#18679 Kira, 43, Košice - Staré Mesto

Erotické služby Košice a okolie: diskusie a vaše skúsenosti so sex privátmi a eskortmi v Košickom kraji. Tipy a odporúčania.
Používateľov profilový obrázok
Blue_hawai
Dátum registrácie: St Júl 30, 2025 1:09 pm

#18679 Kira, 43, Košice - Staré Mesto

Príspevok od používateľa Blue_hawai »

Bol som za ňou v januári , byt na mieri s dobrou lokalitou (neviem ako teraz) ale parkovať odporúčam na OMV pumpe a odtial je to pešo 3 minúty. Vek a výzor sedí , do tváre celkom pekná a sympatická , dosť ukecaná. Má rada normálny sex akurat nemá rada plieskanie po zadku :lol: . Nie je to síce 60 kilova modelka ale nie je ani tučne nechutne prasa , a jedna z mála ktora neklame vekom ani fotkami.

https://amaterky.sk/18679
Používateľov profilový obrázok
Neregistrovaný

Re: #18679 Kira, 43, Košice - Staré Mesto

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Niekedy bola fasa. Navštívil som ju veľa krát. Teraz je dosť pribratá ale, že dosť. Pre mňa práve tvár a telo potom čo pribrala bola jej najväčšou slabinou. Každý máme iný vkus ale ona do tváre naozaj nie je pekná. Naviac ked sa mi páčili kozy. Snažiť sa tiež snaži to sa jej nedá uprieť. Ukecaná no neviem, zažil som už aj viac ukecané, ale na priváty nechodíme kvôli kecaniu. Aspoň ja nie pri tých cenách. Drahý pokec 😃 Po poslednej návšteve, keď som ju dával od zadu som navyše zacítil nepríjemný zápach a na mušli našiel zabudnutý kúsok toaletného papiera. Pre mňa už nie.
Napísať odpoveď

Návrat na "Košický kraj"