Thajské masáže Košice
Re: Thajské masáže Košice
Má niekto nejaké skúsenosti aj z iných salónov ako z Košických klasík (pri fontáne a hotel)?
Hotel ako je na tom teraz? Neviete niekto?Papaja napísal: So Apr 19, 2025 5:19 pm Má niekto nejaké skúsenosti aj z iných salónov ako z Košických klasík (pri fontáne a hotel)?
V hoteli sú masáže lepšie a lepšie, ale bonusové služby horšie niekedy ani neponúknuté.
Ako to??? Ja mám práve opačne skúsenosti s hotelom.Papaja napísal: Ne Apr 20, 2025 5:22 pm V hoteli sú masáže lepšie a lepšie, ale bonusové služby horšie niekedy ani neponúknuté.
Ako dávate masérke najavo, že by bol záujem aj o HE ak sa ona nespýta? Na starom fóre som čítal, že niekto začne masturbovat sám, ale to mi príde cez čiaru.
Ahojte, mna by zaujimalo kam chodievate na tie Thai masaze s HE, kedze niesom odtial. Cinuz ide o daky salon alebo sukromne. Chodievam casto do KE, PO a hladam taketo potesenie. Fajn masaz + eroticke vzrusenie na zaver ,) Pri navsteve KE vzdy chodim do Phuket Spa Galeria na relaxacnu olejovu celeho tela, takze uvitam nejake tipy, vopred dik
Ako ťá to vychádza cenovo v tom spa?? Komplet?Darkinq napísal: Ut Apr 22, 2025 10:15 pm Ahojte, mna by zaujimalo kam chodievate na tie Thai masaze s HE, kedze niesom odtial. Cinuz ide o daky salon alebo sukromne. Chodievam casto do KE, PO a hladam taketo potesenie. Fajn masaz + eroticke vzrusenie na zaver ,) Pri navsteve KE vzdy chodim do Phuket Spa Galeria na relaxacnu olejovu celeho tela, takze uvitam nejake tipy, vopred dik
-
- Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
- Has thanked: 272 times
- Been thanked: 252 times
To napísal jeden úchyl, myslím že 99% norníkov máme normálne metódy
Mne vždy zabralo, že keď otočíš na chrbát a fták stojí tak ten "stan" si všimne a ak to robí tak ponúkne
Keď je ten tvoj lenivý a toto nezrobí, tak ešte dobrá finta hodná gentlemana je vyložiť pred masážou pri príchode ostentatívne dakde 40e tak aby to určite videla
Mne vždy zabralo, že keď otočíš na chrbát a fták stojí tak ten "stan" si všimne a ak to robí tak ponúkne
Keď je ten tvoj lenivý a toto nezrobí, tak ešte dobrá finta hodná gentlemana je vyložiť pred masážou pri príchode ostentatívne dakde 40e tak aby to určite videla
Máte niekto skúsenosti s Golden Kinaree? Ktorú si tam treba objednať aby som mal aj HE? Diky