#21808 Mia Tantra, 21, Bratislava - Petržalka
- Juro2143
- Dátum registrácie: Ne Apr 27, 2025 4:47 am
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 8 times
#21808 Mia Tantra, 21, Bratislava - Petržalka
Bol som nakoniec sám skúsiť.
Dal som nuru 45 min za 100€.
Baba naozaj pekná, fotky sedia a aj vek sedí.
Masáž slabšia, skôr také hladkanie, telo na telo vôbec, nechcela byť od oleja. Masáž penisu skôr taká horšia honka. A nekonala sa ani spoločná sprcha po masáži.
Páči sa mi ako typ ženy, preto by som to asi ešte zopakoval, ale skôr len tantru, asi to bude to isté ako nuru.
A je to ukrajinka a rozpráva plynule po slovenky.
https://amaterky.sk/21808
Dal som nuru 45 min za 100€.
Baba naozaj pekná, fotky sedia a aj vek sedí.
Masáž slabšia, skôr také hladkanie, telo na telo vôbec, nechcela byť od oleja. Masáž penisu skôr taká horšia honka. A nekonala sa ani spoločná sprcha po masáži.
Páči sa mi ako typ ženy, preto by som to asi ešte zopakoval, ale skôr len tantru, asi to bude to isté ako nuru.
A je to ukrajinka a rozpráva plynule po slovenky.
https://amaterky.sk/21808
Re: #21808 Mia Tantra, 21, Bratislava - Petržalka
a mohol si sa jej dotykat, respektive, kde vsade? pride mi dost odveci, ze si clovek zaplati vzajomnu masaz a baba Ti povie, ze nechce byt od oleja:-)
-
- Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
- Has thanked: 268 times
- Been thanked: 252 times
Tiež som bol Miu okuknúť. Poviem pozitívne, že jedna z najkrajších dievčat, aké som na privátoch stretol. To telo je božské.
V porovnaní s inými UA masérkami ako Lilu, Aura či Simonka to ale nevidím na opakovanie. Ak by niekto k nej chcel bližšie info, kludne sa podelím so skúsenosťou v súkromnej správe, ale poprosím len taký čo do fóra aj niečím prispievajú. Taký čo len info o babách ťahajú a sami ničím neprispievajú nepíšte, ani ja reagovať nebudem
V porovnaní s inými UA masérkami ako Lilu, Aura či Simonka to ale nevidím na opakovanie. Ak by niekto k nej chcel bližšie info, kludne sa podelím so skúsenosťou v súkromnej správe, ale poprosím len taký čo do fóra aj niečím prispievajú. Taký čo len info o babách ťahajú a sami ničím neprispievajú nepíšte, ani ja reagovať nebudem
- Mlady_96
- Dátum registrácie: Po Máj 05, 2025 12:46 am
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 6 times
AhojS_26 napísal: Št Jún 12, 2025 12:17 am Tiež som bol Miu okuknúť. Poviem pozitívne, že jedna z najkrajších dievčat, aké som na privátoch stretol. To telo je božské.

-
- Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
- Has thanked: 268 times
- Been thanked: 252 times
Ja si take to infosky uz nechavam a pisem do nivej VIPsekcie... Sere ma sa delit s draho zaplatenymi skusenostami verejne kde 90% je ocumavacov co Len citaju a skoro nic neprispeju... Do VIP su da dostat kazdemu kto poctivo pise recenzie z navstev a sa podeli. Pride mi to takto fair
Mlady_96 napísal: So Jún 28, 2025 7:07 pmAhojS_26 napísal: Št Jún 12, 2025 12:17 am Tiež som bol Miu okuknúť. Poviem pozitívne, že jedna z najkrajších dievčat, aké som na privátoch stretol. To telo je božské.
V porovnaní s inými UA masérkami ako Lilu, Aura či Simonka to ale nevidím na opakovanie. Ak by niekto k nej chcel bližšie info, kludne sa podelím so skúsenosťou v súkromnej správe, ale poprosím len taký čo do fóra aj niečím prispievajú. Taký čo len info o babách ťahajú a sami ničím neprispievajú nepíšte, ani ja reagovať nebudemrad by som podrobnejšie info keď to bude možné ďakujem
Videl som, že je to Ukrajinka, ale išiel som aj tak, lebo výzorovo ju viacerí chválili. A musím uznať baba fakt pekná. Dlhé vlasy, krásne prsia, zadok super, ženská postava. Nie je úplne modelkovská má aj trošku bruško, ale vyzerá dobre, tak pevnejšie.
Masáž ale sklamala. Úplne bez nálady, chladný prístup, nula snahy vytvoriť nejakú erotickú alebo aspoň príjemnú atmosféru. Celé to na mňa pôsobilo ako „čím skôr hotovo a ďalší“. Z 60 minút to bolo reálne 50 aj so sprchou.
Kto chce len peknú babu vedľa seba, možno mu to bude stačiť. Ja osobne opakovať nebudem.
Masáž ale sklamala. Úplne bez nálady, chladný prístup, nula snahy vytvoriť nejakú erotickú alebo aspoň príjemnú atmosféru. Celé to na mňa pôsobilo ako „čím skôr hotovo a ďalší“. Z 60 minút to bolo reálne 50 aj so sprchou.
Kto chce len peknú babu vedľa seba, možno mu to bude stačiť. Ja osobne opakovať nebudem.
Musim len suhlasit s predchadzajucimi recenziami. Dal som si na skusku 30 min. Baba pekna, ale tymto to konci. Nudne natieranie olejom bez napadu, dotyky velmi obmedzene, bolo vidiet ze ju to nebavi a chce to mat rychlo za sebou. HE mechanicky, miestami az na hranici znesitelnosti. Neodporucam nikomu 
- Chrakter
- Dátum registrácie: Pi Jún 13, 2025 6:26 am
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Slečna by mala porozmýšľať nad zmenou Prace lebo toto je skôr že extrém som mohol ist radšej na automaty fakt ako sila taku nechuť som dlho necítil ozaj ľutujem svoj čas a peniaze a zas taká modelka to neni ale že vôbec sú o dosť krajšie ale to je subjektívne
Naposledy upravil/-a Chrakter v So Aug 02, 2025 11:11 am, upravené celkom 1 krát.