#18409 Holubica, 31
#18409 Holubica, 31
... ak máte prosím skusenost s https://amaterky.sk/18409 prosím o recenziu. Rád by som ju navštívil, ale doposiaľ som nej nenašiel ani zmienku. Vopred ďakujem.
Re: #18409 Holubica, 31
Videl som ešte na starom fóre, že sa s holubicou a zriem riešilo niečo, či to nie je nejaký podvod, lebo všetko má napísané dosť nekonkrétne. Vie niekto, ako to u nich prebieha? niekto myslím písal, že si pýtajú pálky a v podstate nič z toho, hoci na ich stránke sľubujú všetko
- Emojii
- Dátum registrácie: Po Máj 05, 2025 11:36 pm
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Nebol som u nej na masáž ale poznám jeden salón v CZ. Majiteľka toho salónu založila tantra podcast kde pravidelne hostí holubicu.
Nájdete ho tu
https://m.youtube.com/@nastantracast
Nájdete ho tu
https://m.youtube.com/@nastantracast
Naposledy upravil/-a Emojii v So Júl 12, 2025 12:23 am, upravené celkom 1 krát.
To video od Emojii je dobré, aspoň som videl viac ale ako aj kolegovia vyššie píšu, zaujíma ma reálna skúsenosť. Raz som im písal na WA a zadelili mi niečo 200+, trošku veľa za tantru a že sa snažia zákazníkov nabaliť na možno niečo viac
- acer81
- Dátum registrácie: So Júl 26, 2025 6:57 am
- Been thanked: 1 time
Ja som bol asi 2-3 roky dozadu. Bol som s Holubicou. Pri porovnani s inymi “tantra” maserkami (pretoze o tantre mam toho nacitane dost) je ten pristup trochu iny.JožkoOndrik napísal: St Júl 02, 2025 4:14 pm Videl som ešte na starom fóre, že sa s holubicou a zriem riešilo niečo, či to nie je nejaký podvod, lebo všetko má napísané dosť nekonkrétne. Vie niekto, ako to u nich prebieha? niekto myslím písal, že si pýtajú pálky a v podstate nič z toho, hoci na ich stránke sľubujú všetko
Su vandrovnicky, priestor pravdepodobne cez AirBandB, v mojom pripade zariadeny byt. Slusnost maximalna, uvodny pokec, vsetko fajn. Za mna celkom silny naboj. Vedela co robi. Nie je to o sexe (alebo teda o “zasune”), ale celkova atmosfera a zazitok fajn. Cenu si uz bohuzial nepamatam, viem ale, ze to bolo cenou nadpriemer.
Zaver: zaujimave, aj ako skusenost. Za mna na opakovanie skor nie, ale ako zazitok fajn.
Akože jasne ze tantra je tantra, len na tom webe majú popísané všeličo, tak mi to pride ako oebacer81 napísal: Št Júl 31, 2025 5:20 pmJa som bol asi 2-3 roky dozadu. Bol som s Holubicou. Pri porovnani s inymi “tantra” maserkami (pretoze o tantre mam toho nacitane dost) je ten pristup trochu iny.JožkoOndrik napísal: St Júl 02, 2025 4:14 pm Videl som ešte na starom fóre, že sa s holubicou a zriem riešilo niečo, či to nie je nejaký podvod, lebo všetko má napísané dosť nekonkrétne. Vie niekto, ako to u nich prebieha? niekto myslím písal, že si pýtajú pálky a v podstate nič z toho, hoci na ich stránke sľubujú všetko
Su vandrovnicky, priestor pravdepodobne cez AirBandB, v mojom pripade zariadeny byt. Slusnost maximalna, uvodny pokec, vsetko fajn. Za mna celkom silny naboj. Vedela co robi. Nie je to o sexe (alebo teda o “zasune”), ale celkova atmosfera a zazitok fajn. Cenu si uz bohuzial nepamatam, viem ale, ze to bolo cenou nadpriemer.
Zaver: zaujimave, aj ako skusenost. Za mna na opakovanie skor nie, ale ako zazitok fajn.
- acer81
- Dátum registrácie: So Júl 26, 2025 6:57 am
- Been thanked: 1 time
Nie je to oeb. Minimalne v tom case nebol. A na stranke to je napisane zamerne tak ako to je, snaha vzbudit zaujem a kontaktovat. V mojom pripade som pisal tak ako mali na stranke a odpovedali. Ci priamo ony (jedna alebo druha), alebo operator/ka to netusim, nepytal somsa. Ale komunikacia co si pamatam bola slusna a to co sa dohodlo aj platilo.