#24093 #25416 Victoria, Viví, 25, 26

Zbožňované aj zatracované: Latinky na Slovensku – výmena skúseností, názorov a recenzií na eskorty a sex priváty s latinskoamerickými ženami.
Používateľov profilový obrázok
Komfat
Dátum registrácie: Št Apr 10, 2025 1:26 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 10 times

#24093 #25416 Victoria, Viví, 25, 26

Príspevok od používateľa Komfat »

Serioznost operátorky 0 bodov, termín som si dohodol hodinu do predu opäť potvrdil 30 minut s tym ze môžem aj skor napísala ze môže byt, samozrejme 5 minút predtým píše nech to potvrdím, uz som kráčal smerom k bytu no a potom prvých 5 minút čakám nič, potom ze nech počkám ze nevie nájsť kľúče tak uz mi bolo všetko jasné :D ale tak vyzerá fajn tak počkám este 5, na správu ako dlho samozrejme neodpísala tak jej len píšem že viac ako 10 minút tu stat nebudem a samozrejme po polhodine len píše ze ona je tu ze kde som :D

Nemôžem hodnotiť nic okrem vyhodeneho času keďže kolega prišiel o páru minút skor ako ja :D

https://amaterky.sk/24093
https://amaterky.sk/25416
S_26
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
Has thanked: 272 times
Been thanked: 252 times

Re: #24093 #25416 Victoria, Viví, 25, 26

Príspevok od používateľa S_26 »

Komfat napísal: St Jún 18, 2025 9:37 pm po polhodine len píše ze ona je tu ze kde som

https://amaterky.sk/24093
Hej, toto ma na tej operátorke vždy najvac pobavi. Že ne že ospravedlnenie, ale že kde som. Ako tu už písal Lord, ona má asi skúsenosť že Slováci vymýšľajú a tak nechá všetkých napochodovať pred bytovku a až keď si tam dá amatérke vedieť. A tá môže byť kľudne v potravinách, v sprche... alebo s iným klientom... tak čakáš... Ešte ani raz sa mi nestalo že by mi napísala, že je busy a že mám prísť o dve-tri hodiny. Vždy yes baby come.
Titimo

Príspevok od používateľa Titimo »

Môžem len súhlasiť,

Nechala ma čakať 5 minut vonku, bytovka je oproti amfiku a celkom veľa ľudí tam chodilo, potom čo prišla dole tak hneď bolo vidieť že fotky sú až veľmi upravené, postava aj sedí ale do tváre vyzerá tak na 32-35, určite nie 25 ako píše

Operátorka samozrejme v správach nasľubovala všetky možné služby, ešte 3x som sa pýtal či všetko bude platiť aj na mieste lebo inak sa otočim, tak vraj áno.
Po príchode do bytu ihneď pýtala peniaze tak som pre istotu vytiahol prekladač nech si to potvrdím, len sa pousmiala a odmerane vravela že nie, pozerala ma mna ako má to vôbec napadlo, jak keby to bola moja chyba 🫠.

Tak sa obuvam ona zatiaľ napísala čo áno a čo nie, tak som si myslel že aj ostanem keď už som tu, opýtal som sa teda ešte raz do istoty, vtedy opäť pôsobila odmerane tak som sa radšej obul a odišiel, dvere za mnou zabuchla tak asi hádam že som nebol prvý kto sa tam otočil.

Neodporúčam na fotkach vyzerala dobre, práve preto som to aj išiel risknuť ale vyzerá cez 30, to by mi ani nevadilo ale komunikácia operátorky a jej odmeranosť je na mňa už veľa.
Pete_xxx
Dátum registrácie: So Júl 12, 2025 5:33 pm

Príspevok od používateľa Pete_xxx »

Zatiaľ som tu recenziu ešte nepísal, ale už mám nejaké skúsenosti, tak sa chcem podeliť.

Bol som u nej, keď bola v Michalovciach. Na byte bola ešte s inou kolegyňou. Fotky sú klasicky upravené, čiže kg by som pridal, tvár je tiež trošku upravená. Ale to som si už zvykol, najväčší problém bol, že som zaplatil za hodinu 120€, kde mal byť 2x sex plus masáž, spoločná sprcha, všetky polohy aké chcem. Dodržaný bol 1x sex a to tak všetko. Najradšej mám, keď je žena na mne, to nechcela, už tým pádom jedno klamstvo, masáž odmietla, sprcha spoločná nebola, dokonca som nedostal ani čistý uterák. A ofučaná bola celý čas, s tým som sa u latinky ešte nestretol. A keď som chcel ísť druhé kolo, tak až vtedy povedala, že iba jedno. Možno som len ja mal šťastie, že mala zlú náladu, ale povedal som si, že sa radšej podelím o skúsenosť, lebo fakt nestálo to za nič.
KClick

