Vṣ̌eobecná debata Latin

Zbožňované aj zatracované: Latinky na Slovensku – výmena skúseností, názorov a recenzií na eskorty a sex priváty s latinskoamerickými ženami.
Používateľov profilový obrázok
Lord
Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 4:19 pm
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Vṣ̌eobecná debata Latin

Príspevok od používateľa Lord »

Založil som vlákno aby sa nezahlcovali tie k menam

@jeliman
Buď maš veľmi dobrý postreh alebo dobrý archív starého fóra :lol:
Máš pravdu písal som recenziu na vtedy Barby na starom fóre, ale v októbri tu bola ani nie týždeň takže aj preto sa asi neujala.
Chcem len povedať že aj chceme mať naozaj dobre stretnutia je dôležité podávať včasné a relevantne info. Či už pozitívne alebo aj negativne.
Použijem jeden príklad. Tiež som písal recku na Salmu niekedy v decembri. Pre porovnanie niečo ako Linda ale krát dva (×2). Bola síce vyššia cena 200/h čo som teda dal len 1x v živote za hod. Ale neľútoval som ani cent.
Žiaľ asi už nepride.. lebo bola tu len vikend a neviem asi som bol jediný čo mal top zážitok..
Toľko k ifam. Informácia má veľkú cenu ale len v určitom čase. ...
Náčelník
Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 2:40 pm
Has thanked: 112 times
Been thanked: 102 times

Re: #27050 Luna, 22, Bratislava - Ružinov

Príspevok od používateľa Náčelník »

Lord napísal: St Apr 16, 2025 12:21 pm Tie 3% a 2% je fakt ťažké nájsť ale skoro stále tu je aspoň 1 taká lenže keď sú tu len taký očumovači čo nič nenapíšu ťažko sa identifikuju...
U mna bolo ta "3: super gfe .. len aby tu zostala čo najdlhšie" Linda viewtopic.php?t=187, ktoru som sa odhodlal skusit vdaka tvojej recenzii, takze dik aj za to. Zaroven to bola moja prva latina, otvorila nove obzory, latku nasadila velmi vysoko. Mozno aj kvoli tomu nieje moja recenzia na Lunu az tak pozitivna. Nebola ani moja prva volba, mam ine favoritky (Natali, Valery), ale akurat boli rozcestovane po slovensku. Prave pozeram, ze uz sa vratili do BA, tak snat coskoro prispejem aj ja viac k tejto teme. Ocumovaci co nic nenapisu budu vzdy, na druhej strane nas k tym dobrym 2%-3% musi chodit co mozno najviac, aby nam tu zostali...;)
Lord
Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 4:19 pm
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Re: Vṣ̌eobecná debata Latin

Príspevok od používateľa Lord »

Celkovo mám take štatistiky na juhoamericanky :

30: úplne zle , po prvom kole odchádzam predčasne
30: úplný priemer splní čo treba ale nič moc
30: dobrý nadpriemer rád sa vrátim odchádzam dobre zničený
3: super gfe .. len aby tu zostala čo najdlhšie
2: úplne si sadnete,máš sex ako nikdy v živote (už niekoľkokrát prekonané )

Tie 3% a 2% je fakt ťažké nájsť ale skoro stále tu je aspoň 1 taká lenže keď sú tu len taký očumovači čo nič nenapíšu ťažko sa identifikuju...

@Náčelnik

Budem pokračovať tu..
Ono ja som zažil asi 3-4x 2%
Je už jedno kedy a kto lebo je to všetko preč. Vždy nové prekonalo to staré to u mňa iné baby fakt nedokážu..
Len len .. trafiť tých dobrých 5% ...
Komfat
Dátum registrácie: Št Apr 10, 2025 1:26 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 10 times

Príspevok od používateľa Komfat »

Čo som si ja všimol, tak tie ktoré tu najskôr chodia same alebo aspoň to nie je úplne na oko vidieť že tu sú cez pasaka tak boli zatiaľ stále veľmi dobre, vidíš to už ihneď podľa inzerátu. Tie ktoré aj na whatsappe majú "telefonistku"/pasaka tak vždy majú inzerát typu
1h 120
30 min 90
20 min 70
Alebo
150€ Una Hora
100€ 30 Min
80€ 20 Min
Napríklad teraz v KE je to pekne vidieť cez tieto 3 inzeráty kde ihneď vidíš že majú rovnako napísané ceny a spravuje ich ten istý
https://amaterky.sk/26656
https://amaterky.sk/21433
https://amaterky.sk/23980

