Ahojte,
zopár báb ponúka na Pokeci stretko po nákupe videí alebo fotiek. Na 99 % predpokladám, že to je odrb, ale schválne - podarilo sa niekomu z vás takto s nejakou stretnúť?
Vďaka!
Stretká po kúpe videí/fotiek
- blasphemousrumours
- Dátum registrácie: Ut Jún 10, 2025 8:39 pm
- Been thanked: 1 time
Re: Stretká po kúpe videí/fotiek
Pozor na to !!!
tak na 99 percent odrb !
mam odskušané , prišiel som o asi 25 €
začne po malej sume 5-7 € potom že napr. potrebuje dobiť kredit, samozrejme surne a tak postupne taha dalšie a dalši eura,
len čo zaplatíš cez učet a podobne , blokne ťa na mobile , zruší a potom vytvorí na Azete další účet , aj ked viem číslo účtu a čislo na mobil , neviem sa dostať k údajom
, Banka ti nedá udaje na majiteľa účtu , od operatora sa nedozvieš kto je majitel mobilu , pošlu ťa na políciu kde nevybavíš nič lebo až od neviem koľko stovak EURO sa jedna o podvod , banka sa nebude zaoberať s tokov malou sumou prípadne ti naučtuje take poplatky že zaplatíš 3 násobnú sumu , a prave na to sa "slečny " spoliehajú
, tak ruky preč , vybaviť to vieš len ak máš znameho v Banke alebo na policií , a aj tak čo potom pôjdeš slečnu hľadať domov a vyhražať sa jej ? na to tiež pozor lebo nikdy nevieš koho ma za sebou a či sa ti to oplati za taku sumu robiť 
tak na 99 percent odrb !
mam odskušané , prišiel som o asi 25 €

začne po malej sume 5-7 € potom že napr. potrebuje dobiť kredit, samozrejme surne a tak postupne taha dalšie a dalši eura,
len čo zaplatíš cez učet a podobne , blokne ťa na mobile , zruší a potom vytvorí na Azete další účet , aj ked viem číslo účtu a čislo na mobil , neviem sa dostať k údajom

- MissClaina
- Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2025 10:13 pm
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 19 times
To si raději kup něčí onlyfans když máš potřebublasphemousrumours napísal: Ut Jún 10, 2025 8:43 pm Ahojte,
zopár báb ponúka na Pokeci stretko po nákupe videí alebo fotiek. Na 99 % predpokladám, že to je odrb, ale schválne - podarilo sa niekomu z vás takto s nejakou stretnúť?
Vďaka!

Seženeš za 5-10€ na měsíc.
Ale též pozor. Baba hodí udičku, zda nechceš video z ranní sprchy, jak si bude dělat dobře atd ...
Pánové, chápu, že fotky - videa od konkrétní amatérky je pro vás něco ehm parasocialního, ale por**no je stále zdarma

Moja exsuseda ponukala fotky, videa a podla sympatii stretko. Teraz je v base za dilerstvo a nejaky podvodnik pravidelne vytvara ucty s jej fotkami a ponuka stretko. Ked som si vygooglil to cislo, dostalo sa mi recenzii o podvodnikovi. Teda tak to asi bude s tymi "stretkami". Predpokladam, ze sa jedna o cigansku komunitu vidiac tu gramatiku z neukoncenej ZŠ.