Trojka

Sex bez gumy, BDSM, Domina, Sub, Kaviar, Piss, Fisting, Strapon, Foot fetish a všetko možné
Používateľov profilový obrázok
Trojka

Trojka

Príspevok od používateľa Trojka »

Dostal som nápad vytvoriť túto tému, pretože ma veľmi láka vyskúšať trojku (M+Ž+Ž), ale často som ešte na starom fóre čítal, že aj keď dámy túto praktiku ponúkajú, tak nie vždy je to podľa predstáv. Napríklad som čítal, že sa len striedajú, k sebe navzájom sa moc nemali, ako keby si len mal dve ženy za sebou atď. Takže ak by mal niekto skúsenosť s fakt dobrým kombom amatérok, tak toto vlákno by mohlo slúžiť na to 😃
prvotina
Dátum registrácie: St Máj 21, 2025 1:33 pm
Has thanked: 1 time

Re: Trojka

Príspevok od používateľa prvotina »

Pripájam sa (: . Tiež pokukujem po duo kočka kočka (: , BA okolie. nie len striedačka, vzájomná kopa tiel (:
atrei80
Dátum registrácie: Pi Júl 04, 2025 9:45 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Príspevok od používateľa atrei80 »

Trojka napísal: Pi Máj 30, 2025 7:02 pm Dostal som nápad vytvoriť túto tému, pretože ma veľmi láka vyskúšať trojku (M+Ž+Ž), ale často som ešte na starom fóre čítal, že aj keď dámy túto praktiku ponúkajú, tak nie vždy je to podľa predstáv. Napríklad som čítal, že sa len striedajú, k sebe navzájom sa moc nemali, ako keby si len mal dve ženy za sebou atď. Takže ak by mal niekto skúsenosť s fakt dobrým kombom amatérok, tak toto vlákno by mohlo slúžiť na to 😃
fakt dobre kombo amaterok je Klaudia a Kamila. pekne baby, pritulne aj k sebe, uzivaju si to a ceny myslim ze ferove. proste celkovo pristup na urovni. Ziadne sprav sa a vypadni. Jedinu podmienku mali, ze do kazdej som musel ist s inou gumou, cize ziaden extrem. Na tuto trojku budem spominat este dlho, resp zopaknem ked bude chut 😎
https://amaterky.sk/20795
https://amaterky.sk/21543
R555

Príspevok od používateľa R555 »

Aj sa so sebou bozkavaju? A co oral? Vsetci navzajom?
Tom
Dátum registrácie: Pi Mar 21, 2025 1:52 pm
Has thanked: 13 times
Been thanked: 49 times

Príspevok od používateľa Tom »

Ono väčšinou trojka znamená len to, že sa baby striedajú, maximálne tak že jedna je na tebe a ty sa venuješ druhej. Pokiaľ chceš, aby sa venovali aj jedna druhej navzájom, to už spadá do kategórie "lesbo show", čo sú (poväčšine, nie vždy) ďalšie príplatky.
Myslím že som to už spomínal inde, nedávno som to skúsil s dievčatami z čínskeho privátu Shangri-la v BA, ale bola to dosť bieda.
Aj ja by som privítal tip na nejakú trojku s naozaj kvalitným lesbo show v rámci BA. V podstate ani príplatok by nevadil, pokiaľ by sa dievčatá naozaj poriadne venovali sebe navzájom.
Gentlemann_01
Dátum registrácie: Pi Máj 30, 2025 6:54 pm
Has thanked: 5 times
Been thanked: 8 times

Príspevok od používateľa Gentlemann_01 »

No mňa by veľmi zaujímalo kombo Sasha a Adel, oni majú v praktikách aj spomínanú lesbo-show ale nejak sa k tomu nikto nikde nevyjadruje :/ neostáva nič iné ako len skúsiť len škoda, že za tých 200€ nie je hodinka lebo kvôli pol hodinke sa mi tam nechce trepčiť 😂
rustie
Dátum registrácie: Ne Mar 16, 2025 1:47 am
Has thanked: 11 times
Been thanked: 43 times

Príspevok od používateľa rustie »

