#27891 - Alice GFE, 19, Bratislava - Stare Mesto

Erotické služby Bratislava a okolie: diskusie a vaše skúsenosti so sex privátmi a eskortmi v Bratislavskom kraji. Tipy a odporúčania.
Používateľov profilový obrázok
el_salvadore
Dátum registrácie: Po Mar 17, 2025 2:00 am
Has thanked: 54 times
Been thanked: 46 times

#27891 - Alice GFE, 19, Bratislava - Stare Mesto

Príspevok od používateľa el_salvadore »

15min - oral bez

The pictures are correct, the age is correct. She is a student from ukraine, at least thats what she says.
But I think she has a pimp watching, before I could go up and see her some strange guy was coming down checking me out
and pretend he goes for a walk.

But that didnt bother me. We went up to appartment, I would take shower and she would do the oral bez also in different positions,
standing up, on the bed etc. and I could take her clothes of so I could play with her tits and massage her pussy.
She has nice firm tits. And nice ass.

She is easy going. For a quick blowjob it was nice. But I wont go back.

https://amaterky.sk/en/25812
https://amaterky.sk/en/27891
Naposledy upravil/-a el_salvadore v St Jún 04, 2025 2:23 pm, upravené celkom 1 krát.
S_26
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
Has thanked: 266 times
Been thanked: 252 times

Re: #25812 - Alice GFE, 19

Príspevok od používateľa S_26 »

How nice is she? (the photos does not reveal her face), also if you can add this info also to your other reviews
el_salvadore

Re: #25812 - Alice GFE, 19

S_26 napísal: Po Mar 17, 2025 8:49 am How nice is she? (the photos does not reveal her face), also if you can add this info also to your other reviews
Her face is quite pretty, I would say 7/10. In general she seems to be playful young sexy girl, she came down in typical schoolgirl type outfit.
She just also loves to be a slut and get paid for it, from what it looked to me.

i will edit my other posts regarding face too, if you want, but unless I mention something specific (negative or positive) you can assume its average or above average. I would report any strong unpleasant features.

So far it was only Terezie that had a bit worn out or tired face. Not super ugly, but probably just a 5/10.
Peter_3030
Dátum registrácie: Ut Mar 18, 2025 8:56 am
Has thanked: 50 times
Been thanked: 30 times

Re: #25812 - Alice GFE, 19, Bratislava - Stare Mesto

Príspevok od používateľa Peter_3030 »

Ja som mal s Alice dobrú skúsenosť možno sympatie neviem. Do tváre pre mňa 8 z 10 taká milá školáčka. Telo ma podľa mňa parádne také športovo pevné nie vychudnuté ale športové no nie vyrysované ale zaguľatené, ritka parádna prsia menšie ale vkusné. Príjemne sa s ňou kecá aj slovensky väčšinou rozumie. Ja som to mal dosť aj GFE lízanie, bozky... bolo to príjemné také ako som písal so sexi školáčkou(maturantkou). Nie je to ale úplná profi rajda a verím že dosť budú robiť sympatie.
s26

Príspevok od používateľa s26 »

Peter, dikes za recenziu, asi by som ju šiel skúsiť. Prosím jako je to s tým vchodom, v prvom príspevku bolo, že ťa okukuje pasák a baba príde po teba dole? Riešim trochu diskrétnosť a keď baba príde po mňa dole a spolu sa promenádujeme po bytovke to je pre mňa stopka
el_salvadore

s26 napísal: St Apr 02, 2025 12:40 am Peter, dikes za recenziu, asi by som ju šiel skúsiť. Prosím jako je to s tým vchodom, v prvom príspevku bolo, že ťa okukuje pasák a baba príde po teba dole? Riešim trochu diskrétnosť a keď baba príde po mňa dole a spolu sa promenádujeme po bytovke to je pre mňa stopka
Well, the pimp coming out was made very inconspicuous. But if you are aware, you will understand what happened.
And regarding entrance it is not very hidden nor discrete, you will have to wait in front of the house where you will be seen waiting and then she comes and you go with her into elevator.
Peter_3030
Dátum registrácie: Ut Mar 18, 2025 8:56 am
Has thanked: 50 times
Been thanked: 30 times