Proste všimneš si to ihneď hlavne keď je tam to Una hora, na nich som sa vždy popalil a od vtedy týmito s týmto inzerátom nechodím
Napríklad tu jedna je v KE, 2 v BA ale ceny v inzeráte sú v takom istom formáte.
https://amaterky.sk/26269
https://amaterky.sk/26821
https://amaterky.sk/26843
https://amaterky.sk/26842
Naposledy upravil/-a Komfat v St Apr 16, 2025 1:55 pm, upravené celkom 2 krát.
S_26
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
Has thanked: 272 times
Been thanked: 252 times

Príspevok od používateľa S_26 »

Latin som obehal dost vyjadrim sa k 3 bodom. Dva suhlasim s vami, jeden ne.

Súhlasím s Lordovými štatistikami. Latiny sú silno adrenalínový šport. Mám tam niektoré z najlepších aj najhorších zážitkov z privátov. Takých 5-10% sú ale šlehy zážitok na celý život.

Nesúhlasím že tie u operátorky sú zlé, tie solo dobré. Blbosť. Žadná z nich neprišla sama, každú jednu priviezla operátorka. Aj slávna Alisson, Valery, aj Linda - šecky boli najprv nabite nacvakané s troma ďalšími a my sme stepovali pred dverami, lebo operátorka im dala vedieť až keď sme tam boli. Na staré fórum som písal zážitok že dohadujem s Alisson deň vopred kedy mám prísť. Mrzlo tak som nechcel stepovať. Že 10h je fayné to je už v tempe. Ráno 9h potvrdzujem či reku platí a môžem teda na 10h, ona yes yes my love. 9:45 píšem že výrážam, ona že yes baby come. 10:00 vonku -10 stupňov, že som tu. Ona wait a minute. Po 5 minútach, mrznem, že čo. Žiadna odpoveď. Píšem. Nič. Nasratý odchádzam vymrznutý na kosť. O 5 minút "baby where are you". Keďže išlo o Alison tak som sa vrátil, na inú by som sa vyj..l zvysoka. Objala ma hneď, francúzky bozky a že sorry, the operator just called me, i was sleeping. Späť k téme. Každý bola u operátorky a ak sa aj osamostatní (Alisson vždy robila len s operátorkou) tak najprv kua ju musíme objaviť, aby sa jej oplatilo prísť na vlastnú päsť. Jedinou výhodou tých samostatných, že vždy tam je tá ktorá je na fotkách (aj keď prikrášlených). Prosto neojebávajú tým že vám podstrčia inú, čo operátorka robí so sadistickou vášňou často

Súhlasím a to je milí kefalíni to najpodstatnejšie čo píše Lord - podpisujeme všetkými desiatimi "keď sú tu len taký očumovači čo nič nenapíšu ťažko sa identifikuju." Kua do pi.e chlapi ak tu pribudnú 3 recenzie za 3 mesiace na latiny, tak nikdy tú ihlu v kope sena nenájdeme. Ja som preto už na amatérky fórum prestal písal, lebo všetci len čítajú nik nenapíše. Pritom tam chodíme, často tam majú nátresk.

Ak by sme si viacerí povedali, že ideme poctivo písať hneď po návšteve latiny rád sa pridám do partie a každý mesiac jednu čo nemá recenziu navštívim nech prihodím do recenzií. Keby nás bylo aspoň 5-10 takto ačkných, tak za mesiac máme väčšinu nových latín zrecenzovaných a keď sa zadarí tak jedna z nich bude top a môžme si tam u nej striedať kľučku. Ináč môžem latiny osrať, lebo týmto tempom to nedáme ak sme len 2-3 čo sa tomuto remeslu s latinkami venujeme, tak kým tú ihlu nájdeme, tak ihla si už zbalí kufre a nič z teho.
Tuha
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 10:22 pm
Has thanked: 54 times
Been thanked: 53 times

Príspevok od používateľa Tuha »

S_26 napísal: St Apr 16, 2025 10:57 pm Latin som obehal dost vyjadrim sa k 3 bodom. Dva suhlasim s vami, jeden ne.

