#21691 Sensual Rose, 31, Nitra

Erotické masáže Nitriansky kraj: recenzie na tantra, nuru a iné zmyselné masáže. Fórum pre vaše zážitky a odporúčania v Nitre a okolí.
Používateľov profilový obrázok
Zarastr
Dátum registrácie: Ut Mar 11, 2025 12:15 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 23 times

Príspevok od používateľa Zarastr »

Dohoda v pohode, ale fotky úplne mimo, neviem prečo som to neotocil, vôbec ma nepritahovala. Následne snažila sa dosť, masáž plus orál s, ale hneď som sa pakoval preč.

https://amaterky.sk/21691
Flanker
Dátum registrácie: Št Mar 13, 2025 6:51 am
Has thanked: 33 times
Been thanked: 21 times

Re: #21691 Sensual Rose, 31, Nitra

Príspevok od používateľa Flanker »

Pôvodne mala v Nitre pôsobiaca "Sensual Rose" (v texte inzerátu Simona / Sima) číslo inzerátu #12435. V septembri 2021 mala podľa údajov v inzeráte o 10 kg menej (teraz 68 kg), vek 28 rokov a v ponuke GFE. V júli 2020 sme sa mohli v jej inzeráte dočítať, že je "profesionálna, certifikovaná masérka s 9 ročnou praxou". Pôvodne "orál" nerobila, neskôr mala v ponuke aj ukončenie masáže sexom a potom to niekoľkokrát zmenila. (Niekedy vo februári 2021 som jej zavolal, lebo som mal záujem ju navštíviť: Keď som sa jej vtedy okrem iného opýtal, prečo ako masérka najnovšie ponúka aj sexuálne služby, tak mi povedala, že na žiadosť zákazníkov.)
Hosť

Re: #21691 Sensual Rose, 31, Nitra

Príspevok od používateľa Hosť »

Rýchla dohoda. Podľa fotiek som mal prehnane pozitívne očakávania. Ukázalo sa ze nie je môj typ. Zatiaľ som sa však nenaučil urobiť otočku vo dverách. Ako hovoria gurmani, nemastné a neslané to bolo. Na moju škodu. Za mňa neodporúčam, hoci pripúšťam, že existujú borci, ktorým môže vyhovovať ... odporúčam (nielen sebe) ale aj ostatným, naučiť sa urobiť otočku vo dverách a povedať nie. Ušetrí to kopu peňazí a stres z toho, že toto naozaj nechcem a nemusím.
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Nitriansky kraj"