Golden Time Vieden - fresh news
- Mahoney
- Dátum registrácie: Ne Mar 23, 2025 1:04 pm
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 68 times
Golden Time Vieden - fresh news
Tymto dakujem miestnemu kolegovi za bunch zlavnenych vstupeniek
Po piatich rokoch sa vratila hviezda Carla a po osobnom vyskusani je snad este lepsia ako bola.
Sedeli sme vonku s mietnymi kamosmi a prisadla si najprv Jessica ( znamena ze Jessit cernoska sa uz zjavne nevrati ) s ktorou sme celkom dobre kecali ked si zrazu prisadla najvacsia ropucha ( obluda, tucna svina, obezne prasa ... proste fakt zle ) Gina a pridala sa do debaty. Vsimla si v debate ze vsetky dievcata poznam po mene tak ma hned skontrolovala a spytala sa ci ju poznam ? Hovorim ze jasne ty si Gina a boli sme raz spolu asi pred 6 rokmi. A ona ma uplne rozsekala odpovedou ze "spravne no to asi preto ze nie som tvoj typ" len s obrovskou davkou sebazaprenia som sa ovladol a zachoval pokerface ale kolega mi potom povedal ze mi hodne mikalo kutikom.
Po piatich rokoch sa vratila hviezda Carla a po osobnom vyskusani je snad este lepsia ako bola.
Sedeli sme vonku s mietnymi kamosmi a prisadla si najprv Jessica ( znamena ze Jessit cernoska sa uz zjavne nevrati ) s ktorou sme celkom dobre kecali ked si zrazu prisadla najvacsia ropucha ( obluda, tucna svina, obezne prasa ... proste fakt zle ) Gina a pridala sa do debaty. Vsimla si v debate ze vsetky dievcata poznam po mene tak ma hned skontrolovala a spytala sa ci ju poznam ? Hovorim ze jasne ty si Gina a boli sme raz spolu asi pred 6 rokmi. A ona ma uplne rozsekala odpovedou ze "spravne no to asi preto ze nie som tvoj typ" len s obrovskou davkou sebazaprenia som sa ovladol a zachoval pokerface ale kolega mi potom povedal ze mi hodne mikalo kutikom.
Re: Golden Time Vieden - fresh news
Aký je tam treba budget na návštevu ?
200,300,400 ? Ďakujem za info 

95e vstup, 100e 30min s dievcatom na izbe,
A kolko dievcat to je uz na tebe
A kolko dievcat to je uz na tebe
Ahojte, máte pls nejaký update ako to v golden time vyzerá? Čo všetko je v základe 100€ a aké sú príplatky?
Robia baby dobrý servis?
Dikes za update, rozmýšľam, že by som tam skočil niekedy.
Robia baby dobrý servis?
Dikes za update, rozmýšľam, že by som tam skočil niekedy.
- Mahoney
Takmer nic sa nemeni tak fakt neviem co chces pocut ale kazda baba je specificka vela z nich robi za 100 aj oral bez plus bozkavanie niektore davaju v cene len oral bez a nechaju si za bozkavanie priplatit extra 50 euro. A ked vyzeras ( a ver mi ze to vidiet ) ze si tam prvy krat tak to kludne na teba vyskusaju a zavalia 250 na polhodku. Je proste dobre ked aspon prvy krat ides s niekym skusenejsim. Kazdy je pri svojej prvonavsteve nadseny zatial som nezazil ze by si to niekto neuzil ked isiel so mnou alebo s niekym inym skusenym tu z fora.
Takze zober odvahu urob si termin skus zohnat partaka a nebudes sklamany !
- McDavid
- Dátum registrácie: So Jún 21, 2025 4:44 pm
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
Ahoj Mahoney,bohuzial nejde mi pisat sukromna sprava,lebo predchadzajuce forum som pouzival ako neregistrovany a tu som sa registroval len nedavno,tak ci onak,chcel by som sa spytat ci sa bude konat nejaky vylet pod tvojim vedenim,lebo sa mi to nechce ist skusat samemu a rad by som sa pridal....?
Vopred vdaka za odpoved
Vopred vdaka za odpoved
- obycajnychlap
- Dátum registrácie: Ut Júl 01, 2025 9:05 am
Ja by som sa tiez pridal. Dlho som rozmyslal nad navstevou, ale realne nemam s kym a viem, ze ak pojdem sam, tak ma zneuziju a nebudem mat ten pravy zazitok. Mam 32r.McDavid napísal: Št Júl 03, 2025 7:53 am Ahoj Mahoney,bohuzial nejde mi pisat sukromna sprava,lebo predchadzajuce forum som pouzival ako neregistrovany a tu som sa registroval len nedavno,tak ci onak,chcel by som sa spytat ci sa bude konat nejaky vylet pod tvojim vedenim,lebo sa mi to nechce ist skusat samemu a rad by som sa pridal....?
Vopred vdaka za odpoved
- Mahoney
napis mi na amaterkyforum@centrum.skMcDavid napísal: Št Júl 03, 2025 7:53 am Ahoj Mahoney,bohuzial nejde mi pisat sukromna sprava,lebo predchadzajuce forum som pouzival ako neregistrovany a tu som sa registroval len nedavno,tak ci onak,chcel by som sa spytat ci sa bude konat nejaky vylet pod tvojim vedenim,lebo sa mi to nechce ist skusat samemu a rad by som sa pridal....?
Vopred vdaka za odpoved
chodim casto takze urcite do mesiaca az dvoch najdeme spolocny termin
to iste plati pre @obycajnychlap