Jasminka

Erotické masáže Nitriansky kraj: recenzie na tantra, nuru a iné zmyselné masáže. Fórum pre vaše zážitky a odporúčania v Nitre a okolí.
Používateľov profilový obrázok
Zwwarac239

Jasminka

Príspevok od používateľa Zwwarac239 »

Čaute chlapi,

Chcem sa podeliť o skusenost z Nitrianskeho kraja.

Vyskúšal som viacero Tantra-nuru masérok. Niektoré boli dobre ,niektoré otras. Nebudem tu spomínať všetky,spomeniem len jednu.

Number one v Nitre je jednoznačne Jasminka.
Asi 26 ročná holčina s telom modelky. Neskutočný zadok a krásne prírodné 3jky. Ako bonus je naozaj inteligentná a dá sa s ňou počas masáže skvelo pokecať.

K samotnej masáži - záleží od sympatií ,ale ak si k nej nájdete cestu,oplatí vám to. Masíruje naozaj skusene,počas masáže sa môžete sa dotýkať po celom tele, okrem vaginy, v tom je striktná,aspoň zo začiatku. Ja som po pár stretnutiach skúsil zájsť rukou aj do lona a nechala ma.

Korunou všetkého ale jej perfektná technika pri Happy ende,pekne sa s vami pohrá , keď vidí že to na človeka ide,prestane,chvíľu masíruje a potom sa zase vráti k penisu. Vie to natiahnuť na dobrých 15 minút,nie ako býva zvykom u maserok že vás posledných 5 minút vyhonia čo najrýchlejšie,Jasminka si to vyslovene užíva.

Keď som ešte pracoval v Nitre,bol som u nej každý týždeň. Zo všetkých masáži čo som absolvoval,Jasminka mi jednoznačne robila najsilnejší orgazmus,opakovane.

Vrelo odporúčam. Ak si k nej nájdete cestu,je to naozaj bomba zážitok každý raz.
admin
Site Admin
Dátum registrácie: So Mar 01, 2025 10:21 pm
Has thanked: 236 times
Been thanked: 105 times

Re: Jasminka

Príspevok od používateľa admin »

Zwwarac239 napísal: St Júl 02, 2025 7:41 pm Čaute chlapi,

Chcem sa podeliť o skusenost z Nitrianskeho kraja.

Vyskúšal som viacero Tantra-nuru masérok. Niektoré boli dobre ,niektoré otras. Nebudem tu spomínať všetky,spomeniem len jednu.

Number one v Nitre je jednoznačne Jasminka.
Asi 26 ročná holčina s telom modelky. Neskutočný zadok a krásne prírodné 3jky. Ako bonus je naozaj inteligentná a dá sa s ňou počas masáže skvelo pokecať.

K samotnej masáži - záleží od sympatií ,ale ak si k nej nájdete cestu,oplatí vám to. Masíruje naozaj skusene,počas masáže sa môžete sa dotýkať po celom tele, okrem vaginy, v tom je striktná,aspoň zo začiatku. Ja som po pár stretnutiach skúsil zájsť rukou aj do lona a nechala ma.

Korunou všetkého ale jej perfektná technika pri Happy ende,pekne sa s vami pohrá , keď vidí že to na človeka ide,prestane,chvíľu masíruje a potom sa zase vráti k penisu. Vie to natiahnuť na dobrých 15 minút,nie ako býva zvykom u maserok že vás posledných 5 minút vyhonia čo najrýchlejšie,Jasminka si to vyslovene užíva.

Keď som ešte pracoval v Nitre,bol som u nej každý týždeň. Zo všetkých masáži čo som absolvoval,Jasminka mi jednoznačne robila najsilnejší orgazmus,opakovane.

