#25419 Nelinka, 39, Trenčín
- Aceofspades
- Dátum registrácie: Ut Apr 29, 2025 4:48 pm
#25419 Nelinka, 39, Trenčín
Táto ma neskutočne, ale že neskutočne rajcuje, lenže potom pozriem popis a to že ponúka bez ostychu sex bez ma dokonale odradí.... Nejdem tu moralizovať, je to jej vec, ale nechápem prečo takto riskuje... Podľa mňa tým viac zákazníkov odradí ako priláka. Navyše ktovie čo všetko je v tom jej inzeráte pravda... Už sa volala Nelinka, Eva, aktuálne je Daniela. Už mala 37, 38 aj 39... Na jednej foto má evidentne tetovanie na boku, pričom v inzeráte píše, že tetovanie nemá... Za mňa stop, ale dal by som ju dolu ...
https://amaterky.sk/25419
https://amaterky.sk/25419
Re: #25419 Nelinka, 39, Trenčín
Neviem, možno je to len môj dojem,ale na niektorých foto, ktoré tam už teraz nemá,by som tipoval, že na niečom fičí
Snazil som sa jej viackrat dovolať ale neúspešne … na whatsapp tiez neodpisuje …. Ak sa niekomu podarilo s nou spojiť tak budem rad za info 

-
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 47 times
Fuha.
Ma v inzerate "po špecial. dohode možný sex bez kondómu" a aj "po špecial. dohode možný anál bez kondómu".
Dobre si zvazte.
Ma v inzerate "po špecial. dohode možný sex bez kondómu" a aj "po špecial. dohode možný anál bez kondómu".
Dobre si zvazte.
- Bregg
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2025 9:18 pm
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Ako tu už bolo spomenuté, dievča často mení mená. Mení aj telefónne čísla. Za posledné dva mesiace vystriedala štyri. Nie je úplne jednoduché ju zastihnúť, často sa v priebehu dňa zmení na nedostupnú. Príležitostne sa na jeden-dva dni vie objaviť aj v BA, inak v TN na Sihoti. Komunikácia prebieha cez WA, reaguje skôr popoludní. Odpisuje len keď je dostupná, neodpisuje na staršie správy. Keď už sa ale raz dohodne, tak to platí.
Má postavu ako na fotkách, ženskú, štíhlu, ale nie úplne modelkovsky štíhlu. Má asi najkrajšie urobené silikóny, aké som doteraz videl. Tvár ako na fotkách. Naživo možno máličko krajšia, ale stále len priemer. Vek môže mať zhruba taký, aký inzeruje, niečo pod 40.
Je skôr tichšia, a to aj pri akcii. Samotná akcia je veľmi dobrá, až výborná. Pri orále nemá problém povenovať sa aj okoliu. Polohy podľa želania, je prispôsobivá. Milovníci análu z nej budú nadšení. Zvláda ho úplne v pohode, v každej polohe, netvári sa pri tom ako keby jej trhali stoličku. Žiadne ochkanie a jajkanie. Nevadia jej prsty dnu, platí pre obe dierky. Nemá problém s výstrekom na telo.
Medzi zákazníkmi má väčšie prestávky. Odhadujem, že minimálne hodinu. Preto na čas nijako netlačí, po akcii sa dá ešte chvíľu poležať a porozprávať, alebo aj obojstranná masáž.
Ceny má pomerne nízke. Pomer cena vs. výkon a služby je extrémne dobrý. Absolútny bargin.
Ako vždy, nič neni čiernobiele. Ponúka sex aj anál bez, a to za absurdne nízky príplatok. Toto naozaj dôrazne neodporúčam (ani tu, ani u iných). Zaznelo tu podozrenie, či niečo neberie. Na mňa pôsobila normálne, ale dvakrát jej v byte hralo techno, čo považujem za rizikový faktor. Risk zdravotných problémov je tu určite vyšší, ako inde.
Toto dievča je High Risk High Reward game. Nech si každý vyhodnotí svoju ochotu riskovať, hlavne ženáči.
Má postavu ako na fotkách, ženskú, štíhlu, ale nie úplne modelkovsky štíhlu. Má asi najkrajšie urobené silikóny, aké som doteraz videl. Tvár ako na fotkách. Naživo možno máličko krajšia, ale stále len priemer. Vek môže mať zhruba taký, aký inzeruje, niečo pod 40.
Je skôr tichšia, a to aj pri akcii. Samotná akcia je veľmi dobrá, až výborná. Pri orále nemá problém povenovať sa aj okoliu. Polohy podľa želania, je prispôsobivá. Milovníci análu z nej budú nadšení. Zvláda ho úplne v pohode, v každej polohe, netvári sa pri tom ako keby jej trhali stoličku. Žiadne ochkanie a jajkanie. Nevadia jej prsty dnu, platí pre obe dierky. Nemá problém s výstrekom na telo.
Medzi zákazníkmi má väčšie prestávky. Odhadujem, že minimálne hodinu. Preto na čas nijako netlačí, po akcii sa dá ešte chvíľu poležať a porozprávať, alebo aj obojstranná masáž.
Ceny má pomerne nízke. Pomer cena vs. výkon a služby je extrémne dobrý. Absolútny bargin.
Ako vždy, nič neni čiernobiele. Ponúka sex aj anál bez, a to za absurdne nízky príplatok. Toto naozaj dôrazne neodporúčam (ani tu, ani u iných). Zaznelo tu podozrenie, či niečo neberie. Na mňa pôsobila normálne, ale dvakrát jej v byte hralo techno, čo považujem za rizikový faktor. Risk zdravotných problémov je tu určite vyšší, ako inde.
Toto dievča je High Risk High Reward game. Nech si každý vyhodnotí svoju ochotu riskovať, hlavne ženáči.
- McDavid
- Dátum registrácie: So Jún 21, 2025 4:44 pm
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
Tak cerstva skusenost je ze sme sa dohodli cez sms s tym ze mi dala adresu a dohodli sme sa v predstihu na presny cas a po prichode na miesto, inzerat vypnuty,cislo zvoni ale nikto nezdvihne ani uz neodpise na sms...tak ze tak...high risk,no reward
- 5cmjeakurat
- Dátum registrácie: Ne Júl 27, 2025 9:50 am
- Has thanked: 1 time
no včerajšia skúsenosť s touto Paní...dohoda cez WA, príjemný hlas v reále, postava top, tie kozy sú mega... povedala že má 42 ale myslím že to bude viac... plastiky samozrejme priznala lebo to je vidieť... anál robí úplne v pohode aj keď som "trochu hrubší"... za mňa
priestor 5/10
fajka 8/10
sexik 8/10
anál 9/10
určite opakujem
priestor 5/10
fajka 8/10
sexik 8/10
anál 9/10
určite opakujem
5cm je akurát... priemer