Príspevok od používateľa KClick »

Místo Košice sidlisko kde mě nechala čekat 15minut
Fotky upravené + dobrých 15-20 kilo
Odměřený přístup katastrofa nenechala na sebe šáhnout, celý čas hučela že to ne to bolí atd

zahlídl jsem tam i https://amaterky.sk/26656 fotky upravené (+15kg) a přístup bude úplně stejný už jen od pohledu
S_26

čau Click - tak tá latina čo si ju tam ešte zahlídl https://amaterky.sk/26656 má svoje vlákno - tu viewtopic.php?p=8122&hilit=niky#p8122

a to čo píšeš je úplne opačné ako recenzia tam !!! Tam chalan píše
"Fotky sedia z realitou, ma klasickú väčšiu latino prdel ....Dvere otvorila poriadna latino raketa, niečo také som si vždy predstavoval odpálilo mi dekel. "

Hádaj komu verím?? No keďže ty si neregistrovaný nemám ako ani prečo tebe, tam recku dal norník čo už napísal pár zmysluplných vecí, takže sorry podľa mňa si buď poplietol baby alebo si konkurencia a očierňuješ. Každý nech si urobí názor sám

Ja som ale navštívil veľa latín a nikde nikdy nebolo 15 ani 10 kg naviac. Áno ich booking je prúser, prístup často katastrofa, ale fotky, fotky boli VŽDY autentické, čerstvé, s miernym-primeraným retušom. Ja ti vôbec neverím.
KClick napísal: Ut Júl 15, 2025 8:28 am Místo Košice sidlisko kde mě nechala čekat 15minut
Odměřený přístup katastrofa nenechala na sebe šáhnout, celý čas hučela že to ne to bolí atd

zahlídl jsem tam i https://amaterky.sk/26656 fotky upravené (+15kg) a přístup bude úplně stejný už jen od pohledu
KClick

Príspevok od používateľa KClick »

S_26 napísal: Ut Júl 15, 2025 9:37 am čau Click - tak tá latina čo si ju tam ešte zahlídl https://amaterky.sk/26656 má svoje vlákno - tu viewtopic.php?p=8122&hilit=niky#p8122

a to čo píšeš je úplne opačné ako recenzia tam !!! Tam chalan píše
"Fotky sedia z realitou, ma klasickú väčšiu latino prdel ....Dvere otvorila poriadna latino raketa, niečo také som si vždy predstavoval odpálilo mi dekel. "

Hádaj komu verím?? No keďže ty si neregistrovaný nemám ako ani prečo tebe, tam recku dal norník čo už napísal pár zmysluplných vecí, takže sorry podľa mňa si buď poplietol baby alebo si konkurencia a očierňuješ. Každý nech si urobí názor sám

Ja som ale navštívil veľa latín a nikde nikdy nebolo 15 ani 10 kg naviac. Áno ich booking je prúser, prístup často katastrofa, ale fotky, fotky boli VŽDY autentické, čerstvé, s miernym-primeraným retušom. Ja ti vôbec neverím.
KClick napísal: Ut Júl 15, 2025 8:28 am Místo Košice sidlisko kde mě nechala čekat 15minut

Hele, jestli se ti líbila směle do toho, jela semnou výtahem, šly jsme směrem ke stejnému bytu asi jí to mohlo dojít ale koukala a zabouchla pak přišla zpátky a velmi neochotně mě pustila dovnitř. Byla rozhodně hezčí foto vs realita nez Victoria. Aji jsem ten rozdíl tak nějak očekával protoze jsem taky už u pár byl a většinou to nejsou jen drobné retuše jak píšeš pokud ovšem je přístup ok tak s tím nemám problém a jsem potěšen.

