Dohoda cez telefón uplne v pohode. Nasľubuje vám všetko v telefóne, bozkávanie, sexy oblečenie atď. Keď som dosiel na miesto čakala ma vysoka pani okolo 50ky v lodickach a podvazkoch ako sme sa dohodli. Telo celkom okej na takú milf. Ponúkla mi sprchu, uterák bol fajn aj sprcha. Týmto asi všetky pozitíva končia. Keď som ju chcel bozkavat tak sa nebozkava iba tak na ústa ako kamoska. Začali sme klasiku na misionara keďže fajka sa jej veľmi nechcela a klasicky po 5minutach ci uz budem. Tak som jej vravel ze nie ved mam zaplatenú polhodinu. Tak navrhla aby som ju dal zo zadu ze sa skôr urobím. Absolútne som nechápal o co jej ide. Začala byť neprijemna aby som sa rýchlo urobil lebo uz sme vraj dlho. Fakt so sprchou to bolo max 15min. tak som jej vravel ze ešte máme čas. Zase utrusila nejaké blbé poznámky a správala sa totálne odmerane. Radšej som sa urobil nech túto katastrofu mam za sebou. Keď som sa obliekal dosť arogantným štýlom mi vravela ze môžem byt rad ze si dala sexy prádlo lebo to je za príplatok aj tie bozky ma pery atď.
Celá akcia bola katastrofa a vyhodené peniaze.
https://amaterky.sk/12871