Dohoda v pohode, ale fotky úplne mimo, neviem prečo som to neotocil, vôbec ma nepritahovala. Následne snažila sa dosť, masáž plus orál s, ale hneď som sa pakoval preč.
https://amaterky.sk/21691
#21691 Sensual Rose, 31, Nitra
- Flanker
- Dátum registrácie: Št Mar 13, 2025 6:51 am
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 21 times
Re: #21691 Sensual Rose, 31, Nitra
#21691 Sensual Rose, 31, Nitra
Pôvodne mala v Nitre pôsobiaca "Sensual Rose" (v texte inzerátu Simona / Sima) číslo inzerátu #12435. V septembri 2021 mala podľa údajov v inzeráte o 10 kg menej (teraz 68 kg), vek 28 rokov a v ponuke GFE. V júli 2020 sme sa mohli v jej inzeráte dočítať, že je "profesionálna, certifikovaná masérka s 9 ročnou praxou". Pôvodne "orál" nerobila, neskôr mala v ponuke aj ukončenie masáže sexom a potom to niekoľkokrát zmenila. (Niekedy vo februári 2021 som jej zavolal, lebo som mal záujem ju navštíviť: Keď som sa jej vtedy okrem iného opýtal, prečo ako masérka najnovšie ponúka aj sexuálne služby, tak mi povedala, že na žiadosť zákazníkov.)
Pôvodne mala v Nitre pôsobiaca "Sensual Rose" (v texte inzerátu Simona / Sima) číslo inzerátu #12435. V septembri 2021 mala podľa údajov v inzeráte o 10 kg menej (teraz 68 kg), vek 28 rokov a v ponuke GFE. V júli 2020 sme sa mohli v jej inzeráte dočítať, že je "profesionálna, certifikovaná masérka s 9 ročnou praxou". Pôvodne "orál" nerobila, neskôr mala v ponuke aj ukončenie masáže sexom a potom to niekoľkokrát zmenila. (Niekedy vo februári 2021 som jej zavolal, lebo som mal záujem ju navštíviť: Keď som sa jej vtedy okrem iného opýtal, prečo ako masérka najnovšie ponúka aj sexuálne služby, tak mi povedala, že na žiadosť zákazníkov.)
Re: #21691 Sensual Rose, 31, Nitra
Rýchla dohoda. Podľa fotiek som mal prehnane pozitívne očakávania. Ukázalo sa ze nie je môj typ. Zatiaľ som sa však nenaučil urobiť otočku vo dverách. Ako hovoria gurmani, nemastné a neslané to bolo. Na moju škodu. Za mňa neodporúčam, hoci pripúšťam, že existujú borci, ktorým môže vyhovovať ... odporúčam (nielen sebe) ale aj ostatným, naučiť sa urobiť otočku vo dverách a povedať nie. Ušetrí to kopu peňazí a stres z toho, že toto naozaj nechcem a nemusím.