saturejka560

Používateľov profilový obrázok
Konak_New
Dátum registrácie: Ut Júl 15, 2025 8:25 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

saturejka560

Príspevok od používateľa Konak_New »

Ahojte,
pridavam recenziu na moju stalicu z pokecu saturejka560
operuje v okoli Terchovej takze odo mna pomerne daleko, ale je to udrziavana milf ktore zvlada aj nestandartne praktiky
Vek: 40+
postava: 7/10 vzhladom na vek - nie je uplne najchudsia ale nie je to ani typ "krv a mlieko"
tvar 6.5/10 - subjektivne
pristup 9.5/10 - mozno aj tym ze som staly klient
priestor: novi klienti myslim iba v aute ale ja chodievam aj k nej do domu - myslim ze nie som jediny ma takto aj inych stalych klientov
rada keca tak si treba davat pozor ale cas vobec nestopuje, takisto ceny ma prijatelne ja ako staly klient 60/hod a casto to je aj hodina a pol ale to kvoli kecaniu
je trosku jednoduchsia (mozno do niekomu prekaza neviem) ale o to viac ma pridane v kvalite sluzieb
oral 9/10
sex 8/10

co sa tyka nestandardnych sluzieb uvazujem ze ci to takto verejne napisem, je tu mnoho ludi co neprispieva recenziami a pasivne cerpaju info ale budis:
zvlada naozaj hlboky oral a takisto nema problem spravit rimming co ja nepovazujem za bezne. mnoho amaterok to sice ponuka ale nevzladaju to vobec.

mimo temu: Bol by som rad keby mi niekto na oplatku hoci aj SS vedel odporucit kvalitnu maserku ktora sa necha nahovorit za priplatok aspon na oral kedze moja kedysi stalica Bell uz dlhsie nepracuje.
Neregistrovaný

Re: saturejka560

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Ahoj kamo, tak neviem kedy si bol naposledy. Ja som stály zákazník a nikdy som nebol u nej doma. Pretože doma to nerobí. Z ostatným by som súhlasil. A pridám, že je aj pekná v tvári. Len nový už nemajú šancu.
Konak_New
Dátum registrácie: Ut Júl 15, 2025 8:25 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Príspevok od používateľa Konak_New »

urcite nie som sam co bol u nej doma spytam sa nabuduce a dam vediet mozno nas je len par co sme mali tu moznost. nie vzdy ma priestor k dispozicii naposledy 2-3mesiace dozadu
Frenky
Dátum registrácie: Po Apr 14, 2025 12:30 pm

Príspevok od používateľa Frenky »

Konak_New napísal: So Júl 26, 2025 11:25 pm urcite nie som sam co bol u nej doma spytam sa nabuduce a dam vediet mozno nas je len par co sme mali tu moznost. nie vzdy ma priestor k dispozicii naposledy 2-3mesiace dozadu
Ahoj.neviem sa skontaktovať so saturejkou,neodpisuje mi.neposunies mi kontakt prosím ťa?
Napísať odpoveď

Návrat na "Pokec"