#2666 Zara, 43, Rimavská Sobota

Erotické služby Banská Bystrica a okolie: diskusie a vaše skúsenosti so sex privátmi a eskortmi v Banskobystrickom kraji. Tipy a odporúčania.
Používateľov profilový obrázok
Detommmk_101
Dátum registrácie: St Máj 14, 2025 11:13 pm

#2666 Zara, 43, Rimavská Sobota

Príspevok od používateľa Detommmk_101 »

Máte prosím niekto nejaku skúsenosť so Zarou ? Veľmi ma láka z fotiek vyzerá skvele :)

https://amaterky.sk/2666
Braňo

Re: #2666 Zara, 43, Rimavská Sobota

Príspevok od používateľa Braňo »

Detommmk_101 napísal: Ne Máj 25, 2025 2:05 pm Máte prosím niekto nejaku skúsenosť so Zarou ? Veľmi ma láka z fotiek vyzerá skvele :)

https://amaterky.sk/2666

Z fóra amatérok si pamätám negatívne recenzie...
Najmä arogantný prístup, sledovanie času, dovolí len dve polohy... Skôr ťaží z nízkej konkurencie... Mňa osobne dávnejšie odradila chovaním, že som sa na to vykašľal
Zara

Príspevok od používateľa Zara »

:D :) tak tazim z nízkej konkurencie/ neviem ako ,keďže v Rs beriem minimum ľudí,skoro nikoho..klientelu si sakra vyberám a obiehacov privatov neberiem tiež..čo si ja pamätám recky boli veľmi fajn z celého sk až na dvoch vrtákov..jedného štvalo že nevyhovuje mojim kritériám a nevzala som ho
.a teda už som za arogantnu,druhý ani len nebol nikdy u mňa...čas som nikdy nestopovala ale zas keď niekto príde na 10min záležitosť a naťahuje hodku tak to teda nie..možno to tak iné kocky robia🤣poloha misionár,nastojaka zozadu ,lyžičky sú min 3ak viem dobre počítať😏prepáč ale časy keď sa sulozilo v šnúre a mostíku sú za nami,mzno na sk ešte nájdeš nejakú čo ti to dovolí ale čo viem ani iné kocky neskacu z lustra...a ak som drzá tak si len chránim svoje práva lebo poniektorí by ste si z nás urobili nafukovaciu ancu keby sme my dovolili..to len na vysvetlenie...pekný deň prajem
Fery

Príspevok od používateľa Fery »

Moja zlata beries zaradom 😅 ja som bol stebou v PP...komunikovala si este celkom.okej ale celkovo obdivujem kto je ochotny sa ktebe vratit...presne ako kolega hore pise...pristup nula sex zazitok nula...no a bohuzial ked si bola v PP tak tvoja hygiena bola naozaj mizerne biedna...takze miesto toho sa tu chodit dolezito obhajovat co presne styl pisanie vystihuje tvoju povahu a pristup radsej si daj zalezat aby si bola cista a vonava lebo jedna zena co ponuka za tieto peniaze sluzby aby ju bolo citit od noh az po vlasy je na zaplakanie...(nechcem ti zle ale trosku sebareflexie ti nezaskodi)
zara

Príspevok od používateľa zara »

ad fery 8-) ok ..kedze si som mnou bol v pp iste mi budes vediet aj povedat ulicu kde som bola..inac to len vyznieva ako keby to pisala baba,co v tejto brandzi vobec nie je zvlastnostou 8-) aj prip rok kedy si u na bol(a :D
Fery

Príspevok od používateľa Fery »

Ale prestan...kazda negacia je konkurencia???😆3...4r dozadu ulicu neviem kedze niesom miestny....ale bola si bv centre....kazdopadne je mi to jedno ja uz ta vzivote nenavstivim je to tvoja vizitka...kedze si vazim zarobene pebiaze a ak ich odovzdam ocakavam sluzbu na urovni mininalne v zakl.veciach....a este jedna vec...bol som uteba este raz a to v KE priblizne 10+ rokov dozadu na Stefanikovej ul.dnes to tam uz neexistuje a vtedy si bola uplne top bolo to vyborne od pristupu gfe cez sluzby...preto som isiel po rokoch do PP a dopadlo to mizerne...neviem co sa stebou stalo ale skoda...tolko ktomu
Zara

Nie nie je to jedno..pretože očividne klameš. A si tu prilepená..asi máš málo roboty..moja..moja je mimochodom ženský výraz taký chlap NIKDY nepoužije. A už len na okraj..nevieš ulicu a nebola som v centre a už vôbec nie pred3_4.naposledy som bola necele2r a pri stanici😉ale tešía,že ma berieš ako konkurenciu,to je pre mňa kompliment..pekný deň kolegynka teda
Zara

A ešte jedna vec..v živote som na stefanikovej v Ke nebola..som odjakživa na prešovskej a predtým na helsinskéj😭🙃😉takže je to veľká sranda pretože buď toľko behas po slapotach až sa ti pletu,alebo si ma očividne s nejakou pleties 🤪😄😀😅🥰🥰
Aceofspades
Dátum registrácie: Ut Apr 29, 2025 4:48 pm

Príspevok od používateľa Aceofspades »

Ja som bol so Zarou v Novom Meste nad Váhom, (bola si na Trenčianskej v bytovke pri Vzducháči a predtým sme sa ocekovali na parkovisku pred Tescom a mala si biely pick-up😉) a musím povedať, že to bola snáď najlepšia baba akú som mal na priváte. Prístup GFE a moc rád by som si to s ňou zopakoval, lenže odišla na druhý koniec republiky...
Zara

Obrázok
  • E8AKYU8
[lis6qp8 [/list]Ďakujem,si zlatý..však toto..ti čo neboli večne mudruju,nešiel by som,počul som..nech píšu ti čo boli🤪alebo potom konkurencia,čo si nedá ani len námahu zistiť na akej ulici v konkr mestách robím... jak aj na amaterkach😉bol.to nie pickup ale peugeot
    partner😉ale ďakujem ešte raz ..chýba mi povazie😥
    Napísať odpoveď

Návrat na "Banskobystrický kraj"