#20004 Vanes, 23, Bratislava - Ružinov
- Marco_Polo
- Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 3:25 pm
- Been thanked: 4 times
#20004 Vanes, 23, Bratislava - Ružinov1
Vanes je skvelá. Určite patrí medzi moje topky. To jej dýchanie do uška, no to je krása.
https://amaterky.sk/20004
https://amaterky.sk/20004
-
- Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 6:54 pm
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 17 times
Re: #20004 Vanes, 23, Bratislava - Ružinov
Vieš aj nejakú takú obsiahlejšiu recenziu dať pre záujemcov ? hodnotenie, výkon a výzor ? ĎMarco_Polo napísal: Po Mar 24, 2025 9:06 am Vanes je skvelá. Určite patrí medzi moje topky. To jej dýchanie do uška, no to je krása.
-
- Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
- Has thanked: 268 times
- Been thanked: 252 times
Je to už legenda sa o nej popísalo no ale dobre
Erotično masáže 10/10 (vzdychanie do uška a podobné:)
Vzhľad 8-9/10
Prístup 10/10
Mne trochu nesedí ten barák v ktorom dievčatá aj so Cindy pracujú, trochu nižší štandard aj diskrétnosť otázna, keby sa presťahovali asi opakujem častejšie
Erotično masáže 10/10 (vzdychanie do uška a podobné:)
Vzhľad 8-9/10
Prístup 10/10
Mne trochu nesedí ten barák v ktorom dievčatá aj so Cindy pracujú, trochu nižší štandard aj diskrétnosť otázna, keby sa presťahovali asi opakujem častejšie
- jedinacik
- Dátum registrácie: St Apr 02, 2025 1:01 pm
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 27 times
O Vanes asi zbytočne básniť nebudem. Nie je treba…
Je to super baba. Rozumná, milá, krásna, mladá, športuje, super komunikácia,...
Vekovo neviem posúdiť o koľko má viac… Možno o dva roky a možno o päť? Je dievčenská a vyzerá ozaj skvelo. Nôžky, prsia, zadoček,... a aj tvár - a to aspoň subjektívne málokedy človek narazí na masérku, ktorá má peknú tváričku.
Priestor kde je… No… Je to zvláštny dom na okraji Bratislavy, ale ja osobne som sa ničoho nebál. V okolí je kopa nových domčekov, záhradky,... V jej “izbe” je čisto a má tam všetko, čo treba. Tá stavba celkovo zvnútra ani zvonka nevyzerá vábne - mne je ale sympatické, že to Vanes nerobí u seba doma na rovnakej posteli kde spáva a v priestore, kde žije… Čiže lokáciou sa nenechajte určite odradiť.
Na bruchu ste chvíľu, potom chvíľu na chrbte a potom sa striedavo venuje penisu a stále aj telu. Nesnaží sa, aby ste sa šup šup urobili - ale dráždi, odďaľuje, hýčka si vás. Plus jej masáž nie je hladkanie, ale ozajstná masáž. Krátko pred ňou som bol na poctivej thajskej masáži a Vanes do svojej tantry čosi z ich techník prenáša a na veľmi dobrej úrovni.
Vzdychanie do uška, mazlenie sa, objatia, bozky na telo,... Super zážitok. Podľa mňa jedna z top v meste.
P.S.: U Vanes platí to, čo som písal aj o Viki tu:
viewtopic.php?t=582
… ak ste hanblivý, nemáte skúsenosti, neviete do čoho idete,... Vanes je to pravé pre vás.
Vekovo neviem posúdiť o koľko má viac… Možno o dva roky a možno o päť? Je dievčenská a vyzerá ozaj skvelo. Nôžky, prsia, zadoček,... a aj tvár - a to aspoň subjektívne málokedy človek narazí na masérku, ktorá má peknú tváričku.
Priestor kde je… No… Je to zvláštny dom na okraji Bratislavy, ale ja osobne som sa ničoho nebál. V okolí je kopa nových domčekov, záhradky,... V jej “izbe” je čisto a má tam všetko, čo treba. Tá stavba celkovo zvnútra ani zvonka nevyzerá vábne - mne je ale sympatické, že to Vanes nerobí u seba doma na rovnakej posteli kde spáva a v priestore, kde žije… Čiže lokáciou sa nenechajte určite odradiť.
Na bruchu ste chvíľu, potom chvíľu na chrbte a potom sa striedavo venuje penisu a stále aj telu. Nesnaží sa, aby ste sa šup šup urobili - ale dráždi, odďaľuje, hýčka si vás. Plus jej masáž nie je hladkanie, ale ozajstná masáž. Krátko pred ňou som bol na poctivej thajskej masáži a Vanes do svojej tantry čosi z ich techník prenáša a na veľmi dobrej úrovni.
Vzdychanie do uška, mazlenie sa, objatia, bozky na telo,... Super zážitok. Podľa mňa jedna z top v meste.
viewtopic.php?t=582
… ak ste hanblivý, nemáte skúsenosti, neviete do čoho idete,... Vanes je to pravé pre vás.
- Marco_Polo
Vanes isto nemá o 2 alebo 5 rokov viac. Ten vek sedí 100%jedinacik napísal: Ne Apr 06, 2025 2:22 pm O Vanes asi zbytočne básniť nebudem. Nie je treba…
viewtopic.php?t=582

Masáž bola príjemná, baba milá a vie čo robí. Jediné mínus pre mňa bolo, že na profile nebolo uvedené, že je z Ukrajiny.
Ja osobne vyhľadávam len Slovenky, a toto ma trochu sklamalo a ovplyvnilo zážitok. A kto tvrdí, že má 23, asi potrebuje lepšie okuliare. Podľa mňa má určite aspoň 26 

- jedinacik
- Dátum registrácie: St Apr 02, 2025 1:01 pm
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 27 times
Pre všeobecné info - Vanes ale je dlhšiu časť života na Slovensku. Čiže je to trochu čosi iné, než polovica inzerentiek na Amatérkach, čo ledva rozprávajú po slovensky a prišli sem niekedy teraz. Ale áno, je pôvodom z Ukrajiny ale žije tu už dlho a ak sa pomenej rozprávate a úplne nesústredíte, pozostatky prízvuku si možno ani nevšimnete.Slusny napísal: Pi Jún 20, 2025 10:42 am Jediné mínus pre mňa bolo, že na profile nebolo uvedené, že je z Ukrajiny.![]()
- Marco_Polo
100% má vek ktorý má napísanýSlusny napísal: Pi Jún 20, 2025 10:42 am Masáž bola príjemná, baba milá a vie čo robí. Jediné mínus pre mňa bolo, že na profile nebolo uvedené, že je z Ukrajiny.Ja osobne vyhľadávam len Slovenky, a toto ma trochu sklamalo a ovplyvnilo zážitok. A kto tvrdí, že má 23, asi potrebuje lepšie okuliare. Podľa mňa má určite aspoň 26
![]()