Neskúsený alebo panic

Máte otázky o sexe, vzťahoch či intimite, na ktoré sa hanbíte spýtať? Diskrétna poradňa (nielen) sexuálna je tu pre vaše tajnosti.
Používateľov profilový obrázok
jankohrasko
Dátum registrácie: Ne Mar 16, 2025 4:12 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Neskúsený alebo panic

Príspevok od používateľa jankohrasko »

Ahojte všetci...

Znova a znova som čítal staré fórum a konečne som sa rozhodol to zmeniť. Teda aspoň skúsiť...

Ehm, je mi to trochu trápne, ale už neviem, kde inde sa opýtať. Mám 32 a... som panic. Stále o tom premýšľam, ako o tom "prvýkrát" a mám z toho hroznú úzkosť. Bojím sa, že to pokazím, že budem trápny. Chcem, aby to bolo... špeciálne, ale zároveň sa bojím odmietnutia. Máte nejaké rady pre niekoho, kto je v tejto situácii totálne stratený a neskúsený? Možno ako začať s nejakou amatérkoiu? Ďakujem... 😔

Dík
Informator
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 9:49 am
Has thanked: 39 times
Been thanked: 40 times

Re: Neskúsený alebo panic

Príspevok od používateľa Informator »

jankohrasko napísal: Ne Mar 16, 2025 4:18 pm Ahojte všetci...

Znova a znova som čítal staré fórum a konečne som sa rozhodol to zmeniť. Teda aspoň skúsiť...

Ehm, je mi to trochu trápne, ale už neviem, kde inde sa opýtať. Mám 32 a... som panic. Stále o tom premýšľam, ako o tom "prvýkrát" a mám z toho hroznú úzkosť. Bojím sa, že to pokazím, že budem trápny. Chcem, aby to bolo... špeciálne, ale zároveň sa bojím odmietnutia. Máte nejaké rady pre niekoho, kto je v tejto situácii totálne stratený a neskúsený? Možno ako začať s nejakou amatérkoiu? Ďakujem... 😔

Dík
Nazdar.
Najlepšie by bolo, keby si zúžil výber na základe mesta, kam si ochotný zájsť, potom ti poradíme lepšie.
Odmietnutie podľa mňa na 99percent nehrozí, či to bude špeciálne? Úprimne asi ani nie, skôr to ber ako nejakú službu na istotu. Ako keď si sa rozhodol, že si dáš urobiť svoje prvé tetovanie. Takže chces to? OK, napíš nejaký okres/kraj a skúsime ti poradiť.
Určite by som nešiel čisto podľa fotiek za nejakou zahraničnou slečnou, ktorá sem príde na 3 dni. Jednak jej na tebe nebude (skoro vôbec) záležať, zároveň si viem predstaviť, že je pre teba dôležité, aby to stretko naozaj obojstranne platilo - že ťa v dohodnutý čas bude niekto čakať, a nie že budeš v aute 2 hodiny stresovať a hypnotizovat mobil.
madved3265
Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 8:28 pm
Has thanked: 24 times
Been thanked: 19 times

Príspevok od používateľa madved3265 »

Informator napísal: Ne Mar 16, 2025 4:29 pm
jankohrasko napísal: Ne Mar 16, 2025 4:18 pm Ahojte všetci...

Dík
Nazdar.
Najlepšie by bolo, keby si zúžil výber na základe mesta, kam si ochotný zájsť, potom ti poradíme lepšie.
Odmietnutie podľa mňa na 99percent nehrozí, či to bude špeciálne? Úprimne asi ani nie, skôr to ber ako nejakú službu na istotu. Ako keď si sa rozhodol, že si dáš urobiť svoje prvé tetovanie. Takže chces to? OK, napíš nejaký okres/kraj a skúsime ti poradiť.
Určite by som nešiel čisto podľa fotiek za nejakou zahraničnou slečnou, ktorá sem príde na 3 dni. Jednak jej na tebe nebude (skoro vôbec) záležať, zároveň si viem predstaviť, že je pre teba dôležité, aby to stretko naozaj obojstranne platilo - že ťa v dohodnutý čas bude niekto čakať, a nie že budeš v aute 2 hodiny stresovať a hypnotizovat mobil.
Ahoj

Suhlas
V prvom rade daj aspon okres(y) v tvojom dosahu
V druhom rade, mas urcitu vyhodu ze si cital stare forum, cize pokial mas urcity vyhraneny vkus (chude, baculky, velke/male cecky) tak vies aspo co mas cakat ked sa otvoria dvere
V tretom rade, kedze si cital stare forum tak sa treba pripravit na to ze to vobec nebude take jak si si predstavoval
V stvrtom rade, kedze si cital stare forum tak si uvedom ze toto (mozno) sa ti stane silne navykove a pokrivi to tvoje ocakavania od sexu
V piatom rade, pokial ti nebuchne do ksichtu bod c.4, a nebudes sa chovat jak kreten, amaterka ta dokaze pripravit aby si uspokojil svoju buducu frajerku

Zatial zdar
s26

Príspevok od používateľa s26 »

caucec, napisem to iste co na starom fore... zaujimava "entry" moznost je ist najprv na masaz. Tiez som mal stresy 30 rokov dozadu ist za prvou amaterkou. Tie masaze su v tomto super, doteraz si pamatam tu prvu.

