Párkrát som ju "Stretol" Vo Zvolene na známom byte pri Mc Donalde
keďže migruje tak byt nemá zmysel popisovať
vek odhadujem o čosi viac,max 35,fotky sú reálne a podľa mňa neupravovane filtrami
postavu ma parádnu,môžu závidieť aj slečny o 10/15 rokov mladšou
pusou to vie,nikdy som ju nenechal dlho pri tejto činnosti lebo by to tam aj skončilo
čaká vždy voňavá a pripravená s polohami problém nemá
žiadne štetkovské maniere som ani pri jednej návšteve nespozoroval
za vyskušanie určite stojí
Rozhodol som sa navštivit tuto kurtizanu. Na živo vyzerá hadam lepšie, ako na fotkách. Čas stretnutia dodrzany na minutu. Po prichide dohoda, čistý uterák a sprcha. Fajka výborná, boha ta saje ako vysávač ))). S polohami nemá žiadny problém. Co mne vadi sú tie prezervaťivy čo použivaju. Stáva sa mi opakovane, že sú hadam tie najhrubšie na trhu čo tieto kurtizány použivajú. Neviem, či je to len môj pocit, ale ja necitim skoro vôbec šúchačku. Asi si budem nosiť svoje kondomy, kde pocitim ten pocit maximalneho vzrusenia. Po akcii znovu sprcha a cisty uterák. Ešte zopar taranin s kurtizanou a odchod. Budem opakovať.
Strýko Bob napísal: St Mar 19, 2025 8:50 pm
vek odhadujem o čosi viac,max 35,fotky sú reálne a podľa mňa neupravovane filtrami
pusou to vie,nikdy som ju nenechal dlho pri tejto činnosti lebo by to tam aj skončilo
Tiez mam este minulorocnu vybornu skusenost zo ZV, ale už ju tam neviem zastihnúť, stále len na východe.
Vek bude nieco okolo 35, podla mna realita lepšia ako foto, štíhla, prsia umelé tvrdšie ale veľmi pekne, hygiena super, bola mila a normalne som aj uveril ze sa jej to pacilo
Strýko Bob napísal: St Mar 19, 2025 8:50 pm
Tiez mam este minulorocnu vybornu skusenost zo ZV, ale už ju tam neviem zastihnúť, stále len na východe.
Vek bude nieco okolo 35, podla mna realita lepšia ako foto, štíhla, prsia umelé tvrdšie ale veľmi pekne, hygiena super, bola mila a normalne som aj uveril ze sa jej to pacilo
Je na východe lebo tu sú najlepší kanci . Bol som za ňou 2x v minulosti. Veľmi príjemná dáma, empatická, z nadhľadom . Prvý krát som bol na pol hodinu. Trochu som sa pohral , rozdráždil ju a nechal ju hore . Dlho je hopsanie nevydržalo . Sklonila sa ku mne a energickým prirážanim sa za chvíľku urobila . Potom sme to dali plus mínus spolu. Ten jej úsmev pri tom nemal chybu . Potvrzujem že jej fajka sa dlho nedá vydržať bez výbuchu. Druhý krát som chcel hodinu , prebiehalo to dobre ale bol som len raz a bolo to cca 40 min. Zachovala sa férovo . Super baba . Neviem či sme si sadli ale bolo to super. Otvorená komunikácia . Jediný problém je dostať sa k nej . A na hodinku je to ešte ťažšie .
Ella znova zavítala do Nitry, tak som ju bol pozrieť. Byt (klimatizovaný) v centre NR, po chvíli krúženia okolo sa dalo aj zaparkovať. Dohoda telefonicky, nebol problém dohodnúť si stretnutie zopár hodín vopred.
Ella je veľmi pekná žena, v tvári, aj postavou. Vek 40+. Vysoká (180 cm), veľmi štíhla (fotky zodpovedajú realite). Vyzerá ako modelka, ktorá dávnejšie zavesila remeslo na klinec, ale stále si udržiava postavu podľa modelkovských štandardov (či je to genetika alebo diéta a fitko, kto vie). Je to jedna z tých žien, ktoré vyzerajú elegantne aj úplne nahé. Má väčšie silikóny (fotky dávajú celkom dobrú predstavu), na štíhlom tele majú mierny "Lara Croft vibe".
Prístup, dobrý, komunikácia pokojná, príjemná. Nebozkáva sa, ale GFE je prítomné viac, než býva obvyklé. Či už vo forme objatia pred, alebo presvedčivých vzdychov a letmých pohladení počas akcie. Dobrý orál, 69, nasledoval koník a klasika. Po akcii ešte krátky rozhovor v posteli, kým nevypršal čas.
Celkovo hodnotím stretnutie ako veľmi dobré, rovnako aj pomer cena/výkon. Určite ešte budem opakovať (keď k nám na západ bude chodiť častejšie, tak aj viackrát).
Chodim pravidelne a zatial nemam ziadnu negativnu skusenost.
Nerad to pisem lebo potom ku nej bude vkuse plnka ale odporucam postava perfektna, pristup tiez, do tvare ani nehovorim.
Zatial asi najlepsie co som ledy skusil a navstevy opakujem pravidelne ked pride do okruhu 100km
Do Bratislavy chodí velmi sporadicky, skôr sa tu objavila výnimočne. Klasika, Ovocné sady ...Vo dverách čakala štíhla milá žena, asi ano skôr k 40ke. Dobre fajčila, nechala sa chvílu lízať, potom nasadla a začala makať, po chvíli som to nevydržal...Snáď začne chodiť častejšie, nech sa dostavím na reparát