Thajské masáže Košice

Thajské masáže na Slovensku mimo BA: fórum pre vaše recenzie, skúsenosti a diskusie o salónoch a masérkach v regiónoch
Používateľov profilový obrázok
Papaja
Dátum registrácie: So Apr 12, 2025 8:28 pm
Has thanked: 1 time

Re: Thajské masáže Košice

Príspevok od používateľa Papaja »

Thai napísal: Pi Jún 27, 2025 8:39 am
Papaja napísal: Pi Jún 27, 2025 5:52 am Za posledný mesiac som bol v hoteli 2x, bola tam tá istá masérka (nižšia veľký zadok) a môžem potvrdiť predošlé recenzie. Masáž kvalitná raz som skúšal medium a raz soft a jediný rozdiel v nich bol asi len v tom, že pri soft nemasirovala nohami (nestála mi na chrbte). Pri prvej návštevach som o HE nemal ani záujem (masérka mi nepríde atraktívna), ale pri druhej som sa len tak spýtal že som počul a to mi rázne vyvrátila že ona nič také nerobí.

PS neviem či menili cenník, alebo si vypýtala viac ale suma sa nezhodovala s tou na webe
Nemáš pokec alebo amatérov?
Mám oboje, ale kľudne sa registruj tu a môžeš napísať súkromnú správu.
Thai

Príspevok od používateľa Thai »

Papaja napísal: Pi Jún 27, 2025 1:21 pm
Thai napísal: Pi Jún 27, 2025 8:39 am
Papaja napísal: Pi Jún 27, 2025 5:52 am Za posledný mesiac som bol v hoteli 2x, bola tam tá istá masérka (nižšia veľký zadok) a môžem potvrdiť predošlé recenzie. Masáž kvalitná raz som skúšal medium a raz soft a jediný rozdiel v nich bol asi len v tom, že pri soft nemasirovala nohami (nestála mi na chrbte). Pri prvej návštevach som o HE nemal ani záujem (masérka mi nepríde atraktívna), ale pri druhej som sa len tak spýtal že som počul a to mi rázne vyvrátila že ona nič také nerobí.

PS neviem či menili cenník, alebo si vypýtala viac ale suma sa nezhodovala s tou na webe
Nemáš pokec alebo amatérov?
Mám oboje, ale kľudne sa registruj tu a môžeš napísať súkromnú správu.
Goldmen22 na ama napíš :)
PepekoKE
Dátum registrácie: Po Máj 26, 2025 2:42 pm
Been thanked: 1 time

Príspevok od používateľa PepekoKE »

Papaja napísal: Pi Jún 27, 2025 5:52 am Pri prvej návštevach som o HE nemal ani záujem (masérka mi nepríde atraktívna), ale pri druhej som sa len tak spýtal že som počul a to mi rázne vyvrátila že ona nič také nerobí.

Hahaha, vraj nerobí. Robí, resp. V minulosti urcite, ale musim uznať , že bola trochu vystresovaná :) semeno jej ale velmi "nevonia", po akte ma ihned poslala do sprchy sa umyť a po návrate pokračovala v masáži. Určite kvalitnejsia masaz, ako druhá maserka s tvarom postavy "pavúk".
Aurelius37
Dátum registrácie: Ne Jún 29, 2025 7:00 pm

Príspevok od používateľa Aurelius37 »

Ahojte nejaka skusenost s royal masage na kovacskej da sa dohodnut aj na niecom inom. Ako HE dakujem za info borci
tykemison
Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2025 8:50 am

Príspevok od používateľa tykemison »

Ahojte pani, keďže si viacerí chválite masáž “v hoteli” aj bez HE, chcem sa opytat, ktorý salón to vlastne je? Kľudne aj do správy. Vdaka
PepekoKE

Orchid
23456

Príspevok od používateľa 23456 »

Papaja napísal: Pi Jún 27, 2025 5:52 am ale pri druhej som sa len tak spýtal že som počul a to mi rázne vyvrátila že ona nič také nerobí.
Ked hovoris zene, ze "ludia hovoria o tebe, ze robis handjob" tak urcite to poprie a bude z toho citit hanbu.

Nebol som tam, tak neviem ako to tam je, ale chlapi, majte trosku diskretnost.
Max22111
Dátum registrácie: Ne Jún 01, 2025 5:55 pm

Príspevok od používateľa Max22111 »

Ktorú masérku si mám pýtať v baandokkoon? Dik
PepekoKE

Uplne ktoru kolvek. HE ponukne kazda.
Max22111
Dátum registrácie: Ne Jún 01, 2025 5:55 pm

Príspevok od používateľa Max22111 »

Mal som Nui, ale tak onicom, Kalaya bola na starom fóre celkom slušne hodnotená. Máte niekto čerstvú skúsenosť?
Napísať odpoveď

Návrat na "Thajské masáže mimo BA"