Súhlasím s Lordovými štatistikami. Latiny sú silno adrenalínový šport. Mám tam niektoré z najlepších aj najhorších zážitkov z privátov. Takých 5-10% sú ale šlehy zážitok na celý život.

Nesúhlasím že tie u operátorky sú zlé, tie solo dobré. Blbosť. Žadná z nich neprišla sama, každú jednu priviezla operátorka. Aj slávna Alisson, Valery, aj Linda - šecky boli najprv nabite nacvakané s troma ďalšími a my sme stepovali pred dverami, lebo operátorka im dala vedieť až keď sme tam boli. Na staré fórum som písal zážitok že dohadujem s Alisson deň vopred kedy mám prísť. Mrzlo tak som nechcel stepovať. Že 10h je fayné to je už v tempe. Ráno 9h potvrdzujem či reku platí a môžem teda na 10h, ona yes yes my love. 9:45 píšem že výrážam, ona že yes baby come. 10:00 vonku -10 stupňov, že som tu. Ona wait a minute. Po 5 minútach, mrznem, že čo. Žiadna odpoveď. Píšem. Nič. Nasratý odchádzam vymrznutý na kosť. O 5 minút "baby where are you". Keďže išlo o Alison tak som sa vrátil, na inú by som sa vyj..l zvysoka. Objala ma hneď, francúzky bozky a že sorry, the operator just called me, i was sleeping. Späť k téme. Každý bola u operátorky a ak sa aj osamostatní (Alisson vždy robila len s operátorkou) tak najprv kua ju musíme objaviť, aby sa jej oplatilo prísť na vlastnú päsť. Jedinou výhodou tých samostatných, že vždy tam je tá ktorá je na fotkách (aj keď prikrášlených). Prosto neojebávajú tým že vám podstrčia inú, čo operátorka robí so sadistickou vášňou často

Súhlasím a to je milí kefalíni to najpodstatnejšie čo píše Lord - podpisujeme všetkými desiatimi "keď sú tu len taký očumovači čo nič nenapíšu ťažko sa identifikuju." Kua do pi.e chlapi ak tu pribudnú 3 recenzie za 3 mesiace na latiny, tak nikdy tú ihlu v kope sena nenájdeme. Ja som preto už na amatérky fórum prestal písal, lebo všetci len čítajú nik nenapíše. Pritom tam chodíme, často tam majú nátresk.

Ak by sme si viacerí povedali, že ideme poctivo písať hneď po návšteve latiny rád sa pridám do partie a každý mesiac jednu čo nemá recenziu navštívim nech prihodím do recenzií. Keby nás bylo aspoň 5-10 takto ačkných, tak za mesiac máme väčšinu nových latín zrecenzovaných a keď sa zadarí tak jedna z nich bude top a môžme si tam u nej striedať kľučku. Ináč môžem latiny osrať, lebo týmto tempom to nedáme ak sme len 2-3 čo sa tomuto remeslu s latinkami venujeme, tak kým tú ihlu nájdeme, tak ihla si už zbalí kufre a nič z teho.
Nechcem týmto latino baby obhajoivať – len chcem, aby sme ich skúsili pochopiť. Pochádzajú z inej kultúry, kde sa nežije podľa plánov, ale zo dňa na deň. Žijú len teraz a práve pre túto chvíľu. Nemajú z domu vôbec žiadne návyky. Dochvíľnosť či termíny pre ne veľa neznamenajú, ale nie preto, že sú nezodpovedné. Len boli vychované inak. A keď sa k tomu ešte pridá telefonistka tak je prúser na svete. Ale niekedy sa oplatí čakať.
Mám s tým osobnú (a dosť dobrú) skúsenosť.
Strýko Bob
Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 9:29 am
Has thanked: 172 times
Been thanked: 113 times

Príspevok od používateľa Strýko Bob »

Dnes sa ku mne dostalo zaujímavé info
Na byte viacej žien z Latinskej Ameriky, týpek bol okradnutý a následne napadnutým pasákom
Stalo sa to v Prievidzi, mám to len sprostredkované takže podrobnosti neviem
Predpokladám že okradnutý bol keď šiel do sprchy poprípade si veci odložil tak že ich nemal na očiach
A nakladačku dostal keď to "reklamoval"...
Predpokladám že dotyčný ani netuší že nejaké fórum existuje
Ináč by sa hádam podelil aj s takouto skúsenosťou
Tuha
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 10:22 pm
Has thanked: 54 times
Been thanked: 53 times

