Pridam tu recenziu snad niekomu ušetrím minimálne kilo. S Maďarkami tu v KE majú chalani celkom zle skúsenosti ale vybehla mi taka novinka Naomi Hott a vravím si ze risknem to lebo celkom v pohode komunikácia, potom som zistil ze to je operátorka. Naslubuje všetko možné no realita je iná. Dohoda v pohode dosiel som 19:28 lebo sme boli dohodnutí na 30 tak nech som presný. Pustila ma dnu o 19:32. Otvorila mi baba celkom ako na fotkách, dosť opálená, veľké pery a realita sa celkom zhodovala s fotkami keďže nebola namaľovana. Telo ako na fotkach nižšia, silikóny- mohli by byt aj lepšie spravené, dlhé vlasy, trosku bruško a fakt dobrý zadok, musím uznať ze mega pevný. Na byte boli este ďalšie dve baby okrem nej. Prišli sme do izby este som sa jej spytal ci sa bozkava ako mi pisala a ona ze hej ,tak dal som je peniaze, odišla na 3minuty prec nieco tam kecala a vrátila sa bolo asi 19:37. Išiel som ju pobozkať a prislo to, ona sa nebozkava, chytil som jej kozy odtiahla sa ze ma cerstve piercingy tak vravím okej tak ze poďme 69 keďže mi prišlo v správe, tak ona nerobi 69ku nema to rada, že ma bude fajčiť tak klasicky. Uz vtedy som sa mal zobrat a ist prec, s tymto ja nemám problém ak služby nie sú ako sú dopredu dohodnuté alebo baba vyzerá uplne inak ako na fotkach. Kazdopadne začala ma fajčiť fajka celkom ale asi minutu, tak jej vravím ze idem ta lízať ja. Nechala sa asi minutu lizat ze stačí ze pod do mna. Klasika misionar asi po minute ma začala odtlacat ze ide na mna. Uprimne toto bolo fajn, lebo som mal hlavu medzi tými jej kozami a v rukách ten jej pevny zadok ale vydrzala asi 2 min.a potom ze doggy. Ja nemusím velmi tvrdu jebacku iba ked je tam chémia z oboch strán, ale to uz som bol nasraty a jebal som ju tak ze musel to byt pocut este o dve poschodia nižšie. Celkovo sme sukali dokopy aj s prichodom cca 10min. a ona ci uz budem. Vravím jej ze som tu 10min. ze name polhodku a ze sa sprchujem doma, tak ze este mame 10-15minut. Chalani vtedy ste tam mali byt. Nasrala sa ze co akých 10-15 minut ze max 5 a ja ze nie ze prišiel som vtedy a vtedy. Začala byt neprijemna tak sme to cele zopakovali este raz misionar, ona na mne, zo zadu v priebehu 5minut a ze uz končíme. Vravím ze este nie je 19:50 este mame 5minut čas. Postavila sa ze koniec. A isla niekomu písať, ja som jej ukázal správy a medzi tým jej asi ta osoba nalozila lebo povedala ze este poďme, chalani ja som uz nemal chut. Vravím jej urob ma ustami alebo rukou v 69ke a idem prec. Urobila ma rukou kým som ju lizal chvíľu.
Ak chcete rýchlovku za 100 euro kludne choďte ale inac neodporúčam. Čistý ojeb. Snáď vám táto moja blbá skúsenosť pomôže.
https://amaterky.sk/28554
#28554 Naomi Hott, 20, Košice - Staré Mesto
Re: #28554 Naomi Hott, 20, Košice - Staré Mesto
Ďakujeme že si sa podelil skúsenosťou. Škoda že to tak dopadlo..