Absolutna stavka na istotu je Salma v Trnave. Pekna baba plusminus v tvojom veku, diskretne prostredie, zaujem o klienta, spickova masaz ... dotyky povolene..

A tak ako napisal nornik vyssie, hlavne nechod podla fotiek za babou na ktoru neni su referencie. Vacsina ma pristup urob sa a vypadni a to nechces
Náčelník
Dátum registrácie: Po Mar 10, 2025 2:40 pm
Has thanked: 112 times
Been thanked: 102 times

Príspevok od používateľa Náčelník »

Pripajam sa ku kolegom vyssie s tym, ze to na prvy krat obzvlast s amaterkou nebude uplne ako si predstavujes (ten jedinecny pamatny zazitok) a tiez, ze to vie byt casom velmi navykove.Treba si to v hlave najprv upratat.

Nejako ale zacat musis a tu tiez odporucam masaz s happy endom... Je to omnoho mensi tlak, ak by cokolvek neslo podla planu (nesadne ti baba, budes vystresovany, rychlo hotovy a pod.), tak si len uzijes tu masaz. Zaroven si vyskusas, ako reagujes v situacii, ked sa okolo teba vlni a trie hola baba. Ber to ako taku predohru v standardnom vztahu. Tiez si takto trochu zvyknes na zvlastnost tej situacie, ze vidis babu prvy krat a ides s nou mat intimnosti. Vdaka tomu sa neskor budes vediet lepsie sustredit aj na samotny sex a uzit si ho.
jankohrasko
Dátum registrácie: Ne Mar 16, 2025 4:12 pm
Has thanked: 2 times

Príspevok od používateľa jankohrasko »

Dík borci

A ospravedlňujem sa za neuvedenie odkiaľ som🤦‍♂️ Áno, TT, BA je úplne OK.
Salmu čo si spomínal si pamätám, prítažlivá, ale nevidím zapnutý inzerát.
A nechám si poradiť, skúsim šťastie najprv u masérky, aj tak sa z nervov asi a veľa nezmôžem.
Keďže Salma má vypnutý inzerát, porozhliadnem sa trochu

Ešte raz dík moc
el_salvadore
Dátum registrácie: Po Mar 17, 2025 2:00 am
Has thanked: 54 times
Been thanked: 46 times

Príspevok od používateľa el_salvadore »

https://amaterky.sk/en/21670

https://amaterky.sk/en/10467

https://amaterky.sk/en/6790

I would recommend you these for a beginner first massage.

Cindy you could probably even tell that you are virgin or inexperienced and she would make sure to accomodate you.
And with Nicol you would have a massage that actually even finishes with Sex and not just hand.

All these 3 ladies are sensitive and caring enough, i feel you could just say them what is going on and they will help you
relax as much as possible.
Mirik1408
Dátum registrácie: Po Mar 17, 2025 11:35 pm

Príspevok od používateľa Mirik1408 »

Skúsim sa aj ja spýtať na nejakú kočku vhodnú pre 29 ročného panica v okolí BB s pohodovým prístupom max do 40 rokov
Informator
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 9:49 am
Has thanked: 39 times
Been thanked: 40 times

Príspevok od používateľa Informator »

jankohrasko napísal: Ne Mar 16, 2025 10:59 pm Dík borci

A ospravedlňujem sa za neuvedenie odkiaľ som🤦‍♂️ Áno, TT, BA je úplne OK.
Salmu čo si spomínal si pamätám, prítažlivá, ale nevidím zapnutý inzerát.
A nechám si poradiť, skúsim šťastie najprv u masérky, aj tak sa z nervov asi a veľa nezmôžem.
Keďže Salma má vypnutý inzerát, porozhliadnem sa trochu

Ešte raz dík moc
Kebyže sa dá vrátiť čas, aby som som na tvojom mieste zveril svoje telo do rúk
https://amaterky.sk/11760

Profesionálka, určite už zažila všeličo. Asi není úplne jednoduché sa k nej dostať, ale serióznou komunikáciou by si sa mal dostať do cieľa.
S_26
Dátum registrácie: Ne Mar 02, 2025 10:52 pm
Has thanked: 268 times
Been thanked: 252 times

Príspevok od používateľa S_26 »

Ja by som volil Rebeku
https://amaterky.sk/22115

Milá, všímavá, krásna, profesionálna... naj masáž v BB a okolí pre mňa
Mirik1408 napísal: Po Mar 17, 2025 11:52 pm Skúsim sa aj ja spýtať na nejakú kočku vhodnú pre 29 ročného panica v okolí BB s pohodovým prístupom max do 40 rokov
Napísať odpoveď

Návrat na "(Nielen) Sexuálna poradňa ale aj debata o všetkom"