Informator napísal: Ne Mar 16, 2025 4:29 pm
jankohrasko napísal: Ne Mar 16, 2025 4:18 pm
Ahojte všetci...
Znova a znova som čítal staré fórum a konečne som sa rozhodol to zmeniť. Teda aspoň skúsiť...
Ehm, je mi to trochu trápne, ale už neviem, kde inde sa opýtať. Mám 32 a... som panic. Stále o tom premýšľam, ako o tom "prvýkrát" a mám z toho hroznú úzkosť. Bojím sa, že to pokazím, že budem trápny. Chcem, aby to bolo... špeciálne, ale zároveň sa bojím odmietnutia. Máte nejaké rady pre niekoho, kto je v tejto situácii totálne stratený a neskúsený? Možno ako začať s nejakou amatérkoiu? Ďakujem...
Dík
Nazdar.
Najlepšie by bolo, keby si zúžil výber na základe mesta, kam si ochotný zájsť, potom ti poradíme lepšie.
Odmietnutie podľa mňa na 99percent nehrozí, či to bude špeciálne? Úprimne asi ani nie, skôr to ber ako nejakú službu na istotu. Ako keď si sa rozhodol, že si dáš urobiť svoje prvé tetovanie. Takže chces to? OK, napíš nejaký okres/kraj a skúsime ti poradiť.
Určite by som nešiel čisto podľa fotiek za nejakou zahraničnou slečnou, ktorá sem príde na 3 dni. Jednak jej na tebe nebude (skoro vôbec) záležať, zároveň si viem predstaviť, že je pre teba dôležité, aby to stretko naozaj obojstranne platilo - že ťa v dohodnutý čas bude niekto čakať, a nie že budeš v aute 2 hodiny stresovať a hypnotizovat mobil.
Ahoj
Suhlas
V prvom rade daj aspon okres(y) v tvojom dosahu
V druhom rade, mas urcitu vyhodu ze si cital stare forum, cize pokial mas urcity vyhraneny vkus (chude, baculky, velke/male cecky) tak vies aspo co mas cakat ked sa otvoria dvere
V tretom rade, kedze si cital stare forum tak sa treba pripravit na to ze to vobec nebude take jak si si predstavoval
V stvrtom rade, kedze si cital stare forum tak si uvedom ze toto (mozno) sa ti stane silne navykove a pokrivi to tvoje ocakavania od sexu
V piatom rade, pokial ti nebuchne do ksichtu bod c.4, a nebudes sa chovat jak kreten, amaterka ta dokaze pripravit aby si uspokojil svoju buducu frajerku
Zatial zdar