Vekový rozdiel ?
- PeterBa
- Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 4:20 pm
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 106 times
Vekový rozdiel ?
Ja viem, že každý z nás je iný a preferuje niečo iné, ale je to zaujímavá téma na rozobratie, koľko rokov rozdiel je tak akurát, hm?
Nejde iba o to, čo sa nám páči, ale i pohľad amatérky...
(napr. Keď máš 45 a vyberieš dievča čo má 25, ale aj opačne - mladý muž, zrelá Milfka.)
...niektoré nemajú problém, niektoré sú zduté, zoberú peniaze, rýchlo sa urob a zmizni.
...ale môžete sa podeliť aj o pekné skúsenosti.
Nejde iba o to, čo sa nám páči, ale i pohľad amatérky...
(napr. Keď máš 45 a vyberieš dievča čo má 25, ale aj opačne - mladý muž, zrelá Milfka.)
...niektoré nemajú problém, niektoré sú zduté, zoberú peniaze, rýchlo sa urob a zmizni.
...ale môžete sa podeliť aj o pekné skúsenosti.
-
- Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 10:22 pm
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 53 times
Re: Vekový rozdiel ?
Ja som sa s tým ešte v podstate nestretol. Mám 55 mám všetky zuby, všetky vlasy, aj keď čisto biele a netrpím nadváhou. Týmto sa nechcem chváliť len uvádzam fakty. Z počiatku som z vekového rozdielu mal trocha obavy aj trochu výčitky svedomia, veď všetky amatérky boli mladšie ako moje deti
potom som to jednoducho prestal riešiť. Veď v podstate ide len o obchod. Vždy som sa snažil správať slušne a úctivo a nikdy som nešetril komplimentmi. Okrem jednej, ktorá sa dozvedela koľko mám rokov ma ešte žiadna neodmietla a ani mi nedala najavo že by to mal byť nejaký problém. Ale všetci vieme aké sú to herečky. Najhorší prístup mala Jenifer-černoška. Keď ju tu objavím napíšem na ňu recenziu. To je tak asi všetko a asi 95% amatériek čo som navštívil bolo pod 30r. Takže ničoho sa nebojte. Smelo do toho.

- Strýko Bob
- Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 9:29 am
- Has thanked: 172 times
- Been thanked: 113 times
Bežné chodím za slečnami čo sú mladšie o 20/25 rokov
viem len o jednej čo si písala že berie len mužov do 45 ale či to kontrolovala netuším
čo viem tak ženy majú "radšej" chlapov po 30ke (ideálne 45/55)
viem len o jednej čo si písala že berie len mužov do 45 ale či to kontrolovala netuším
čo viem tak ženy majú "radšej" chlapov po 30ke (ideálne 45/55)
- albi
- Dátum registrácie: Ne Mar 23, 2025 11:08 pm
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Máš nejake tipy alebo ,ktoré by si odporúčal do 30r . Vekovo som priblížne ako ty. Hlavne mi ide o relatívne normálne správanie.Tuha napísal: Št Mar 20, 2025 2:25 pm Ja som sa s tým ešte v podstate nestretol. Mám 55 mám všetky zuby, všetky vlasy, aj keď čisto biele a netrpím nadváhou. Týmto sa nechcem chváliť len uvádzam fakty. Z počiatku som z vekového rozdielu mal trocha obavy aj trochu výčitky svedomia, veď všetky amatérky boli mladšie ako moje detipotom som to jednoducho prestal riešiť. Veď v podstate ide len o obchod. Vždy som sa snažil správať slušne a úctivo a nikdy som nešetril komplimentmi. Okrem jednej, ktorá sa dozvedela koľko mám rokov ma ešte žiadna neodmietla a ani mi nedala najavo že by to mal byť nejaký problém. Ale všetci vieme aké sú to herečky. Najhorší prístup mala Jenifer-černoška. Keď ju tu objavím napíšem na ňu recenziu. To je tak asi všetko a asi 95% amatériek čo som navštívil bolo pod 30r. Takže ničoho sa nebojte. Smelo do toho.
Mňa osobne lákaju staršie dámy, mám 32 a rád idem k ženám 45-50 ročnými.
Tie mladšie odomňa neviem, nie sú veľmi pre mňa.
Chcel by skúsiť jednu dámu v KE, má 62 r. asi viete ktorú myslím, no ešte som sa neodhodlal ísť.
Tie mladšie odomňa neviem, nie sú veľmi pre mňa.
Chcel by skúsiť jednu dámu v KE, má 62 r. asi viete ktorú myslím, no ešte som sa neodhodlal ísť.
