#27188 Kaylia Squirt, 25
- Kdispozicii
- Dátum registrácie: St Júl 30, 2025 3:39 pm
-
- Dátum registrácie: St Mar 05, 2025 11:29 am
- Has thanked: 69 times
- Been thanked: 74 times
Re: #27188 Kaylia Squirt, 25
Nie, neskúšal, všetko čo viem som napísal v tej kratkej recenzii, viac neviem.Duratia napísal: Ut Júl 29, 2025 11:19 pm Lumperth co ten squirt skúšal si? Koľko zan pýta? Z tvojej recky to vyzerá ze je to pi*ovi a...
JA keď vidím u ženskej že ponuka Squirt za príplatok tak odsuvam záujem niekde na koniec(nevravím že nenavštíviom ale nebude v strede zaujmu).Duratia napísal: Ut Júl 29, 2025 11:19 pm Lumperth co ten squirt skúšal si? Koľko zan pýta? Z tvojej recky to vyzerá ze je to pi*ovi a...
Osobne beriem tuto vec (squirt) ako znak že si to žena užíva respektíve že jej je dobre a za to že jej spravím dobre jej mám platiť príplatok?
Samozrjeme každý mate na to svoj názor ale ak si to aj amaterka užije tak načo.
Len taka moja poznámočka.
- jeliman
- Dátum registrácie: Pi Mar 07, 2025 10:34 pm
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 30 times
Tak časť chlapov natoľko neverí tým hraným vzdychom, že chcú nejaký rukolapnejší dôkaz...Smoot napísal: Pi Aug 08, 2025 10:37 amJA keď vidím u ženskej že ponuka Squirt za príplatok tak odsuvam záujem niekde na koniec(nevravím že nenavštíviom ale nebude v strede zaujmu).Duratia napísal: Ut Júl 29, 2025 11:19 pm Lumperth co ten squirt skúšal si? Koľko zan pýta? Z tvojej recky to vyzerá ze je to pi*ovi a...
Osobne beriem tuto vec (squirt) ako znak že si to žena užíva respektíve že jej je dobre a za to že jej spravím dobre jej mám platiť príplatok?
Samozrjeme každý mate na to svoj názor ale ak si to aj amaterka užije tak načo.
Len taka moja poznámočka.

-
- Dátum registrácie: St Mar 05, 2025 11:29 am
- Has thanked: 69 times
- Been thanked: 74 times
Ženská krása je velmi subjektívna. A dôležitú úlohu zohráva aj aktuálny stav situácie a dojmu a teda všetkého okolo toho. Keď hneď v úvode, na mna išla starou fintou inej ceny ako v inzeráte, že ona už ani nevie kolko tam píše, bol prvý dojem jasný a vlastne sa už v takom duchu nieslo celé stretnutie. Realita je samozrejme iná ako dojem z fotiek. To by ale nebol problém, na toto sme zvyknutí, len to celé bolo skratka o rýchlych prachoch a doví...
Keď sa takto začne, že ona chúďa ani nevie čo má v inzeráte, tak pokračovanie nikdy nemôže byť dobré.Lumperth napísal: Pi Aug 08, 2025 12:57 pmŽenská krása je velmi subjektívna. A dôležitú úlohu zohráva aj aktuálny stav situácie a dojmu a teda všetkého okolo toho. Keď hneď v úvode, na mna išla starou fintou inej ceny ako v inzeráte, že ona už ani nevie kolko tam píše, bol prvý dojem jasný a vlastne sa už v takom duchu nieslo celé stretnutie. Realita je samozrejme iná ako dojem z fotiek. To by ale nebol problém, na toto sme zvyknutí, len to celé bolo skratka o rýchlych prachoch a doví...Mxz napísal: Št Aug 07, 2025 11:32 pmA vyzerá aspoň sexy? V tvári a podľa foto na profile.Lumperth napísal: St Júl 30, 2025 10:45 pm
Nie, neskúšal, všetko čo viem som napísal v tej kratkej recenzii, viac neviem.
Na mňa išla takto "masérka" v telefonáte, v inzeráte cena 100/h, v rozhovore vraj má veľa práce, tak 120/h, vraj ešte nestihla prepísať...hmm už je to pol roka a stále na to nemá čas. Pozdravujem Leila