Beruska Gil (distintas.net #beruska-gil)

"Nevyskúšaš, nevieš" Prečítajte si a zdieľajte vaše skúsenosti z eskortov a sex privátov so shemale a tranny na Slovensku.
Používateľov profilový obrázok
odpovec
Dátum registrácie: Po Jún 16, 2025 10:45 am

Beruska Gil (distintas.net #beruska-gil)

Príspevok od používateľa odpovec »

Skusal uz niekto Beruska Gil ? Momentalne je v BA vyzera neskutocne na fotkach a videach.
Aka je realita a pristup?
Diki za info.

https://distintas.net/beruska-gil
Krtecek

Re: Beruska Gil (distintas.net #beruska-gil)

Príspevok od používateľa Krtecek »

Je to scam.
Vyzera brutalne ale mna v podstate vystvala.
Pyta 200e za hodku a ked mi ho tam isla suchnut na sucho bez vsetkeho co som nedal.

Snazil som sa to potom ukoncit a ze nech mi vrati peniaze a vytiahla na mna kuchynsky noz.
Posh

Príspevok od používateľa Posh »

Po komunikácii s ňou zistíš, že aktívna nieje. Sama to píše aj v inzeráte. Je zlatá a dá sa s ňou aj zavolať, stretnutie s ňou sa však nakoniec nekonalo. Takže žiadny kuchynský nôž sa nekonal a daný príspevok je asi len trolling.
hutiziko
Dátum registrácie: St Jún 18, 2025 9:48 am
Has thanked: 24 times
Been thanked: 7 times

Príspevok od používateľa hutiziko »

Nebol som, ale tiez sa mi to nejako nezda. Kazda minca ma 2 strany, zas bohvie ako to bolo..
Ja si napr. neviem predstavit ze by som hrotil konflikt a pytal si peniaze naspat. Ked uz niekam idem, tak bud to vyhodnotim hned na zaciatku (a ked sa mi nieco nezda tak hodim otocku), alebo to uz potom necham tak (riziko podnikania).

Mna skor zaujal ten deepthroat co ukazuje na videach, ak je v realite aspon z polovice taky, tak klobuk dole
Odpoved

Príspevok od používateľa Odpoved »

Ja mám zlú skúsenosť s tou jej kamoškou čo pravdepodobne boli spolu na byte. Vedela sa s nimi dohodnuť trojka. Chystal som sa tam za ňou, ale uz keď som čakal na taxík pisala “kde tolko som, preco neodpisuje hned) este som mal cas 20 minut. Hovorim jej cez whatsapp, že uz cakam na taxik. Ona ze to rusi a za toto zaplatim. 🤦🏼‍♂️ tak som jej len odpisal, ze nech sniva dalej a vysmial ju. Je velmi mozne, ze obe su chytene.
Napísať odpoveď

Návrat na "Shemale, Tranny"