#27518 Pussiinka, 40, Bratislava - Stare mesto

Tantra a Nuru masáže v Bratislave? Vaše skúsenosti a diskusie o erotických masážach v Bratislavskom kraji. Tipy na salóny a masérky
Používateľov profilový obrázok
irving
Dátum registrácie: Po Mar 17, 2025 8:56 am
Has thanked: 6 times
Been thanked: 9 times

#27518 Pussiinka, 40, Bratislava - Stare mesto

Príspevok od používateľa irving »

Kristin sa nam vratila. Pamatam si z minuleho fora na nu zmiesane recenzie (ani nie tak o samotnu masaz ale o to ze rada dava druhym mudrosti :) ).
Ja som s nou nikdy tento problem nemal, rad k nej chodim. Vek sedi, pekna blondinka s plnymi prirodnymi prsiami, pekna zenska postava.
Po prichode kratke posedenie na gauci, prijemny small talk s tym ze sa pobavime co ideme potom dalej robit. Myslim ze mame vzajomne sympatie, lebo uz pocas pokecu na gauci si cezo mna natiahne nohy, necha si masirovat, beha po rozkroku atd.
Po sprche na zaciatok si davam oral, potom masaz s tym ze vie dobre urobit aj 'klasicku masaz', co mam rad, nemam rad nejake olejcekove hladkanie. Po nadobudnuti noveho zivota v spodnej casti prechadza na druhe ukoncenie rukou, nohami alebo cim si poviete.
Mal som s nou aj vzajomne masaze, kde sa dala drazdenim klitorisu spravit (prstovanie nedovoluje).
Celkovy cas nesleduje, byvam tam standardne dlhsie ako zaplateny cas.

Vyzor 10/10
Masaz 9/10
Za mna jedna z mojich oblubenych

https://amaterky.sk/27518
Tom
Dátum registrácie: Pi Mar 21, 2025 1:52 pm
Has thanked: 13 times
Been thanked: 49 times

Re: #27518 Pussiinka, 40, Bratislava - Stare mesto

Príspevok od používateľa Tom »

Subjektívne podľa mňa asi naj masérka v BA (porovnateľná možno Janka, ktorá ale teraz neinzeruje - vraj by mohla od apríla).
Masáž super, s výrazne erotickým podtónom. Orál (podotýkam, že veľmi dobrý) súčasť masáže.
Výzor 10/10. Kristina (Pussinka) nejde s trendom a neuberá si z veku, ale výzorov sa na ňu nechytajú ani o 10+ rokov mladšie baby. Telo má super, prsia, nohy, zadok...
Ako ale bolo povedané, má dosť neodhadnuteľnú povahu, niekedy je do telefónu pomerne nepríjemná a tie rádobyfilozofické reči...
Baldachyn
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 9:04 pm
Has thanked: 46 times
Been thanked: 69 times

Príspevok od používateľa Baldachyn »

Neviem či som písal na starom fóre recenziu, bol som tu dávnejšie, tak skúsim oprášiť dojmy.
Šiel som tiež na základe zmiešaných recenzií čo sa týka správania sa, tak som si išiel urobiť svoj dojem.

Čo sa týka vizuálu, nemám výhrady, ale musím potvrdiť že som mal pocit že som u učiteľky :).
Masáž splnila účel, ale v konkurencii iných masérok som až tak očarený nebol.

Takisto, tak zložito popísaný inzerát sa len tak nevidí :)

Určite si nájde svojich stálych fanúšikov, mne to nejak nesadlo.
moriak
Dátum registrácie: Št Mar 20, 2025 2:46 pm
Been thanked: 3 times

Príspevok od používateľa moriak »

Mne osobne Kristin sadla. Nemal som pocit, ze by voci mne bola nejako dominantna, resp. ze som u ucitelky. Ak si najdete temu, tak sa s nou da fajn pokecat. Ale primarne sa tam ide kvoli masazi a tam to erotikou len tak prska. Nie ako niektore dievcata od harleya (a byvale odtial), ze idu naucenu postupnost, zatvorene oci a duchom akoby inde. Niekomu ale zase moze vyhovovat to a s maserkou si musite sadnut, aby sa aj ona citila dobre a uvolnene.
A myslim, ze prsia nema Kristin prirodzene. Za mna su velmi pekne, ale pre niekoho to moze byt rozhodujuce a preto to spominam.
Mikimaus
Dátum registrácie: Pi Mar 28, 2025 2:33 pm

Príspevok od používateľa Mikimaus »

