#24701 Sofia, 25, Bratislava - Petržalka

Tantra a Nuru masáže v Bratislave? Vaše skúsenosti a diskusie o erotických masážach v Bratislavskom kraji. Tipy na salóny a masérky
Používateľov profilový obrázok
Marco_Polo
Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 3:25 pm
Been thanked: 4 times

Príspevok od používateľa Marco_Polo »

Bol som s ňou raz a zjavne neprídem opäť. Masáž nebola nejaká úžasná aj keď sa snažila ale chýbala mi nejaká atmosféra navyše.

https://amaterky.sk/24701
jedinacik
Dátum registrácie: St Apr 02, 2025 1:01 pm
Has thanked: 27 times
Been thanked: 27 times

Príspevok od používateľa jedinacik »

U Sofie som bol a nie raz. Pôsobí veľmi mlado. Keby má v inzeráte 18-20 rokov.. tak jej to osobne zožeriem.
Krásna milá dievčenská drobná východniarka. S úžasnými modrými očami a pohľadom až kdesi do vás. Pekné črty tváre, voňavé vlnité vlasy. Dievča cvičí a hoc tento typ postavy vôbec nepreferujem, je to vizuálne perfektné stvorenie. Velikánsky zadok, miniatúrne prsia - prakticky žiadne - ale je ten typ baby, ktorej to pasuje. Plus má prekrásne malé bradavky s maličkými dvorcami, ktoré sú úplne rozprávkové. Krásne chodidlá, rozkošné pršteky, zvodné ramená a krk.

Masíruje poctivo. Až som bol prekvapený, že na chrbte som bol len pár minút a hneď mi kázala sa otočiť a o pár minút mi už držala penis. (čo je naozaj obrovská výnimka oproti drvivej väčšine - najmä salónových - masériek, ktoré vás hladkajú 90% času na bruchu, potom chvíľu na chrbte a potom na finále ostane len posledných pár minút.

Áno, masáži čosi chýbalo, ale dievča bolo poctivé a aspoň podľa mňa ozaj krásne. Zároveň mi príde, že nie je úplne pedant na čas a jej hlavným cieľom je, aby sa zákazník urobil a odišiel spokojný. Čiže vzhľadom k OK cene to bola pre mňa pozitívna skúsenosť. Honí maximálne oddane, ale vo výsledku to je aj tak priemer.

Na veci ako spoločná sprcha, fetiš, jemné bozky po tele, footjob som sa nepýtal...

Pre kohosi by mohla byť nevýhoda, že musí prísť pre vás dole - teda možno už nie, lebo očividne zmenila lokalitu a už nie je v Petržalke.
Slusny
Dátum registrácie: Št Máj 01, 2025 10:47 am
Been thanked: 1 time

Re: #24701 Sofia, 25, Bratislava - Petržalka

Príspevok od používateľa Slusny »

Mladá, pevnejšia postava, ale nie je tučná. Sympatická, masáž bola celkom príjemná a bolo vidieť snahu. Chýbal mi tam však ten sex appeal, čo by tomu dodal väčší zážitok. Ale ceny má super, takže zrejme ešte prídem. :D
Mlady_96
Dátum registrácie: Po Máj 05, 2025 12:46 am
Has thanked: 8 times
Been thanked: 6 times

Príspevok od používateľa Mlady_96 »

Slusny napísal: Pi Jún 20, 2025 10:33 am Mladá, pevnejšia postava, ale nie je tučná. Sympatická, masáž bola celkom príjemná a bolo vidieť snahu. Chýbal mi tam však ten sex appeal, čo by tomu dodal väčší zážitok. Ale ceny má super, takže zrejme ešte prídem. :D
Ahoj, zajtra sa chystám k nej. Bozky po tele jemne dotyky sú dovolené nevieš ? :)
Mlady_96

Bol som navštíviť sofiu. Tvar peknučká, dal by som aj menej ako 25 rokov. Prišla mi taká trosku hanblivá. Ale veľmi mladé pekne vyzerajúce dievča :) úplne môj typ ženy a postava vyzerá že cvičí. Prsia má maličké ale originál k jej postave sedia, väčšie by jej netrebalo. Izba v poriadku, kúpeľňa v dobrom stave. Čistý uterák :) hudbicka, ponúkla aj vodu. Po sprche som ľahol na brucho začala nohami a postupne išla hore. Na bruchu som nelezal veľmi dlho. Potom hneď na chrbát. Tie pohľady ako sa po mne klzala mal som ju chuť pobozkať ale držal som sa. Zadočkom ku mne krásny výhľad na mušlicku má ju krásnu. Dotyky povolené. Bozky som sa nepýtal. Niejako som nato zabudol ako som sa Zahľadel do
Nej. Masáž taká no zažil som aj lepšie ale za tu cenu v pohode. Pri masáži penisu mi chýbal viac očný kontakt. Ale celkovo v poriadku. Chýbal ako už bolo vyššie spomínané viac toho sexappealu. Ale hodnotím v pohode. Keď nebude čo lepšie zopakujem :) myslím že sme si sadli. Veľmi nerozprávala pri masáži iba keď som sa jej niečo pýtal ale odpovedala tak ako som povedal hanblivo ale je to veľká kocka. Sport postava, taká mohutná ale nie tučná.
Mlady_96

