#5294 Daniela, 20, Prešov
-
- Dátum registrácie: Ut Mar 04, 2025 7:33 am
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 17 times
#5294 Daniela, 20, Prešov
Daniela - znama tvar v PO, za mna to najlepsie co je v stalej ponuke. Mlada baba, mila a pekna, foto sedia. Sex si uziva, nema problem menit polohy. Fajka z tych lepsich. Cas presne nesleduje, v hodine v pohode dve kola. Odporucam ju navstivit ak mate cestu okolo
https://amaterky.sk/5294
https://amaterky.sk/5294
- Peter_3030
- Dátum registrácie: Ut Mar 18, 2025 8:56 am
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 16 times
Re: #5294 Daniela, 20, Prešov
Pridám tiež skúsenosť máš tu vek 20 no v inzeráte má 29 a realita je tak 35 cca. Telo štíhle, prsia také špicaté nič moc, zadok sa dá, do tváre tak 6-7 z 10. Inak sa dá súhlasiť ale tiež treba povedať že je veľmi náladová a raz je to super ako s kamoškou a druhýkrát to tak nie je a ide si nejaké "nevyžiadané" reči ktoré vedia pokaziť zážitok.
Čo su to tie nevyžiadané reči?Peter_3030 napísal: Ut Mar 18, 2025 9:38 am Pridám tiež skúsenosť máš tu vek 20 no v inzeráte má 29 a realita je tak 35 cca. Telo štíhle, prsia také špicaté nič moc, zadok sa dá, do tváre tak 6-7 z 10. Inak sa dá súhlasiť ale tiež treba povedať že je veľmi náladová a raz je to super ako s kamoškou a druhýkrát to tak nie je a ide si nejaké "nevyžiadané" reči ktoré vedia pokaziť zážitok.
- Peter_3030
- Dátum registrácie: Ut Mar 18, 2025 8:56 am
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 16 times
Proste reči ktoré si buď nepotreboval vedieť o jej živote, problémoch alebo je to trochu asexuálne. Alebo je viditeľne otrávenejšia proste náladová kto bol viac krát tak určite vie... jedine žeby mal šťastie. Ťažko sa to vysvetľuje treba zažiť. Ja som to mal tak 60 k 40 % tých 60% bola super tak 20% sa to dalo a 20 to bola taká divne nepríjemná skúsenosť. (možno alkohol alebo niečo...)
Urcite suhlasim s tym co je napisane v predchadzajucich prispevkov. Je maximalne naladova. Bol som len raz, vtedy som ju vymakol v dobrej nalade a bolo to naozaj dobre, snazila sa a bola mila a ochotna, ale inokedy mi bud bez dovodu zlozila telefon, alebo raz nechala hovor bezat a odisla od telefonu po mojej otazke ci si moze obliect jedno oblecko z jednej konkretnej foto, inokedy zase zdvihla a uz pri pozdrave bolo pocut, ze je kvalitne vytocena. Raz aj ked sme boli dohodnuti, tak uprednostnila ineho a mna presunula na iny cas. Po nejakom case som to s nou vzdal, lebo aj ked vie byt naozaj snaziva a mila, jej naladovost je naozaj extrem. A ak sa ja spravam slusne, milo a spolahlivo tak cakam to iste aj od nej a ak ma toho vyse hlavy nech si da pauzu od toho na zopar dni a pokracuje potom ked sa zotavi, nevidim dovod preco by sa mala vrsit na slusnych ludoch.
- Manunited6666
- Dátum registrácie: So Mar 22, 2025 10:42 pm
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Mám chuť ju skúsiť....robí len klasiku či sa dáju dohodnúť aj nejaké príplatkové služby?
- el_salvadore
- Dátum registrácie: Po Mar 17, 2025 2:00 am
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 13 times
How about asking her directly?Manunited6666 napísal: So Mar 22, 2025 10:43 pm Mám chuť ju skúsiť....robí len klasiku či sa dáju dohodnúť aj nejaké príplatkové služby?
I never understand those questions, only the woman herself can give you her services.
You know it is not mandatory to book a girl, just by asking her questions about her service, you can always say "No, thank you, maybe next time. have a nice day." to them as well.
Ja som bol u nej asi 3x este davnejsie, vtedy robila asi rok...super sex, fajka, bola o dost mladsia a viac sexy, mala chut do roboty ako sa hovori... teraz prednedavnom znicoho nix sklada telefon, nedviha, potom vypisuje smssky, raz mi dokonca volala...po nejakej dobe som sa s nou dohodol a nakoniec prisiel... bola ožratá a vyhodila ma lol..potom vypisovala smsky, ze namna zavola policiu...
evidentne di ma s niekym pomylila a zlyzol som si to ja, no uz ma nikdy neuvidi urcite, radsej zajdem do KE.
- Manunited6666
- Dátum registrácie: So Mar 22, 2025 10:42 pm
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Suhlasim.presne rovnaka skusenost...prve minuty celkom fajn potom zrazu prekop ze mam vypadnut normalne sok som.dostall....pripita bola az potom som si uvrdomil...a medzitym reci ako preco zanou nechodia chlapi cez den preco nenechaju tringelt ona chce ist predsa na dovolenku v lete...zaprisahal som sa, ze nikdy viac q to potom vyvolavala este blokol.som.cislo