Orál bez gumy

Sex bez gumy, BDSM, Domina, Sub, Kaviar, Piss, Fisting, Strapon, Foot fetish a všetko možné
Používateľov profilový obrázok
Gofo

Orál bez gumy

Príspevok od používateľa Gofo »

Názor na orál bez gumy od amatérky? Rovnako rizikové ako sex bez gumy?
MydlonaMileticku
Dátum registrácie: Po Jún 02, 2025 12:50 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 47 times

Re: Orál bez gumy

Príspevok od používateľa MydlonaMileticku »

Gofo napísal: Št Júl 17, 2025 11:15 pm Názor na orál bez gumy od amatérky? Rovnako rizikové ako sex bez gumy?
Oral bez gumy co tu citam praktikuje viac klientov ako sex bez gumy. Myslim si ze riziko je tam nizsie, ale stale nejake je. Tak isto zalezi ci ti to ponukne baba co to ma v praktikach a urobi to skoro kazdemu alebo baba co to tam nema uvedene a urobi to na zaklade sympatii.
Od jednej baby co som kedysi davno chodil a uz neinzeruje viem, ze robila oral bez iba stalej klientele...
Cassanova
Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 3:56 pm
Has thanked: 42 times
Been thanked: 38 times

Príspevok od používateľa Cassanova »

Mám rád orál bez gumy, ale pri jednej návšteve som premýšľal či je to dobré rozhodnutie. Mesiac som navštevoval urológii. Slečna stále funguje, ale menovať nebudem. Ale ostanem pri ňom, lebo je to iné...
mantak
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 6:25 pm
Has thanked: 85 times
Been thanked: 54 times

Príspevok od používateľa mantak »

OB u pasovej vyroby neprevadzkujem, ani lizanie, ani francuzaky. Je uplne jedno, ci ho robi kazdemu alebo "podla sympatii" = skoro kazdemu :mrgreen: .

Najradsej navstevujem kurtizany, ktore maju v ponuke vsetko s ochranou. Hoci, minule ma stalica prekvapila s ponukou OB, pricom OB ani neinzeruje. Tu uz nikto nic negarantuje. :mrgreen:
Konak_New
Dátum registrácie: Ut Júl 15, 2025 8:25 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Príspevok od používateľa Konak_New »

oral bez uz neriskujem hoci je to omnoho prijemnesie samozrejme no casto som mal kvasinkovu infekciu. nic vazne preslo to casto aj samo bez antibiotik ale nestoji mi to zato. ktovie ci to nemoze byt aj tym ked baba pred tym fajci cigaretu a mikroflora v ustnej dutine je narusena takze nejde vlastne o STD. pri stalych partnerkach/milenkach som taky problem nemal tak neviem ci to bolo tym ze som si zvykol na ich mikrofloru :lol: :lol: alebo naozaj tym striedanim partnerov sa sanca zvysuje. neviem.
Napísať odpoveď

Návrat na "Neštandardné praktiky"