#17624 Vika, 25
- Zarastr
- Dátum registrácie: Ut Mar 11, 2025 12:15 pm
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 23 times
#17624 Vika, 25
Bol som tak pred rokom, ale nepredpokladám, že sa niečo zmenilo . Dohoda v pohode, dievča veľmi pekné, ale tam všetky pozitíva končia. Ľahni si takto, nedotýkaj sa ma nikde, toto nerob, hento nerobím, za 3 min, no kedy už budeš konečne... Vysoko neodporúčam.
https://amaterky.sk/17624
https://amaterky.sk/17624
-
- Dátum registrácie: St Mar 05, 2025 11:29 am
- Has thanked: 69 times
- Been thanked: 74 times
Re: #17624 Vika, 25
V krátkosti. Na inzercii mám pri nej poznámku "Vyhnúť sa zďaleka!" takže asi tak... S príspevkom vyššie plne súhlasím. Nieje škaredá, ale to je úplne všetko čo je tam pozitívne.
Mozem len potvrdit, bol som u nej raz a nedovolila dotyky, spravit sa iba von a do kondomu takze neodporucam. vyhovarala sa ze ma vraj frajera atd.
povodom z vychodu. postavou a v tvari je inak pekna
povodom z vychodu. postavou a v tvari je inak pekna
Bol som z ňou na východe. Priestory také stredné , ale u kočujúcich báb je to irelevantné. Pekná baba súhlasim z kolegami. Neviem či mi vtedy nespominala že ide na plastiku z prsiami. Komunikacia v pohode . Pamätám si že sme sa bavili o Blave a biznise tam. Bola uprimná , otvorená . Ponúkla 69 . Čo ma zarazilo a to som ešte nikde nezažil nemohol som sa vystriekať do nej s gumou , lebo to vraj nie je bezpečné. Takže akcia bola prcačka potom na koniec jej rychlá a nežná ruka. Keďže som mal hodinku , tak som sa dal pomasírovať . Bolo to skôr hladkanie, žiadna profi masáž , ale v celku príjemné. Všetko robila z gumov a ak riešila hpv virusy , nato je normálne očkovanie. Norníci vy ste z gumou do nej striekali ? Takže pre mňa také rozporuplné stretnutie a preto som to nikdy nezopakoval. Ale potencial jej postavy a ako sa správala som v nej vtedy videl veľký .
-
- Dátum registrácie: St Mar 05, 2025 11:29 am
- Has thanked: 69 times
- Been thanked: 74 times
Aj som zabudol, ale jak to spomínaš, tak myslím, že musel von aj s gumouGman napísal: St Apr 02, 2025 8:28 pm Bol som z ňou na východe. Priestory také stredné , ale u kočujúcich báb je to irelevantné. Pekná baba súhlasim z kolegami. Neviem či mi vtedy nespominala že ide na plastiku z prsiami. Komunikacia v pohode . Pamätám si že sme sa bavili o Blave a biznise tam. Bola uprimná , otvorená . Ponúkla 69 . Čo ma zarazilo a to som ešte nikde nezažil nemohol som sa vystriekať do nej s gumou , lebo to vraj nie je bezpečné. Takže akcia bola prcačka potom na koniec jej rychlá a nežná ruka. Keďže som mal hodinku , tak som sa dal pomasírovať . Bolo to skôr hladkanie, žiadna profi masáž , ale v celku príjemné. Všetko robila z gumov a ak riešila hpv virusy , nato je normálne očkovanie. Norníci vy ste z gumou do nej striekali ? Takže pre mňa také rozporuplné stretnutie a preto som to nikdy nezopakoval. Ale potencial jej postavy a ako sa správala som v nej vtedy videl veľký .

- Konak_New
- Dátum registrácie: Ut Júl 15, 2025 8:25 pm
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Moja skusenost s touto slecnou je negativna kvoli pristupu
Postava 8/10 - ako na foto
Pristup 3.5/10 - dotyky vobec akurat na chrbat dovolene, fajku robi uplne zvlastne tak ze si ma odtlacala rukami a nikde som sa nesmel dotykat
pri sexe polaha len zozadu a aj ked som mal kondom, spravit som sa musel vonku a do kondomu
takze jedine plus je postava ktora viacmenej sedi s fotkami ale vsetko ostatne bolo pre mna zial sklamane
nie som ziadny stary dedo ale 30rocny so sport postavou a neverim ze to mohlo byt kvoli NEsympatiam
takisto dost prisne sledovala cas a pripominala ze potom mam dalsieho aj ked sme to stihli skor
Postava 8/10 - ako na foto
Pristup 3.5/10 - dotyky vobec akurat na chrbat dovolene, fajku robi uplne zvlastne tak ze si ma odtlacala rukami a nikde som sa nesmel dotykat
pri sexe polaha len zozadu a aj ked som mal kondom, spravit som sa musel vonku a do kondomu
takze jedine plus je postava ktora viacmenej sedi s fotkami ale vsetko ostatne bolo pre mna zial sklamane
nie som ziadny stary dedo ale 30rocny so sport postavou a neverim ze to mohlo byt kvoli NEsympatiam
takisto dost prisne sledovala cas a pripominala ze potom mam dalsieho aj ked sme to stihli skor