Z mojho pohladu je Kristinka jednoducho sexica, krasna tvaricka a telo ma uplne famozne. Navstevujem ju pravidelne uz stvrty rok a pokial bude v BA, tak ostane mojou volbou c. 1. Ti co u nej uz boli vedia, ze Kristinka si na vsetkom dava zalezat, vratane cistoty a hygieny. Masaz je skvela a hlavne velmi eroticka. Jej nadherne prsia v rukach, nozicky v puse a nic viac mi uz nechyba 😊 Obaval som sa ze sa uz nevrati, ale nastastie je spat, lebo ine maserky, ktore som za ten cas navstivil sa Kristinke ani zdaleka nevyrovnaju svojim pristupom. Hoci aj Kristinkin styl nemusi vyhovovat uplne kazdemu, ako pisali borci vyssie.
PeterBa
Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 4:20 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 106 times

Príspevok od používateľa PeterBa »

Pussiinka #27518 (Kristína)

Věk: 40 (reálne cca 42)
Foto: súhlasí s realitou

Dohovor cez telefón.
Termín do 20 minút.

Táto žena je stálica (občas si odbehne inde)
Lokalita: Trnavské mýto.

Postava súhlasí s foto, foto cca aktuálne.
Stredná postava (taká ženská), pekný zadok, pekné pevné poprsie (idealné na masáž), sympatická (pekná) do tváre, príjemná, vtipná, zhovorčivá ...má po štyridsiatke, ale ak sa to dá tak povedať,tak je to jednoducho fajn baba.

Po dohode som prišiel k byt. domu, zavolal som, otvorenie brány, nasmerovanie na byt, byt - dvere pootvorené, za dverami ma čakala v červenom tope. Milé privítanie. Ponuka nápoja na pitie.
Byt - nový/ novostavba, čistý, útulný, kúpeľňa čistá, sprchové gély, nová čistá osuška.

Po privítaní usadenie v obývačke do sedačky, na začiatku sa opýtala ako sa mám a akú predstavu mám...
Polhodinová erotická masáž s orálom (iba s kondómom). (70 + 20 za O €)

Sprcha, po sprche jemná a príjemná masáž chrbta, dráždenie genitálií, obrat, masáž telom a prsiami (používa teplý olej), potom taký jemný ale príjemný orál (s gumou!) ...pri masáži sama naviguje kde ju mám chytať (očakáva to, nie ako pri iných ,,masérkáh,, kde nemôžeš, to či tamto, tu si môžeš poriadne siahnuť...okrem prstovania). Nasledovala tesná poloha telo na telo a dokončenie rukou na jej poprsie... (sám som bol prekvapený koľko toho bolo, viac ako štandard) ...skončil som ako vymačkany citrón. Jemné poutieranie. Sprcha. Chvíľku pokec s komplimentmi. Rozlúčka.

Prístup: 10/10
Fajka: 7/10
Masáž: 9/10

Celkom: Samozrejme subjektívny pohľad, nechodím až tak často na masáž, som skôr na klasiku a orál než masáž. Ale...

Vynikajúca erotická masáž, nielen štýl, ale aj celá atmosféra od otvorení dverí až po ich zavretie. Príjemná skúsená žena, ktorá vie čo robí a vie ako to robiť a máte pocit, že ju to aj baví (na rozdiel od ,,dvaciatok,, čo iba hladkajú...).
Pri masáži sa pýta čo je príjemné, čo nie, nemá naučený jeden program, prispôsobuje sa pocitom. Jednoznačne odporúčam, lebo jej prístup jeden z najlepších v Bratislave.
Dobre investované peniaze.
anton2
Dátum registrácie: Št Apr 24, 2025 11:55 am
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa anton2 »

nutnost vyskusat minimalne raz, asi treba byt trochu submisivny a zbytocne neodporovat a bude dobre, urcite nadpriemer
Marco_Polo
Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 3:25 pm
Been thanked: 4 times

Príspevok od používateľa Marco_Polo »

Pozerám, že je znova k aktívna ako 27518. Aj by som skúsil ale po prečítaní toho všetkého som zistil že chce pánov od 30 rokov? Tak neviem či má zmysel skúšať :D
Deadline
Dátum registrácie: Po Mar 31, 2025 4:54 pm
Has thanked: 41 times
Been thanked: 4 times

Príspevok od používateľa Deadline »

No neviem koľko rokov máš, ale byť tebou to určite skúsim! Za mňa jeden z najerotickejších zážitkov vôbec...
Sleduj jej profil, baba dosť často mení ceny, programy, robí rôzne akcie a pod.
Neo22

Príspevok od používateľa Neo22 »

Akoze nad takymto inzerarym sa mi rozum zastavi.Boha robi masaz z fajkou alebo bez fajky a je tam ponuka ako v lidli.Sak nestaci napisat masaz hod cena a hod a pol cen a dolu praktiky.Akoze hen v tom sa ma kto vyznat.Vy co ste tam boli za masaz s fajkou( kedze viac nedovoli) ste teda kolko platili?? Ci nad nou uvazovat vobec.Dakujem
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Bratislavský kraj"