Bol niekto? Kam sa stratila táto?
-
- Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 9:04 pm
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 69 times
Re: Bol niekto? Kam sa stratila táto?
Je to síce masérka, ale skúsim. Sandra 35, robila kúsok od hotela nivy. Dlhšie nevidím aktívny inzerát, neviete čo už skončila? Rád by som si oprášil zážitky 

- PeterBa
- Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 4:20 pm
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 106 times
...hľadám ak niekto vie: Katarínu z Dolných honov, chvíľu bola aj v Petržalke, teraz môže mať tak cca 39 +/- r, mala tetovanie po tele a inzerovala na profesionálky.sk ?
-
- Dátum registrácie: Ut Mar 04, 2025 7:57 pm
- Been thanked: 9 times
Hľadá sa Nika - adresa Jurská ulica, Nové mesto, Bratislava (pár metrov od železničnej stanice Vinohrady). Písal sa marec 2021 - na Slovensku vrcholila druhá vlna covidu. V tom čase som sa stretnutí dohodol s Nikou z Nového mesta - Jurská ulica - nachádza sa tam viacero takých stredne veľkých novostavieb. Robila na prízemí. Keď som bol pred vchodom a volal som jej, tak mi povedala, nech vojdem do vnútra a idem doprava na koniec chodby (ešte mi dodala, že aby som nešiel do výťahu, lebo robí na prízemí). Keď som ju uvidel, tak som nemohol uveriť vlastným očiam - krásna blondína, pekná postava, prsia trojky silikóny, nádherná do tváre, pekne oblečená a namaľovaná, milá a predstavila sa mi ako Niky (meno mala v inzeráte Nika, vek si uvádzala nejakých 25-26 rokov, to mohlo aj sedieť). K tomu ešte robila na peknom byte v peknej novostavbe. A cena? Tá bola celkom ľudová. Len 50€ za 20 minút. Služby tiež ponúkala na úrovni - od fajky, cez sex, až som sa jej nakoniec poriadne spravil na jej telo. Pri odchode si hovorím: "To takáto baba ešte nemá žiadnu recenziu?" A zároveň dodala, že ani nechce mať žiadnu recenziu, že nech ani ja nič nepridávam. Tak aspoň teraz takúto symbolickú pridávam. Potom ešte robila nejaký mesiac a pol s prestávkami, avšak nakoniec sa úplne vytratila. Zostali mi na ňu len pekné spomienky. Ak by začala robiť (kľudne aj pod iným menom), tak by som ju určite spoznal podľa postavy a fotiek. Ešte keď robila ten mesiac a pol, tak v jeden deň som jej viackrát volal, ale neúspešne. Ak niekto vie, že čo sa s ňou stalo alebo u nej bol, dajte mi vedieť a možeme o nej pokecať.
-
- Dátum registrácie: Ut Mar 04, 2025 7:57 pm
- Been thanked: 9 times
Túto recenziu som napísal na jednu babu, ktorú som navštívil niekedy okolo leta 2023 alebo 2022 v Stupave. Avšak hneď po stretnutí som ju nenapísal a potom keď som ju pripravil, tak baba prestala inzerovať. Ak niekto o nej niečo viete, dajte vedieť. Prikladám celú recenziu tak, ako bola pripravená do recenzií na amatérkach:
Mia - Veľmi odporúčam!
Išiel Macek do Malacek šošovičku mlácic,...
Teda nie Macek, ale Looking for ..., avšak hneď na začiatku Malackého okresu, v malebnom mestečku na Záhorí, sa zastavil za Miou!
Takže ...
Pridávam recenziu na babu: https://amaterky.sk/14578 MIA, Stupava, 25 rokov, 160 cm, 54 kg, silikónové prsia veľkosť 3
Ceny:
30min - 100€
60min - 150€
Praktiky: Klasika, Orál, Lízanie, Poloha 69, Masáž, Masáž telo na telo, Handjob, Ľahké S/M
Dohoda po telefóne, baba je zahraničná, takže po slovensky až tak dobre nevie, avšak k dohode to úplne stačí. Počas telefonického rozhovoru Vám dá aj adresu a vy môžete vyraziť smer Záhorie, konkrétne do Stupavy, ktorá sa nachádza vedľa západných svahov Malých Karpát. Mia robí v hoteli, pred ktorým je dosť veľké parkovisko, takže so zaparkovaním nebudete mať žiadne problémy.
Po zaparkovaní na parkovisku jej zavoláte, do správy vám napíše číslo izby a už vám ostáva len "krôčik" k jej dverám. Ako som písal, robí v hoteli, ktorý má na internete dokonca až 3 hviezdičky, avšak mne až na tie 3 hviezdičky výzorom zvonku a zvnútra nepripadal. Mia mi otvorila dvere v krátkych šatách a štekloch. Je veľmi pozitívna a priateľská baba. Má tam v podstate zarezervovanú jednu izbu s manželskou posteľou. Na začiatku mi dala dostatočne veľký uterák a išiel som do sprchy a potom ... (to si už každý domyslí).
Keď sme to spolu robili, tak som mal pri pohľade na ten drevený strop na izbe a celkovo ten starší hotel taký pocit, ako keby som sa vrátil do školských časov, sme akurát na Záhorí na spoločnom výlete a ja si to užívam so spolužiačkou na izbe. Ten hotel už má niečo za sebou (vidno to nielen na samotnom vzhľade toho hotelu, ale aj hneď pri vstupe do hotela - koberce, nábytok, schodisko, dvere atď.).
Na záver ešte doplním, že Mia si sex užívala, bola vlhká, počas sexu sa spravila, bozkávala ma po tele, túlila sa a bez problémov zvládla všetky polohy. Takže môžem ju odporučiť aj náročnejšiemu klientovi!
Bol to síce taký krátky návrat do školských časov, ale o to viac som si to užil!
Mia - Veľmi odporúčam!
Išiel Macek do Malacek šošovičku mlácic,...
Teda nie Macek, ale Looking for ..., avšak hneď na začiatku Malackého okresu, v malebnom mestečku na Záhorí, sa zastavil za Miou!
Takže ...
Pridávam recenziu na babu: https://amaterky.sk/14578 MIA, Stupava, 25 rokov, 160 cm, 54 kg, silikónové prsia veľkosť 3
Ceny:
30min - 100€
60min - 150€
Praktiky: Klasika, Orál, Lízanie, Poloha 69, Masáž, Masáž telo na telo, Handjob, Ľahké S/M
Dohoda po telefóne, baba je zahraničná, takže po slovensky až tak dobre nevie, avšak k dohode to úplne stačí. Počas telefonického rozhovoru Vám dá aj adresu a vy môžete vyraziť smer Záhorie, konkrétne do Stupavy, ktorá sa nachádza vedľa západných svahov Malých Karpát. Mia robí v hoteli, pred ktorým je dosť veľké parkovisko, takže so zaparkovaním nebudete mať žiadne problémy.
Po zaparkovaní na parkovisku jej zavoláte, do správy vám napíše číslo izby a už vám ostáva len "krôčik" k jej dverám. Ako som písal, robí v hoteli, ktorý má na internete dokonca až 3 hviezdičky, avšak mne až na tie 3 hviezdičky výzorom zvonku a zvnútra nepripadal. Mia mi otvorila dvere v krátkych šatách a štekloch. Je veľmi pozitívna a priateľská baba. Má tam v podstate zarezervovanú jednu izbu s manželskou posteľou. Na začiatku mi dala dostatočne veľký uterák a išiel som do sprchy a potom ... (to si už každý domyslí).
Keď sme to spolu robili, tak som mal pri pohľade na ten drevený strop na izbe a celkovo ten starší hotel taký pocit, ako keby som sa vrátil do školských časov, sme akurát na Záhorí na spoločnom výlete a ja si to užívam so spolužiačkou na izbe. Ten hotel už má niečo za sebou (vidno to nielen na samotnom vzhľade toho hotelu, ale aj hneď pri vstupe do hotela - koberce, nábytok, schodisko, dvere atď.).
Na záver ešte doplním, že Mia si sex užívala, bola vlhká, počas sexu sa spravila, bozkávala ma po tele, túlila sa a bez problémov zvládla všetky polohy. Takže môžem ju odporučiť aj náročnejšiemu klientovi!
Bol to síce taký krátky návrat do školských časov, ale o to viac som si to užil!
- Hovado
- Dátum registrácie: Ne Mar 23, 2025 8:33 pm
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Nina Karlova Ves
Ahojte,
neviete či ešte robí Nina z Karlovej Vsi? Vek 20 myslím písala ale real okolo 26 mala 150cm do 50kg max, čierne vlasy postava pekná prsia menšie dvojky. Do tváre tiež pekná. Hodina stala 130€ ale čas vôbec nestopovala. Vždy som tam strávil aj 2 hodiny. Bola veľmi komunikativna, milá a pritulna. Byt veľký a čistý. Inzerát už neviem nájsť, ponúkala klasiku. Číslo samozrejme uložené nemám
Ďakujem za každú informáciu.
neviete či ešte robí Nina z Karlovej Vsi? Vek 20 myslím písala ale real okolo 26 mala 150cm do 50kg max, čierne vlasy postava pekná prsia menšie dvojky. Do tváre tiež pekná. Hodina stala 130€ ale čas vôbec nestopovala. Vždy som tam strávil aj 2 hodiny. Bola veľmi komunikativna, milá a pritulna. Byt veľký a čistý. Inzerát už neviem nájsť, ponúkala klasiku. Číslo samozrejme uložené nemám

