#27188 Kaylia Squirt, 25

Recenzie a skúsenosti s Vandrovníčkami ponúkajúcimi eskort a sex priváty na Slovensku. Zistite, kde práve pôsobia a vaše zážitky.
Lumperth
Dátum registrácie: St Mar 05, 2025 11:29 am
Has thanked: 69 times
Been thanked: 74 times

#27188 Kaylia Squirt, 25

Príspevok od používateľa Lumperth »

Rómka, plno príplatkov, snaží sa byť milá... ostatné si už chodte sami zistiť!!!

https://amaterky.sk/27188
Používateľov profilový obrázok
Duratia
Dátum registrácie: St Júl 09, 2025 10:26 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

Re: #27188 Kaylia Squirt, 25

Príspevok od používateľa Duratia »

Lumperth co ten squirt skúšal si? Koľko zan pýta? Z tvojej recky to vyzerá ze je to pi*ovi a...
Kdispozicii
Dátum registrácie: St Júl 30, 2025 3:39 pm

Re: #27188 Kaylia Squirt,25

Príspevok od používateľa Kdispozicii »

Krásny nick si si dala
Lumperth

Duratia napísal: Ut Júl 29, 2025 11:19 pm Lumperth co ten squirt skúšal si? Koľko zan pýta? Z tvojej recky to vyzerá ze je to pi*ovi a...
Nie, neskúšal, všetko čo viem som napísal v tej kratkej recenzii, viac neviem.
Mxz

Príspevok od používateľa Mxz »

Lumperth napísal: St Júl 30, 2025 10:45 pm
Duratia napísal: Ut Júl 29, 2025 11:19 pm Lumperth co ten squirt skúšal si? Koľko zan pýta? Z tvojej recky to vyzerá ze je to pi*ovi a...
A vyzerá aspoň sexy? V tvári a podľa foto na profile.
Smoot
Dátum registrácie: Po Apr 07, 2025 6:38 pm
Been thanked: 9 times

Príspevok od používateľa Smoot »

JA keď vidím u ženskej že ponuka Squirt za príplatok tak odsuvam záujem niekde na koniec(nevravím že nenavštíviom ale nebude v strede zaujmu).
Osobne beriem tuto vec (squirt) ako znak že si to žena užíva respektíve že jej je dobre a za to že jej spravím dobre jej mám platiť príplatok?
Samozrjeme každý mate na to svoj názor ale ak si to aj amaterka užije tak načo.
Len taka moja poznámočka.
jeliman
Dátum registrácie: Pi Mar 07, 2025 10:34 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 30 times

Príspevok od používateľa jeliman »

Smoot napísal: Pi Aug 08, 2025 10:37 am
JA keď vidím u ženskej že ponuka Squirt za príplatok tak odsuvam záujem niekde na koniec(nevravím že nenavštíviom ale nebude v strede zaujmu).
Osobne beriem tuto vec (squirt) ako znak že si to žena užíva respektíve že jej je dobre a za to že jej spravím dobre jej mám platiť príplatok?
Samozrjeme každý mate na to svoj názor ale ak si to aj amaterka užije tak načo.
Len taka moja poznámočka.
Tak časť chlapov natoľko neverí tým hraným vzdychom, že chcú nejaký rukolapnejší dôkaz... :P
Lumperth

Mxz napísal: Št Aug 07, 2025 11:32 pm
Ženská krása je velmi subjektívna. A dôležitú úlohu zohráva aj aktuálny stav situácie a dojmu a teda všetkého okolo toho. Keď hneď v úvode, na mna išla starou fintou inej ceny ako v inzeráte, že ona už ani nevie kolko tam píše, bol prvý dojem jasný a vlastne sa už v takom duchu nieslo celé stretnutie. Realita je samozrejme iná ako dojem z fotiek. To by ale nebol problém, na toto sme zvyknutí, len to celé bolo skratka o rýchlych prachoch a doví...
József

Príspevok od používateľa József »

Lumperth napísal: Pi Aug 08, 2025 12:57 pm
Mxz napísal: Št Aug 07, 2025 11:32 pm
Ženská krása je velmi subjektívna. A dôležitú úlohu zohráva aj aktuálny stav situácie a dojmu a teda všetkého okolo toho. Keď hneď v úvode, na mna išla starou fintou inej ceny ako v inzeráte, že ona už ani nevie kolko tam píše, bol prvý dojem jasný a vlastne sa už v takom duchu nieslo celé stretnutie. Realita je samozrejme iná ako dojem z fotiek. To by ale nebol problém, na toto sme zvyknutí, len to celé bolo skratka o rýchlych prachoch a doví...
Keď sa takto začne, že ona chúďa ani nevie čo má v inzeráte, tak pokračovanie nikdy nemôže byť dobré.
Na mňa išla takto "masérka" v telefonáte, v inzeráte cena 100/h, v rozhovore vraj má veľa práce, tak 120/h, vraj ešte nestihla prepísať...hmm už je to pol roka a stále na to nemá čas. Pozdravujem Leila
Napísať odpoveď

Návrat na "Cestovateľky"