#26319, Kamila, 28

Zbožňované aj zatracované: Latinky na Slovensku – výmena skúseností, názorov a recenzií na eskorty a sex priváty s latinskoamerickými ženami.
Používateľov profilový obrázok
Spartak trnava 1923
Dátum registrácie: Ne Mar 09, 2025 6:12 pm
Has thanked: 8 times
Been thanked: 6 times

#26319, Kamila, 28

Príspevok od používateľa Spartak trnava 1923 »

Táto raketa temperametna latino kraska včera som bol u nej po zápase v trnave

Kamila je najsexi žena mal som tu cest ju 2 krát vyskúšať q totálne som bol s nou spokojný vie plynule po španielsky a anglicky dohovoril som sa s ňou sex si dobre užíva v cene mate aj sexi erotický ich národný latino tanecek ponúka všetky služby ja ako zákazník som u nej spokojný mal som lizanie sex
bozkávanie oral bez a na jednotku to zvládla. Neskutocna raketa v posteli brutal fajčí parádne aj sa bozkáva na pery nie jazyckova sex brutalny bohemsky temperamenty eroticky paradne ma nazhavila latino taneckom. U mňa top bendluje Bratislava trnava u mňa 100 bodov

Sex 10/10
Fajka 10/10
Prostredie 10/10
Ja spokojný Kamila je super isto na ďalšie stretnutia keď bude v trnave
https://amaterky.sk/26319
ReaperSVK
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 6:54 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 17 times

Re: #26319, Kamila, 28

Príspevok od používateľa ReaperSVK »

mojses napísal: Po Mar 31, 2025 9:19 pm xxxxxx
Presne to je ten problém. Názor. Neviem prečo by sme mali púšťať nejaké názory čo môžu niekomu ublížiť ak si u nej ani nebol. Toto je predovšetkým o skúsenostiach a na názory tu máš všeobecnú diskusiu.

Za ďalšie, jedná sa o cudzinku. Jasné že nedokáže po slovensky komunikovať a má niekoho kto jej to vybavuje. Či je to telefonistka ako majú niektoré iné dokonca Slovenky aby sa dokázali v čase venovať klientom a nie byť na mobile, alebo to je pasák, to už NIE JE NA NAS.

Preto bude aj tento komentár zmazaný, lebo jeho informačná hodnota je nulová a nesúvisi s témou. Tu sa píšu skúsenosti s danou slečnou pre ostatných a nie nejaké osobné nepodložené názory či domnienky.
JanoBA

Príspevok od používateľa JanoBA »

https://amaterky.sk/26319

Konečne sa vrátila aspoň 1 normálne dievča . Navštívil som Kamilu na základe vašich recenzií a vďaka za to. Dohoda cez telefonistku bezproblemov. Veľmi pekná žena, krásne telo, biele zuby, dokonale prsia, milý úsmev teda 100% A samotná akcia s Kamilou bola top - skvelá predohra už v sprche ktorú iniciovala, potom sme prešli do izby kde sa nechala lízať sama sa nastavila, vzdychala, bola úplne hladko oholená co ja mám rád. Potom išla na mňa jazdila ako divá aj sa urobila a menili sme polohy počas celej hodiny . Nakoniec fajka dokonca bez ochrany za 30 eur extra ale vycucala ma celého bolo to super presne ako ste ju opísali. Hodnotím všetko 10/10
Feriha21

Príspevok od používateľa Feriha21 »

Nazdar, a kde sa ti dovolila urobiť ak sa smiem opýtať?:)
Pozerám že je akurát v mojom meste tak ju chcem skusit :D
Lukas
Dátum registrácie: Po Apr 28, 2025 10:53 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

Príspevok od používateľa Lukas »

Mne dovolila na prsia 🤩
Logan2580
Dátum registrácie: So Aug 09, 2025 11:48 pm

Príspevok od používateľa Logan2580 »

Vychválili ste ju tu do nebies tak som išiel skúsiť ale 10/10 ako tu píšete to určite nebolo.
Zo začiatku to teda vyzeralo sľubne, holka ozaj ta čo na fotkach, ano možno ma par kileciek hore oproti fotkam ale to je ok, vyzerala dobre.
Ale potom napr. ta komunikacia že hovori plynule anglicky tak to nie, nejak sme sa dohovorili ale plynula angličtina to nebola. Pre istotu som sa teda opýtal ci robí 69 lebo veľakrat sa mi stalo ze baba to mala napisane a nerobila (ano mam rad 69tku a potrpim si na tom) tak síce prikývla že robí 69 ale keď sme sa k tomu dostali boli sme v polohe 3 minúty a už ma hnala že mam isť na ňu a - sex sex. Ďalšia vec bola, že sa ma vôbec ani neopýtala na sprchu, dal som jej peniaze začal sa vyzliekať ze pôjdem do sprchy a v tom pri mne začala tancovať tak si hovorim ze okey sprchu som mal doma tak dobre a že to je ten taneček co spominali chalani tak ju nebudem zastavovať... a ten začiatok bol teda fajn, taneček pomaly sa vyzliekla obchytaval som ju - všetko fajn, az do momentu keď mi natiahla kondom na nepostaveneho. Tým padom keď sa aj neskôr postavil, bol v ňom úplne zle, potom ta 69tka čo trvala 3minuty a musel som isť na ňu.... a keď som chcel ešte "polizať" tak že už nie že ona chce sex tak som sa teda urobil a odchadzal po 15 minutach aj keď som mal zaplatenu pol hodinu...
Neviem či to bolo preto, lebo už bola pokročilejšia večerna hodina, (cca okolo 23tej) ale ma napisane že robí do 3:00 tak by to nemal byt problem, alebo prečo to bolo tak, ale u mňa to rozhodne nie je na opakovanie a určite to nebola skusenost za 10/10 ale skôr tak 4/10.
A to musim ešte spomenuť že nie som nejaký škaredy, tlsty alebo starý, ale pomerne mladý a vypracovaný čiže mojím výzorom to určite nebolo a taktiež sa správam k slečnám vždy slušne.
Napísať odpoveď

Návrat na "Latinky - výmena skúseností"