#17013 #28311 Barbie, Volaj, 26
#17013 #28311 Barbie, Volaj, 26
pani co poviete na nasu najsamlepsiu najkrajsiu silikonovu babiku Barbie ? cloveka az mrzi ako sa dogabala volakedy velmi davno to bola fakt pekna jebatelna baba ale dnes nemam odvahu skusat nechapem preco baby toto so sebou robia, bol niekto v poslednej dobe?
https://amaterky.sk/17013
https://amaterky.sk/28311
https://amaterky.sk/17013
Re: #17013 #28311 Barbie, Volaj, 26
a.k.a. ASHANTI je legenda, kralovna nevskusneho botoxu a silikonov, davnejsie som sa nechal zlakat na tie jej balony, nazivo vyzorovo sklamanie, neviem kolki v poradi som bol v ten den ale akciu som nedokocnil, pretoze som sa nevedel preniest cez zapach z frndy, dnes by som to asi uz neriskoval 

- Vratanemna
- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2025 1:34 pm
Bol som s touto slecnou....Extrémne kozy veľké pery mne sa to veľmi ľúbi nemôžem si pomôcť. Kto má rád bimbo určite odporúčam. Hotová *******...Jediné čo sa mi na nej nepáčilo že mala urobený aj zadok a nie moc podarené.... Moja skúsenosť dokonalá...dal som si s ňou hodinku bol som poriadne tvrdý už keď som ju zbadal bola mierne paranoidna ale ukludnila sa po small talku. Fajka skvelá pekne som jej sukal ustocka nemala problém sex úžasný veľmi si ho užívala asi sme si veľmi sadli lebo ma doslova nechcela pustiť domov z hodiny bolo asi 2 a pol... keď som bol už oblečený že idem preč chytila ma za ruku a šli sme si to rozdať ešte raz
skvelý zážitok asi jeden z najlepších ake som mal. Takže odporúčam minimálne vyskúšať. Za mňa aj na zopakovanie. Ale táto skúsenosť je tak 2roky stara neviem ako je na Tom teraz. Lovu zdar.

- Peter_3030
- Dátum registrácie: Ut Mar 18, 2025 8:56 am
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 31 times
Pridám tu len takú skôr historickú skúsenosť. Bol som s nou 3 krát prví krát to bolo v Košiciach keď podľa mňa akurát začala tak 10 až 12 rokov naspäť. Bola absolútne bez úprav prirodzená milá a "školáčka look" velmi pekná babenka. A to prvé stretnutie bol absolútny luxus ako by som išiel s krásnou kamoškou. Absolutny GFE - bozky, lizanie, OB, hryzkala ma bozkala na všade, lahký drty talk... proste romantický luxus. Také to stretnutie na zaľúbenie.
Drúhy krát taký rok na to už mala spravené Kozy a pery ale ešte to bolo na vkusnej strane spektra. Zážitok to bol dobrí ale už výrazne profesionálny nie také to školáčka/milenka GFE ale dobrá trtkačka.
Tretí krát už vo full plastik mode tak pred asi 3-4 rokmi. Nie som fanúšik takejto extrémnej úpravy ale chcel som ju ešte raz vyskúšať a bola zas dobrá trtkačka, drty talk dostal som darček
bombonieru. Ale tie úpravy sú za mňa už extrém a opakovať už nebudem. Pre fans žánru ale asi OK.
Drúhy krát taký rok na to už mala spravené Kozy a pery ale ešte to bolo na vkusnej strane spektra. Zážitok to bol dobrí ale už výrazne profesionálny nie také to školáčka/milenka GFE ale dobrá trtkačka.
Tretí krát už vo full plastik mode tak pred asi 3-4 rokmi. Nie som fanúšik takejto extrémnej úpravy ale chcel som ju ešte raz vyskúšať a bola zas dobrá trtkačka, drty talk dostal som darček

-
- Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 9:04 pm
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 69 times
Tak pridám aj ja staršiu skúsenosť, bol som u nej dávno pred kovidom, ešte pred všetkými úpravami. Myslím že samotné stretnutie bolo v pohode, splnilo účel. Ale veci okolo bolo trochu bizár
.
Už v telefóne pri dohadovaní stretnutia som dostal divnú požiadavku, aby som doniesol rebrík
.
A na záver keď som si dával sprchu, mi tam normálne vošla nejaká staršia pani, zobrať uteráky zo sušiaku...asi bordel mama
.

Už v telefóne pri dohadovaní stretnutia som dostal divnú požiadavku, aby som doniesol rebrík

A na záver keď som si dával sprchu, mi tam normálne vošla nejaká staršia pani, zobrať uteráky zo sušiaku...asi bordel mama

Re: #17013 Barbie
v ke na strojarenskej, uzasny zazitok, suhlasim s kolegami, jedna ku*va to je vsetka česť, proste odpredu odzadu do ust, plieskat, busit, nadavat, hned pojdem zas ked sa objavi
- Duskoko
- Dátum registrácie: Po Jún 30, 2025 2:19 pm
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Caute bol za touto barbie niekto. Lebo ked som jej chcel napisat tak na WA ma fotku nejakeho chlapa. Chcel by som len vediet ci je to vobec bezpecne a da sa stretnut ?
------
Zda sa mi inac ze som tu uz ten inzerat niekde videl tak ak by admin usudil ze uz tu je nech ho v klude spoji, vdaka.
------
Zda sa mi inac ze som tu uz ten inzerat niekde videl tak ak by admin usudil ze uz tu je nech ho v klude spoji, vdaka.
-
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 47 times
Re: #28311 Volaj, 26, Bratislava - Staré Mesto
Kedysi robila pod menom Ashanti. V poslednom case sem tam zapne inzerat a dava si taketo zvlastne mena...
Bol som davnejsie este ked inzerovala ako Ashanti... Vyzorovo vidis sam hlavne tie velke kacacie pery a obrovske prsia. Prekvapivo to stretko nebolo zle, akcia v pohode a aj sme sa porozpravali, ale uz by som neopakoval lebo nebolo to zase nic vynimocne...
Vtedy tam mala jasne pisane sluzby klasika, oral a tusim ze aj anal no teraz tam pise:
"Zavolaj a dohodneme sa na cene aj na dalšom postupe našeho stretnutia taktiež na službach! To ako sa prezentujete v komunikáci svedčí o vašom IQ"
Neviem no pride mi to take divne ked nema napisane ani sluzby ani ceny ze vsetko na dohode...
Ja osobne by som uz nesiel, ale to nech si kazdy zvazi.
Bol som davnejsie este ked inzerovala ako Ashanti... Vyzorovo vidis sam hlavne tie velke kacacie pery a obrovske prsia. Prekvapivo to stretko nebolo zle, akcia v pohode a aj sme sa porozpravali, ale uz by som neopakoval lebo nebolo to zase nic vynimocne...
Vtedy tam mala jasne pisane sluzby klasika, oral a tusim ze aj anal no teraz tam pise:
"Zavolaj a dohodneme sa na cene aj na dalšom postupe našeho stretnutia taktiež na službach! To ako sa prezentujete v komunikáci svedčí o vašom IQ"
Neviem no pride mi to take divne ked nema napisane ani sluzby ani ceny ze vsetko na dohode...
Ja osobne by som uz nesiel, ale to nech si kazdy zvazi.