Chalani ja mám už 60 a len teraz som skúsil par amatéri ek, proste mi to stále chutí zatiaľ som mal tak 30 až 45 ročne ale páčia sa mi aj mladé len mi to je také zvláštne co vy na to. Podotýkam že nie som žiaden maco ( bez urážky) ani vraskavec. 
- el_salvadore
- Dátum registrácie: Po Mar 17, 2025 2:00 am
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 46 times
Do what you feel like and don't wait for approval of other. If you go to Thailand you see many 60+ with 20 year old girlfriends.Metalic napísal: St Mar 26, 2025 8:18 pm Chalani ja mám už 60 a len teraz som skúsil par amatéri ek, proste mi to stále chutí zatiaľ som mal tak 30 až 45 ročne ale páčia sa mi aj mladé len mi to je také zvláštne co vy na to. Podotýkam že nie som žiaden maco ( bez urážky) ani vraskavec.![]()
As long as the girl is also fine with it and takes your age and it is all mutual, who cares.
Free world, there is already enough judgment around this business.
- Strýko Bob
- Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 9:29 am
- Has thanked: 172 times
- Been thanked: 113 times
Tak toto silne záleží od konkrétnej amatérky,tie mladšie pod 30 si môžu "vyberať"Metalic napísal: St Mar 26, 2025 8:18 pm Chalani ja mám už 60 a len teraz som skúsil par amatéri ek, proste mi to stále chutí zatiaľ som mal tak 30 až 45 ročne ale páčia sa mi aj mladé len mi to je také zvláštne co vy na to. Podotýkam že nie som žiaden maco ( bez urážky) ani vraskavec.![]()
Takže teoreticky sa ti môže stať, že sa na dohodnuté stretko proste nedostaneš
Slečna si ťa môže okuknúť cez kameru/okno a zhodnotí že jej za to proste nestojíš
Ale zas to netreba brat tragicky,toto sa može stať z roznych dôvodov
Vek je len číslo a každý vypadá v 60KE ináč
Keby mám ja 60 a idem za dákym mladým mäsko tak to pri objednávke určite spomeniem
Tie mladšie môžu mať problém hlavne s obezitou u zákaznika ale vekom sa môžu pridať aj iné veci ktoré amatérky nechcú na mieste riešiť
Keď sa zákazníkovi nepostaví alebo mu vyvrcholenie trvá neúmerne dlho
- madved3265
- Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 8:28 pm
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 19 times
ahojStrýko Bob napísal: St Mar 26, 2025 9:30 pmTak toto silne záleží od konkrétnej amatérky,tie mladšie pod 30 si môžu "vyberať"Metalic napísal: St Mar 26, 2025 8:18 pm Chalani ja mám už 60 a len teraz som skúsil par amatéri ek, proste mi to stále chutí zatiaľ som mal tak 30 až 45 ročne ale páčia sa mi aj mladé len mi to je také zvláštne co vy na to. Podotýkam že nie som žiaden maco ( bez urážky) ani vraskavec.![]()
Takže teoreticky sa ti môže stať, že sa na dohodnuté stretko proste nedostaneš
Slečna si ťa môže okuknúť cez kameru/okno a zhodnotí že jej za to proste nestojíš
Ale zas to netreba brat tragicky,toto sa može stať z roznych dôvodov
Vek je len číslo a každý vypadá v 60KE ináč
Keby mám ja 60 a idem za dákym mladým mäsko tak to pri objednávke určite spomeniem
Tie mladšie môžu mať problém hlavne s obezitou u zákaznika ale vekom sa môžu pridať aj iné veci ktoré amatérky nechcú na mieste riešiť
Keď sa zákazníkovi nepostaví alebo mu vyvrcholenie trvá neúmerne dlho
Mam 53, ale ked idem za nejakou mladuckou tak sa jej vzdy opytam (az po prichode) ci sa jej nehnusim jako srary dedo, zatial s tym ziadna problem nemala (aj o 30 rokov mladsia)
A nezabudni, dostal si sancu, treba ju premenit (zvysok si dosad podla vlastnej fantazie a preferencii)
- baculkomil
- Dátum registrácie: Ne Mar 23, 2025 1:54 pm
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Ja mám 55. Možno by bolo zaujímavé, keby recenzenti za nickom písali svoj vek. Alebo aspoň vek, na aký si myslia,že vyzerajú. Naozaj inú skúsenosť s 20kou, a aj pohľad, môže mať 30tnik a úplne iný pohľad 55ročný opapa ako ja. Osobne mňa by oveľa viac zaujimali skúsenosti mojich vrstovnikov. Za 18kami nechodím, jednoducho nechcem zažiť, ten pocit, že bude na mňa pozerať ako na špatného chrobáka. Aj keď možno sa niekde taká skrýva, čo sa vie dokonale pretvarovať
Ak o nejakej viete, sem s tým.