Navstivil som tieto dve damy za ucelom trojky, tak popisem strucne dojmy.
Dohoda bola bezproblemova, volal som na cislo Emily. Obe damy su Rusky, ale posobia vo Svajciarsku (silne tomu verim na zaklade nemeckeho prizvuku hlavne Kleo), nie je problem komunikacia anglicky, nemecky alebo samozrejme rusky.
Emily sa mi zda mladsia, hadal by som 42-44r a je vzhladom na vek pekna v tvari, postava uz nie az tak, trochu brusko a prirodzene 4ky uz viditelne ovplyvnuje gravitacia.
Kleo (odhad 46-48r) ma brutalnu postavu a 3ky silikony, ale v tvari je mierne menej atraktivna.
Remeslu rozumia, napr. oral bol nadpriemerny, trochu prilis prehravaju vzrusenie ale je mile vidiet, ze sa snazia chlapovi navodit atmosferu..
Boli tam ale aj slabsie momenty - Emily ma tendenciu navliekat kondom na este nie uplne tvrdy ud (sice sikovne ustami, ale aj tak mi to nesedi), a najma jeden bod programu som nepochopil - pri druhom cisle ked uz som sa nevedel urobit sexom a cas sa blizil ku koncu, tak som ich poziadal ze nech mi daju dole gumu a dorobia ma rucne - na to som dostal odpoved, ze handjob bez gumy je za priplatok! S tym som sa teda este nestretol..
A ze teda sa mozem urobit sam, kym oni dve sa budu (samostatne) predo mnou robit. To by bolo zaujimave, ak by som to navrhol ja, ale po takejto zarazajucej odpovedi uz mi to bolo az divne.

A kedze takmer urcite by prisla otazka, ci "sa venuju aj sebe navzajom", tak nie, nevenuju. Gumu pri fajke nevymienali, pri sexe uz hej.
Po dlhsej dobe som si dal trojku a... nebolo to zle, ale dobry sex s jednou babou si ja osobne uzijem viac.

https://amaterky.sk/28267
https://amaterky.sk/28273
Muco

Príspevok od používateľa Muco »

atrei80 napísal: Pi Júl 04, 2025 10:30 pm
Trojka napísal: Pi Máj 30, 2025 7:02 pm Dostal som nápad vytvoriť túto tému, pretože ma veľmi láka vyskúšať trojku (M+Ž+Ž), ale často som ešte na starom fóre čítal, že aj keď dámy túto praktiku ponúkajú, tak nie vždy je to podľa predstáv. Napríklad som čítal, že sa len striedajú, k sebe navzájom sa moc nemali, ako keby si len mal dve ženy za sebou atď. Takže ak by mal niekto skúsenosť s fakt dobrým kombom amatérok, tak toto vlákno by mohlo slúžiť na to 😃
fakt dobre kombo amaterok je Klaudia a Kamila. pekne baby, pritulne aj k sebe, uzivaju si to a ceny myslim ze ferove. proste celkovo pristup na urovni. Ziadne sprav sa a vypadni. Jedinu podmienku mali, ze do kazdej som musel ist s inou gumou, cize ziaden extrem. Na tuto trojku budem spominat este dlho, resp zopaknem ked bude chut 😎
https://amaterky.sk/20795
https://amaterky.sk/21543
Aj ja som ich mal v trojke.Sú super,a hlavne dve skutočne krásne ženy.Upravené, voňavé,proste top.Pri mne sa sebe moc nevenovali,ale ja som to od nich ani nechcel, lebo som si ich chcel vychutnávať sám.Ale Kamila mi hovorila, že keď to klient chce,tak sa aj lížu.Ale kto by prenechal jednu dierku keď nemusí 😁.
vantajm
Dátum registrácie: So Apr 19, 2025 3:04 pm
Has thanked: 87 times
Been thanked: 82 times

Príspevok od používateľa vantajm »

A čo takto ozajstná trojka M+M+Ž? ;)
Gentlemann_01
Dátum registrácie: Pi Máj 30, 2025 6:54 pm
Has thanked: 5 times
Been thanked: 8 times

Príspevok od používateľa Gentlemann_01 »

Za mňa, ja som hodne vizuálny typ, takže sa pozerať na dve ženy je pre mňa lukratívnejšie 😃 ale môže to byť sranda, nezažil som ešte 😃
Potom by mohla byť ešte zaujímavá 4-ka Ž+Ž+M+M 😃
Napísať odpoveď

Návrat na "Neštandardné praktiky"