Ďakujem za každú informáciu.
- krtek
- Dátum registrácie: Ut Mar 04, 2025 7:29 pm
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 74 times
Inzerat ma https://amaterky.sk/18364, ale je neaktivny asi od polovice februara.
Ja som za nou tiez chodil, ale minuly rok som bol asi iba raz a ked som chcel zopakovat po novom roku uz mala uvadzanu cenu neviem ci nie 250 za hodinu a celkovo inzerat posobil dost odradzujuco. Tak som sa na to vykaslal. Ale bohuzial viac pomoct neviem.
Ja som za nou tiez chodil, ale minuly rok som bol asi iba raz a ked som chcel zopakovat po novom roku uz mala uvadzanu cenu neviem ci nie 250 za hodinu a celkovo inzerat posobil dost odradzujuco. Tak som sa na to vykaslal. Ale bohuzial viac pomoct neviem.
- Hovado
- Dátum registrácie: Ne Mar 23, 2025 8:33 pm
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Dakujem, je to cenná informácia.krtek napísal: Št Mar 27, 2025 10:55 pm Inzerat ma https://amaterky.sk/18364, ale je neaktivny asi od polovice februara.
Prosím neviete niekto kam sa podela Regina z Petržalky? Masérka kúsok od žel. stanice. Naposledy mala písané, že staré ceny platia do konca februára, ale potom nejako zmizla. 

páni zdravím,
nevieme kam sa podela Kristin ? Madarka, nízka blondína, silikonové trojky, do 30 rokov?
alebo mi odporúčte podobnú babu.
Vďaka
nevieme kam sa podela Kristin ? Madarka, nízka blondína, silikonové trojky, do 30 rokov?
alebo mi odporúčte podobnú babu.
Vďaka