Príspevok od používateľa Peter_3030 »

Je to tak ako píše salvadore. Vchod je z rušného miesta kde sa premelie veľa ľudí, ale zas nie si až tak podozriví že čo tam robíš. Pasáka som si teda žiadneho nevšimol. A príde po teba, výťah, par chodieb a si u nej. Byt mali ale nový pekný.
Naposledy upravil/-a Peter_3030 v Št Apr 03, 2025 8:53 am, upravené celkom 1 krát.
DenisDiderot

Príspevok od používateľa DenisDiderot »

Bol som s ňou tento týždeň. Priestor blízko Modrého Kostolíka. Dievča je mladé, je to Ukrajinka, vraj študentka. Ozaj je dosť ohybná. Priestor postačujúci, musí prísť po vás dole.

Postava je pevná, má väčší zadok, pevné prsia, dlhé vlasy, vek aj inzertované miery by som jej uveril.

Bol som na polhodinu. Bolo to fajn, len ma iritovali jej pripomienky, že ju škriabe moja brada (pritom som sa ráno holil), potom za vlasy (keď si ich priľahla tak, že “au vlasy”), a pod. Kazilo to atmosféru. Teda ďalší šedý priemer, nič výnimočne. Moje subjektívne hodnotenie je 5/10, opakovať nemienim.
Muko
Dátum registrácie: Ut Máj 06, 2025 3:38 pm
Has thanked: 28 times
Been thanked: 36 times

Príspevok od používateľa Muko »

Aj ja som u nej bol a to viac krát, písal som k nej recenziu ešte na amaterkách. Vtedy som ju velmi chválil, doporučoval. Zo začiatku to bolo super...je velmi krásna, super postava podla mojich predstáv, pekná do tváre, usmiata, veselá. Ja som mal vždy pri nej pocit, že keď ma zbadala bola rada že som prišiel práve ja. Prvých 2-3 krát keď som bol u nej to bolo všetko super, krásna fajka, rada si nechala polízať, asi sa jej to páčilo, resp. mal som pocit že sa aj urobila. Sex super, čas nestriehla, vtedy som u nej trošku presčasoval, vždy som si zaplatil polhodinku a ked som odišiel bol som u nej minimálne 35-40 min., nenaháňala ma. Vtedy tu bola ešte krátko, ešte nová, takže aj jej prístup bol ako začiatočníčka, snažila sa vo všetkom, bavila sa. Keď som bol ale u nej prednedávnom, už bola trošku zmenená, začiatok všetko ako predtým ale už keď sa bližila polhodinka, začala byť taká rychlo,rychlo, aj ked polhodinka bola ešte daleko. No a ked som bol u nej naposledy sa to opakovalo znovu. Naposledy som si už všimol, že na konci budovy stál chlapik a stale pozeral na bránu, som si myslel, že to je nejaký asi tiež čakajúci zákazník. Ale ked som prišiel napísal som správu telefonistke, že som tu a hned pre mna vybehla dole ako vždy predtým. Chlapík ostal stáť bokom za budovou, sledoval, takže to je asi zrejme ten "pasák-ochrankár" alebo ako ho nazvať čo spomínal kolega v príspevku vyššie. Mne to ale neprekážalo a ani som to neriešil, kedže už s ALicou som mal pár stretnutí. Všetko prebehlo ako vždy predtým ale! už to nebolo uplne ono, už bolo vidieť, že to so mnou berie ako pásová výroba. Možno sa mýlim a len nemala svoj deň uvidím, aj napriek tomu určite ešte zopakujem stretko, teraz pár týždňov dám volno a potom sa znovu ukážem, uvidím či som sa mýlil alebo nie. Celkovo som bol u nej už viac krát a je fajn, preto určite ešte zopakujem.
Anonym 365

Príspevok od používateľa Anonym 365 »

V polhodke sa dalo aj viac krat ci len hodka?
Napísať odpoveď

Návrat na "Bratislavský kraj"