútne ničím neohúril. Ako som hovoril ani cici ani rici a vek úplne mimo reality. Čo sa týka Košíc, tak ďalšie sklamanie a absolútne vyhodené peniaze.
Za mňa nikdy ale, že nikdy viac.
- bojko
- Dátum registrácie: Št Máj 29, 2025 8:47 am
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Chlapi teraz urobila upgrade. Premenovala sa na Kim Bitch(názov inzerátu) a v inzeráte ma Kate_bitch.
Inzerát prepísaný na jeden z tých “exclusive” a ceny brutal.
Dlhšie som obzeral ten inzerát a zvažoval, no už ma prešla chuť. Minimum hodina za 180€?
To má ďaleko od toho čo niekto písal že 70€. Beriem aj do úvahy že nie každý bol spokojný. Na druhu stranu aj vraj 100% GFE a ešteze aká je nenormálna.. otázka komu veriť.
Nebol niekto nedávno, ten kto ju má ako stálicu?
Noví za nové ceny a starí za staré ceny?
Čo chcem povedať je že 70€ oželiem keď náhodou, ale 180€ bez príplatkov..
Inzerát prepísaný na jeden z tých “exclusive” a ceny brutal.
Dlhšie som obzeral ten inzerát a zvažoval, no už ma prešla chuť. Minimum hodina za 180€?
To má ďaleko od toho čo niekto písal že 70€. Beriem aj do úvahy že nie každý bol spokojný. Na druhu stranu aj vraj 100% GFE a ešteze aká je nenormálna.. otázka komu veriť.
Nebol niekto nedávno, ten kto ju má ako stálicu?
Noví za nové ceny a starí za staré ceny?
Čo chcem povedať je že 70€ oželiem keď náhodou, ale 180€ bez príplatkov..
Prvýkrát som bol pred rokom a dovtedy chodím pravidelne. Stojí za to. Nikdy sa mi nestalo aby som cítil že nemá náladu, alebo chuť.Vždy upravená, sexi nahodená a voňavá. Vsexe nemá s ničím problém. Chodím na hodimu, medzi kolami sa a ňou dá prijmeme pokecať. Cítim sa s ňou, ako s dlhoročnou milenkou. Vie sa pri sexe pekne urobiť, alebo keď ju prstuješ
a keď budeš šikovný a rozrajcuješ ju tak sa ti pekne vystrieka 
Má rada keď sa venuješ jej prsiam, má ich citlivé a zjavne ju to vzrušuje. Pohráš sa s nimi a môžeš ju skúsiť dole, že je pripravená a pekne mokrá. Pre mňa je to taký typ sekretárky, ktorú by si chcel mať v kancelárii a každé ráno keď ti prinesie kávu ju oprieť o stôl a vyšukať
Negatívne recenzie môžu písať možno tí ktorí si myslia, že im patrí svet a podľa toho sa aj správajú.

- Thor288
- Dátum registrácie: Po Apr 14, 2025 4:00 pm
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
No pekne búcha ceny
Keď prišla do KE mal 100e/hod. Potom ju jeden kanec vychválil na bývalom fóre na amatérkach a hop už 130e/hod. A teraz 180e/hod. Holt asi jej ide karta. Ja som sa chystal za ňou, ale ako zvýšila ceny, už ma to aj prešlo
Aj keď podľa fotiek vyzerá dobre. Ale za chvíľkové potešenie vysoliť 180 eur, ďakujem neprosím. Ale ako sa vraví: Proti gustu....