#28560 Lea, 25, Nové Mesto nad Váhom

Erotické masáže Trenčiansky kraj: recenzie na tantra, nuru a iné zmyselné masáže. Fórum pre vaše zážitky a odporúčania v Trenčíne a okolí.
Používateľov profilový obrázok
Highgrow18
Dátum registrácie: Št Júl 17, 2025 10:21 am
Been thanked: 4 times

#28560 Lea, 25, Nové Mesto nad Váhom

Príspevok od používateľa Highgrow18 »

Túto slečnu som navštívil prvý raz pár dní dozadu, schválne som čakal s recenziou až po druhom stretnutí, dnes. Slečna je podľa mňa cigánečka, ale veľmi pekná, absolútne nevadí, je sympatická, milá. V byte má malého kocúra, ktorý stále mňauká, ale aj to sa dá prežiť. Pri prvej masáži som sa jej pýtal, či sa dá aj niečo viac, lebo mala to v inzeráte napísané (po mojej druhej návšteve to zmazala už), odpovedala mi, že na budúce nie je problém, že bude rada a bude aj "niečo viac". Tak som prišiel druhý raz, pýtam sa jej, či potom dáme pred koncom masáže aspoň sexík na 10min, povedala, že okej. Ako čas plynul, tak som sa jej pýtal pred koncom, či teda bude ten sľúbený sex a povedala, že nie. Cítil som sa oklamaný. Viackrát k nej nepôjdem. V profile má uvedené: "Spravím ti masáž na ktorú nikdy nezabudneš". Samotná masáž začína hladkaním pierkami, niečo ako tantra, potom jemné prvky nuru, masíruje dlho nohy z oboch strán (naťahovanie času podľa mňa) na konci dobrý HJ. Ale určite za 100€ som nedostal masáž na ktorú nezabudnem. Mám pochodených niekoľko desiatok masérok a toto bol obyčajný priemer. Ako som spomínal vyššie, odchádzal s pocitom oklamania, keďže veľmi sľubovala masáž ukončenú inak ako HJ. Celkovo opakovať už nikdy nebudem. Komu sa páčia pekné cigánečky a bude spokojný s dobrým HJ a priemernou masážou, nech sa páči. Celkovo myslím, že slečna nemá zlé úmysly, ale zbytočne zavádza a doplatila na to, viackrát k nej nepôjdem, sú oveľa lepšie masérky za 100€, napr. masážny salón v NM (Amanda, Monika). Navyše Vás nespraví 2x, ako mávam vo zvyku ja , 1x pred masážou na ukľudnenie a 2x na konci. Len na konci Vás spraví. ;)

https://amaterky.sk/28560

Návrat na "Erotické masáže - Trenčiansky kraj"