Golden Time Vieden - fresh news

Vaše cestovateľské zážitky spojené so sex privátmi, eskortmi a erotickými službami v zahraničí. Recenzie a tipy na diskrétne priváty po celom svete.
Používateľov profilový obrázok
Mahoney
Dátum registrácie: Ne Mar 23, 2025 1:04 pm
Has thanked: 5 times
Been thanked: 68 times

Golden Time Vieden - fresh news

Príspevok od používateľa Mahoney »

Tymto dakujem miestnemu kolegovi za bunch zlavnenych vstupeniek

Po piatich rokoch sa vratila hviezda Carla a po osobnom vyskusani je snad este lepsia ako bola.

Sedeli sme vonku s mietnymi kamosmi a prisadla si najprv Jessica ( znamena ze Jessit cernoska sa uz zjavne nevrati ) s ktorou sme celkom dobre kecali ked si zrazu prisadla najvacsia ropucha ( obluda, tucna svina, obezne prasa ... proste fakt zle ) Gina a pridala sa do debaty. Vsimla si v debate ze vsetky dievcata poznam po mene tak ma hned skontrolovala a spytala sa ci ju poznam ? Hovorim ze jasne ty si Gina a boli sme raz spolu asi pred 6 rokmi. A ona ma uplne rozsekala odpovedou ze "spravne no to asi preto ze nie som tvoj typ" len s obrovskou davkou sebazaprenia som sa ovladol a zachoval pokerface ale kolega mi potom povedal ze mi hodne mikalo kutikom.
Bosh

Re: Golden Time Vieden - fresh news

Príspevok od používateľa Bosh »

Aký je tam treba budget na návštevu ? :) 200,300,400 ? Ďakujem za info ;)
tehh
Dátum registrácie: Št Mar 27, 2025 12:09 pm
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa tehh »

95e vstup, 100e 30min s dievcatom na izbe,
A kolko dievcat to je uz na tebe
Peter.pan

Príspevok od používateľa Peter.pan »

Ahojte, máte pls nejaký update ako to v golden time vyzerá? Čo všetko je v základe 100€ a aké sú príplatky?
Robia baby dobrý servis?
Dikes za update, rozmýšľam, že by som tam skočil niekedy.
AmorfnyTraveler

GT vyjazdy

Príspevok od používateľa AmorfnyTraveler »

Isli by ste niekto na GT vyjazd alebo inam? :)
Stary cap
Dátum registrácie: So Máj 31, 2025 7:37 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: GT vyjazdy

Príspevok od používateľa Stary cap »

AmorfnyTraveler napísal: So Jún 07, 2025 6:12 pm Isli by ste niekto na GT vyjazd alebo inam? :)
to je čo?
Mahoney

Peter.pan napísal: Ne Máj 18, 2025 11:47 am Ahojte, máte pls nejaký update ako to v golden time vyzerá? Čo všetko je v základe 100€ a aké sú príplatky?
Robia baby dobrý servis?
Dikes za update, rozmýšľam, že by som tam skočil niekedy.
Takmer nic sa nemeni tak fakt neviem co chces pocut ale kazda baba je specificka vela z nich robi za 100 aj oral bez plus bozkavanie niektore davaju v cene len oral bez a nechaju si za bozkavanie priplatit extra 50 euro. A ked vyzeras ( a ver mi ze to vidiet ) ze si tam prvy krat tak to kludne na teba vyskusaju a zavalia 250 na polhodku. Je proste dobre ked aspon prvy krat ides s niekym skusenejsim. Kazdy je pri svojej prvonavsteve nadseny zatial som nezazil ze by si to niekto neuzil ked isiel so mnou alebo s niekym inym skusenym tu z fora.

Takze zober odvahu urob si termin skus zohnat partaka a nebudes sklamany !
McDavid
Dátum registrácie: So Jún 21, 2025 4:44 pm
Has thanked: 3 times
Been thanked: 8 times

Príspevok od používateľa McDavid »

Ahoj Mahoney,bohuzial nejde mi pisat sukromna sprava,lebo predchadzajuce forum som pouzival ako neregistrovany a tu som sa registroval len nedavno,tak ci onak,chcel by som sa spytat ci sa bude konat nejaky vylet pod tvojim vedenim,lebo sa mi to nechce ist skusat samemu a rad by som sa pridal....?
Vopred vdaka za odpoved
obycajnychlap
Dátum registrácie: Ut Júl 01, 2025 9:05 am

Príspevok od používateľa obycajnychlap »

McDavid napísal: Št Júl 03, 2025 7:53 am Ahoj Mahoney,bohuzial nejde mi pisat sukromna sprava,lebo predchadzajuce forum som pouzival ako neregistrovany a tu som sa registroval len nedavno,tak ci onak,chcel by som sa spytat ci sa bude konat nejaky vylet pod tvojim vedenim,lebo sa mi to nechce ist skusat samemu a rad by som sa pridal....?
Vopred vdaka za odpoved
Ja by som sa tiez pridal. Dlho som rozmyslal nad navstevou, ale realne nemam s kym a viem, ze ak pojdem sam, tak ma zneuziju a nebudem mat ten pravy zazitok. Mam 32r.
Mahoney

McDavid napísal: Št Júl 03, 2025 7:53 am Ahoj Mahoney,bohuzial nejde mi pisat sukromna sprava,lebo predchadzajuce forum som pouzival ako neregistrovany a tu som sa registroval len nedavno,tak ci onak,chcel by som sa spytat ci sa bude konat nejaky vylet pod tvojim vedenim,lebo sa mi to nechce ist skusat samemu a rad by som sa pridal....?
Vopred vdaka za odpoved
napis mi na amaterkyforum@centrum.sk
chodim casto takze urcite do mesiaca az dvoch najdeme spolocny termin

to iste plati pre @obycajnychlap
Napísať odpoveď

Návrat na "Zahraničie"