Taky jsem si všimnul že jestli holka nemá recenzi a už má profil nějakou chvilku tak asi bude vše plus mínus ok, píšou se jen špatné recenze (ale dělám to taky napsal jsem jednu dobrou ještě na staré fórum a vy jste se na ni vrhly jak vosy na bonbon a za pár dní už nedala ani nohy od sebe :) )
Peter_3030
Dátum registrácie: Ut Mar 18, 2025 8:56 am
Has thanked: 50 times
Been thanked: 30 times

Príspevok od používateľa Peter_3030 »

Tak pridám aj ja svoju neskúsenosť. Chcel som vyskúšať nejakú dobrú latinu a vyhliadol som si túto(kolegyňa Vivi): https://amaterky.sk/26656 prišiel som na miesto a klasika telefonistka 20 min čakačka v aute... Tak že mam prísť po chvíli po mňa prišla Vivi nie Niky... bol som prekvapený ale povedal som si že možno vnútri bude Niky a po mňa prišla len Vivi. Ale nie Vivi hneď že čo chcem a mam dať peniaze. Čo sa vzhľadu týka tak určite sú kilá navyše, povedal by som že tých 10+ môže byť(nie je ale nejak tučná skôr taká ženskejšia boky vačšia riť...) a fotky slušný retuš ale škaredá tiež zas nie je tak 6-7 z 10. Bola ale dosť odmeraná taký nezáujem trochu. Moc som s ňou nič neriešil a po nejakom jej úvode som jej hneď na mobile ukázal že som prišiel za Niky.... tak neochotne išla pre ňu na balkón kde fajčila a v podstate rovnaký problém ako Vivi nejaké kilá navyše odmeraná v zmysle že čo ju ruším a vzhľad tiež výrazný retuš tvár tak 6-7 z 10. V tej chvíli som si povedal že za toto 100e dávať nebudem poďakoval som sa a odišiel som.

Celkovom akt neviem ale z mojich skúseností som to nebol ochotný riskovať a vzhľad to tu teraz vôbec neprebil.
S_26

Chlapi dikes, co pisete dvaja vyzera teda doveryhodne...akurat zvlastne ze Feros to vo vlakne o Viky zhodnotil o 180 stupnov naopak

A tie retuse... Z mojej skusenosti su primerane problem neni ze velky retus ale ze na FOTO vysmiata flirtujuca latina a na mieste zduta Jak tago. To jej ubera z atraktivity sto bodov ale FOTO a Kila mne co som bol AJ posledne tri razy sedeli, ale AJ tak cele zle

Z toho co pisal Feros to vyzeralo ze Viky to konecne robi tak Jak treba ale asi Mal Len stastie a je to ten isty pribeh a treba sa jej vyhnut. Uplne si to tu seru tie latinky Sami...a pritom zacali s takymi dobrym PR a mohli si pekne zarabat...takto k nim uz niekto nebude chodit casom
Peter_3030 napísal: Ut Júl 15, 2025 2:31 pm Tak pridám aj ja svoju neskúsenosť. Chcel som vyskúšať nejakú dobrú latinu a vyhliadol som si túto(kolegyňa Vivi): https://amaterky.sk/26656 prišiel som na miesto a klasika telefonistka 20 min čakačka v aute... Tak že mam prísť po chvíli po mňa prišla Vivi nie Niky... bol som prekvapený ale povedal som si že možno vnútri bude Niky a po mňa prišla len Vivi. Ale nie Vivi hneď že čo chcem a mam dať peniaze. Čo sa vzhľadu týka tak určite sú kilá navyše, povedal by som že tých 10+ môže byť(nie je ale nejak tučná skôr taká ženskejšia boky vačšia riť...) a fotky slušný retuš ale škaredá tiež zas nie je tak 6-7 z 10. Bola ale dosť odmeraná taký nezáujem trochu. Moc som s ňou nič neriešil a po nejakom jej úvode som jej hneď na mobile ukázal že som prišiel za Niky.... tak neochotne išla pre ňu na balkón kde fajčila a v podstate rovnaký problém ako Vivi nejaké kilá navyše odmeraná v zmysle že čo ju ruším a vzhľad tiež výrazný retuš tvár tak 6-7 z 10. V tej chvíli som si povedal že za toto 100e dávať nebudem poďakoval som sa a odišiel som.

Celkovom akt neviem ale z mojich skúseností som to nebol ochotný riskovať a vzhľad to tu teraz vôbec neprebil.
Peter_3030
Dátum registrácie: Ut Mar 18, 2025 8:56 am
Has thanked: 50 times
Been thanked: 30 times

Príspevok od používateľa Peter_3030 »

No mne sa tiež už viac krát stalo že ja som mal super zážitok a iný overený borec mal zlý to by sa stávať nemalo ale stáva a dosť bežne stačí že baba ma blbí deň, nie sú sympatie, faza krámov, debil pred vami....

Pri Niky to posúdiť neviem len viem že bola taká neprítomná ofučaná(to pri Ferosovy nemuselo byť...) ale retuš tam výrazný je najviac sa na seba podobá vo videu aj tam to je plus filter.
Napísať odpoveď

Návrat na "Latinky - výmena skúseností"