Za mna zatial pocitovo druha najlepsia varianta v BA, dievca nie je sproste vie dobre po anglicky da sa s nou kecat prvy krat som ju na nahodu stretol na inom byte ked im s kolegynou nie uplne vyslo striedanie na chodbe medzi izbami ja som bol za inou ale ked som uvidel Naomi tak som vedel ze ju budem musiet navstivit. Odvtedy som ju zazil uz vzdy samu na byte...
Jedno z mala dievcat ktore je naozaj pekne nahodene ked tam pridete... neposobi lacno a proste ked ju pri prichode zbadate tak vyzera luxusne pekne stekle na nohach no proste radost... telo podla fotiek sedi, tvar je velmi jemne upravena dakym filtrom ale to vobec nevadi stale je to pekna baba
v hodine klasika akcia, pokec, akcia, sprcha pred po je samozrejmostou. Vzdychanie som jej uplne neuveril ale som zanho rad lebo neni nic horsie ako ked je baba len ticho a caka kym sa urobis.. dodava to trochu intimnosti a vnimania ze tam je s tebou... polohy hociake vsetkemu je otvorena ako ju chces tak ju mas, bozkavanie tiez fajn aj ked musim uznat ze cez WA pise bozkavanie s jazykom a teda potom na placi sa tomu jazyku uz moc neche

jedine co by som vytkol je vzdy iny byt a tym padom sa moze stat to co naposledy ze tam mala taky maly extremne makky gauc kde boli vsetky vykony o dost stazene.. vnimala to aj ona sama povedala ze ma aj postel vedla ale ze je strasne hlucna takze musime byt tu.. ale ked som si ju dal potom na stol tak vobec neprotestovala....
za mna kludne na zopakovanie
https://amaterky.sk/20059