Príspevok od používateľa Tuha »

Strýko Bob napísal: Št Apr 17, 2025 8:52 pm Dnes sa ku mne dostalo zaujímavé info
Na byte viacej žien z Latinskej Ameriky, týpek bol okradnutý a následne napadnutým pasákom
Stalo sa to v Prievidzi, mám to len sprostredkované takže podrobnosti neviem
Predpokladám že okradnutý bol keď šiel do sprchy poprípade si veci odložil tak že ich nemal na očiach
A nakladačku dostal keď to "reklamoval"...
Predpokladám že dotyčný ani netuší že nejaké fórum existuje
Ináč by sa hádam podelil aj s takouto skúsenosťou
Ako tak pozerám v Prievidzi nevidím žiadnu amatérku z Latinskej Ameriky.
Aspoň nie na Amatérkach.
Strýko Bob
Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 9:29 am
Has thanked: 172 times
Been thanked: 113 times

Príspevok od používateľa Strýko Bob »

Áno už sú tam neni,incident sa stal dozadu týždeň dva
Matej_B
Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 9:35 am
Has thanked: 22 times
Been thanked: 34 times

Príspevok od používateľa Matej_B »

Zdravím Vás!

Ja osobne netuším, čo všetci na tých Latinkách vidíte, a prečo ste z nich takí hotoví? Akože áno, pre našinca je to exotika, na ktorú je zvedavý, chce ju vyskúšať, lebo takú ešte nemal. Z tohto uhla pohľadu to chápem, to je bez diskusie. Mňa skôr však štve iná vec. A to síce, že už aj Slovenky pochopili, že ceny nemôžu rásť donekonečna a až na pár excesov si udržujú relatívne prijateľné sumy (do 90/130 = polhodina/hodina) za služby, ktoré podľa mojej mienky kvalitou šli aj mierne hore. Je to tak najmä vďaka veľmi kvalitnej konkurencii z Ukrajiny.

Pričom práve Ukrajinky nadstavili tento cenový strop a ja som za to veľmi rád. Veľa ľudí sa na Ukrajinky sťažovalo ešte na starom fóre, že nie sú nič extra, že iba zhrabnú peniaze a to je všetko. Ja osobne som bol za veľkým množstvom Ukrajiniek, a až na jednu veľmi negatívnu skúsenosť, som vždy odchádzal maximálne spokojný. Je to evidentne vec osobnej preferencie, pretože Slovanský národ je vždy Slovanský národ. Raz darmo, je to proste tak. Aj keď sme v niektorých veciach rozdielni, no vždy je mi to bližšie, ako Latinky.

Ale späť k Latinkám. Ja k Latinkám nechodím práve preto, čo tu spomínali kolegovia vyššie, že človek nikdy nevie, za akou slečnou vlastne ide a zistí až na mieste. Tak isto je veľmi rozdielna aj kvalita poskytovaných služieb. Veci, ktoré boli dohodnuté zrazu neplatia, resp. sú za príplatok, hoci boli inzerované ako v cene etc. Ja takéto niečo riešiť nepotrebujem. No a argumenty typu, "Je tam telefonistka, ktorá toho má plné zuby, tak to nerieš" (ako tu niekde na fóre písali kolegovia), to na mňa neplatí. Ja som si zaplatil službu za určitú (nemalú) sumu. Preto čakám, že za moje peniaze dostanem adekvátnu kvalitu. Je dosť zaujímavé, že Ukrajinky s týmto problém nemajú, aj keď sú na byte / dome viaceré a majú telefonistku, ale Latinky áno. Nehovoriac o tom, ako si Latinky stále idú s cenami to svoje. Akože jasné, ja tu nejdem dávať siahodlhé prednášky o cenotvorbe, lebo trh sa koniec-koncov reguluje sám. No pokým neprestaneme podporovať predraženosť, tak sa trh "nezrovná" nikdy.

Zdraví Vás

Maťo z USA
Naposledy upravil/-a Matej_B v Po Apr 28, 2025 6:52 pm, upravené celkom 5 krát.
Profesionálny vojak, odborník na materiálovú kvalitu a IT sféru žijúci v USA od 60-tych rokov.
Napísať odpoveď

Návrat na "Latinky - výmena skúseností"