jedinacik napísal: So Apr 05, 2025 8:35 pm U Sofie som bol a nie raz. Pôsobí veľmi mlado. Keby má v inzeráte 18-20 rokov.. tak jej to osobne zožeriem.
Krásna milá dievčenská drobná východniarka. S úžasnými modrými očami a pohľadom až kdesi do vás. Pekné črty tváre, voňavé vlnité vlasy. Dievča cvičí a hoc tento typ postavy vôbec nepreferujem, je to vizuálne perfektné stvorenie. Velikánsky zadok, miniatúrne prsia - prakticky žiadne - ale je ten typ baby, ktorej to pasuje. Plus má prekrásne malé bradavky s maličkými dvorcami, ktoré sú úplne rozprávkové. Krásne chodidlá, rozkošné pršteky, zvodné ramená a krk.

Masíruje poctivo. Až som bol prekvapený, že na chrbte som bol len pár minút a hneď mi kázala sa otočiť a o pár minút mi už držala penis. (čo je naozaj obrovská výnimka oproti drvivej väčšine - najmä salónových - masériek, ktoré vás hladkajú 90% času na bruchu, potom chvíľu na chrbte a potom na finále ostane len posledných pár minút.

Áno, masáži čosi chýbalo, ale dievča bolo poctivé a aspoň podľa mňa ozaj krásne. Zároveň mi príde, že nie je úplne pedant na čas a jej hlavným cieľom je, aby sa zákazník urobil a odišiel spokojný. Čiže vzhľadom k OK cene to bola pre mňa pozitívna skúsenosť. Honí maximálne oddane, ale vo výsledku to je aj tak priemer.

Na veci ako spoločná sprcha, fetiš, jemné bozky po tele, footjob som sa nepýtal...

Pre kohosi by mohla byť nevýhoda, že musí prísť pre vás dole - teda možno už nie, lebo očividne zmenila lokalitu a už nie je v Petržalke.
Cauko bol som už pri Sofii ale chcel by som sa len teba opýtať vidím že si písal že si bol už viac krát pri Sofii :) a ja sa chystám ju navštíviť znova len mám otázku že keď si bol viac krát či už bola k tebe ina, alebo ste viac kecali alebo mala iný prístup taký že tá už pozna tak to bolo trosku iné.
Lebo ako bola milá všetko, len mi chýbalo tam niečo tak preto sa pýtam či po viac návštevách to bolo iné trosku
jedinacik
Dátum registrácie: St Apr 02, 2025 1:01 pm
Has thanked: 27 times
Been thanked: 27 times

Príspevok od používateľa jedinacik »

Mlady_96 napísal: So Aug 02, 2025 11:45 am Cauko bol som už pri Sofii ale chcel by som sa len teba opýtať vidím že si písal že si bol už viac krát pri Sofii :) a ja sa chystám ju navštíviť znova len mám otázku že keď si bol viac krát či už bola k tebe ina, alebo ste viac kecali alebo mala iný prístup taký že tá už pozna tak to bolo trosku iné.
Lebo ako bola milá všetko, len mi chýbalo tam niečo tak preto sa pýtam či po viac návštevách to bolo iné trosku
Myslím,, že to bolo rovnaké/možno ľahko v čomsi intímnejšie (múdre baby sú rady, ak príde človek znova), ale v čomsi zasa trochu nesmelejšie zároveň (asi cítila, že sa mi musí páčiť a že sa asi v konverzácií posúvame ďalej, než zvyčajne ide s jednorazovým klientom.
Určite ale opakovať návštevu s očakávaním, že sa zvýši zážitok neodporúčam. Mne sa iba brutál páčila + ide rýchlo na vec a ja mám rád, keď dostanem dlhé honenie a nie iba rýchlovku na konci ako povinnú jazdu. Takže tak.
Chrakter
Dátum registrácie: Pi Jún 13, 2025 6:26 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa Chrakter »

Netreba sa s nimi moc rozprávať aj tak ti nepovedia pravdu ani ako sa volajú. Za mňa ideálne nepestovať vzťahy , využiť službu a vybavené. Za ďalšie úprimne ja netúžim hlabsie spoznať osobu ktorá predáva svoje telo čo s takou neni žiadna budúcnosť iba problémy
Naposledy upravil/-a Chrakter v Po Aug 04, 2025 5:49 am, upravené celkom 1 krát.
Matyas_69
Dátum registrácie: Po Máj 19, 2025 6:01 pm
Has thanked: 12 times
Been thanked: 9 times

Príspevok od používateľa Matyas_69 »

Ja som bol u tejto mladej baby ešte v Petržalke, ale aj nedávno na hoteli v Ružinove.
Pri prvej návšteve môžem potvrdiť, že bola hanblivá, dokonca sa mi zdalo, že vo výťahu od nervozity trošku aj koktala, chúďa....
Inak to boli príjemné stretnutia, v hodine sa dalo urobiť aj dvakrát bez akýchkolvek príplatkov.
Druhé stretnutie už malo trošku väčší erotický náboj a aj v technike preukázala mierne zlepšenie.
V pomere cena výkon som bol spokojný. Chodí cvičiť a na izbe a kúpelni má pekne čisto, čo tiež oceňujem.
Za mňa odporúčam vyskúšať.
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Bratislavský kraj"