Lamia1 (amateri.com #2664772)
Lamia1 (amateri.com #2664772)
Lamia je naozaj výborná. Veľmi štíhla ale s mužom to naozaj vie. Veľmi sympatická. Určite sa návšteva oplatí
https://www.amateri.com/sk/ludia/2664772/Lamia1
https://www.amateri.com/sk/ludia/2664772/Lamia1
Re: Lamia1 (amateri.com #2664772)
Prosim Ta ake ma telo, tvar a prsia, ako pristupuje k sukacke a fajke. Diky moc
- M_a_j_k_y33
- Dátum registrácie: St Apr 23, 2025 2:29 pm
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Lamia podľa mňa je hodne po 50-tke, v tvári je nepekná. Keď som prišiel, dala mi čas na rozmyslenie, či chcem ostať, dosť chlapov sa totiž vo dverách otáča. Ja som ostal, na polhodinu. Direktívna ja akurát pri navigovaní do sprchy, inak nie. Celého ma sama umyla, vrátane vtáka, čo sa mi páčilo. V sexe aktívna, štíhla, nemá s ničím problém, akurát vek neoklameš a nie je už moc úzka. Ja opakovať nebudem.
- IamyourGuy
- Dátum registrácie: Št Apr 03, 2025 10:35 am
Bol som asi pred mesiacom a vek je už dosť poznať. Mal som sa chuť otočiť ale povedal som si že za tu cenu to je ešte ok. Dal som jej peniaze a šli sme do sprchy kde si ma umyla a potom utrela a zobrala ma do postele. Čo sa tyká fajky tak to bolo OK. Ale po chvíli mi začalo vadiť to neustále poučovanie čo mam robiť. Z toho poučovania mi aj zmäkol ale nejako ma potom dorobila. Potom mi spravila ešte masáž a to bolo asi z toho celého to najlepšie. Za mňa na opakovanie určite nie.
- IamyourGuy
- Dátum registrácie: Št Apr 03, 2025 10:35 am
Vedel by si povedať, aký má pomer ceny/čas?Chalan69 napísal: Št Jún 19, 2025 8:14 pm Bol som asi pred mesiacom a vek je už dosť poznať. Mal som sa chuť otočiť ale povedal som si že za tu cenu to je ešte ok. Dal som jej peniaze a šli sme do sprchy kde si ma umyla a potom utrela a zobrala ma do postele. Čo sa tyká fajky tak to bolo OK. Ale po chvíli mi začalo vadiť to neustále poučovanie čo mam robiť. Z toho poučovania mi aj zmäkol ale nejako ma potom dorobila. Potom mi spravila ešte masáž a to bolo asi z toho celého to najlepšie. Za mňa na opakovanie určite nie.