Vrelo odporúčam. Ak si k nej nájdete cestu,je to naozaj bomba zážitok každý raz.
Ahoj
Link alebo aspoň číslo inzerátu
Zwwarac239

Príspevok od používateľa Zwwarac239 »

Snažil som sa ju nájsť a pripnúť link,ale nebola dostupná. Písal som jej telefonistke a dozvedel som sa od nej že už u nej nepracuje. Pokúsim sa ju nájsť a pridať sem link. Myslím si že sa objaví pod iným menom a naozaj dúfam že neskončila úplne,bola by to večná škoda. Akonáhle ju nájdem pripnem sem link.
admin
Site Admin
Dátum registrácie: So Mar 01, 2025 10:21 pm
Has thanked: 236 times
Been thanked: 105 times

Príspevok od používateľa admin »

Zwwarac239 napísal: Št Júl 03, 2025 6:07 pm Snažil som sa ju nájsť a pripnúť link,ale nebola dostupná. Písal som jej telefonistke a dozvedel som sa od nej že už u nej nepracuje. Pokúsim sa ju nájsť a pridať sem link. Myslím si že sa objaví pod iným menom a naozaj dúfam že neskončila úplne,bola by to večná škoda. Akonáhle ju nájdem pripnem sem link.
OKa
necham to teda tu, skus nezabudnut a potom pripadne daj link
Borecw

Príspevok od používateľa Borecw »

Neviem či je reč o tej Jasmine ktorá robila vedla nemenovaného hotela ale keď áno ja som mal úplne opačnú skúsenosť. Meškal som 5 minút ,také haló okolo toho že ako som si dovolil meškať ,arogantné správanie .Že moje meškanie mi strhne z masáže ,tam som sa už mal otočiť.
Pekne telo ok ,do tváre nič moc obyčajná krorú by si si nevšimol keď ide okolo.
Šmiroval som ju cez velke zrkadlo pred omnou, dievča reálne zaspávala pri masáži ,klipkali jej oči a párkrát so zatvorenými očami masirovala plus do toho zívala 🤣HE bola taká fajn že ani ma nespravila a že teda koniec masáže .Pýtal som sa či ma dokonči odpoveď znela to nieje moj problem ze si sa nespravil😆 pride mi ten prispevok ako samochvála alebo samo napisaná lebo toto ma daleko od reality .
erik

Príspevok od používateľa erik »

tak co?? nieco nove okolo Jasminy??
nikto ju nenasiel??
ja by som isiel hned keby sa niekde objavila..
Zarastr
Dátum registrácie: Ut Mar 11, 2025 12:15 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 23 times

Príspevok od používateľa Zarastr »

Nikm

Príspevok od používateľa Nikm »

https://amaterky.sk/28723 táto je Naty pod iným menom ,tiez som si myslel ze je Jasmina objednal som sa a nastalo prekvapenie ,zmenené meno má ale za mna táto vobec ,nevie vobec masirovat jeden ťah za celu dobu ,je ukrainka
Dost ovisnute prsia na jej vek ,telo ok .Nudná hodina ,ziadna konverzacia ,neodporucam ,odťahovala sa GF 0 bodov
Tomasznr
Dátum registrácie: Ut Jún 24, 2025 6:28 pm
Has thanked: 1 time

Príspevok od používateľa Tomasznr »

Nikm napísal: Št Aug 07, 2025 8:05 pm https://amaterky.sk/28723 táto je Naty pod iným menom ,tiez som si myslel ze je Jasmina objednal som sa a nastalo prekvapenie ,zmenené meno má ale za mna táto vobec ,nevie vobec masirovat jeden ťah za celu dobu ,je ukrainka
Dost ovisnute prsia na jej vek ,telo ok .Nudná hodina ,ziadna konverzacia ,neodporucam ,odťahovala sa GF 0 bodov
Dakujem za ušetrené peniaze. Zajtra som chcel za ňou ísť.
Aj som mal tušaka, či to nie je Naty, lebo už nemala dlho inzerát.
erik

Príspevok od používateľa erik »

pripajam svoje podakovanie za info. uz som planoval navstevu, teraz uz nemusim.
potvrdzuje sa uzitocnost tohto fora a ludi co prispievaju..
kazdopadne skoda tej Jasminky.
vesele zazitky pri dalsom patrani zelam vsetkym..
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Nitriansky kraj"