Mám oboje, ale kľudne sa registruj tu a môžeš napísať súkromnú správu.Thai napísal: Pi Jún 27, 2025 8:39 amNemáš pokec alebo amatérov?Papaja napísal: Pi Jún 27, 2025 5:52 am Za posledný mesiac som bol v hoteli 2x, bola tam tá istá masérka (nižšia veľký zadok) a môžem potvrdiť predošlé recenzie. Masáž kvalitná raz som skúšal medium a raz soft a jediný rozdiel v nich bol asi len v tom, že pri soft nemasirovala nohami (nestála mi na chrbte). Pri prvej návštevach som o HE nemal ani záujem (masérka mi nepríde atraktívna), ale pri druhej som sa len tak spýtal že som počul a to mi rázne vyvrátila že ona nič také nerobí.
PS neviem či menili cenník, alebo si vypýtala viac ale suma sa nezhodovala s tou na webe
Thajské masáže Košice
Re: Thajské masáže Košice
Goldmen22 na ama napíšPapaja napísal: Pi Jún 27, 2025 1:21 pmMám oboje, ale kľudne sa registruj tu a môžeš napísať súkromnú správu.Thai napísal: Pi Jún 27, 2025 8:39 amNemáš pokec alebo amatérov?Papaja napísal: Pi Jún 27, 2025 5:52 am Za posledný mesiac som bol v hoteli 2x, bola tam tá istá masérka (nižšia veľký zadok) a môžem potvrdiť predošlé recenzie. Masáž kvalitná raz som skúšal medium a raz soft a jediný rozdiel v nich bol asi len v tom, že pri soft nemasirovala nohami (nestála mi na chrbte). Pri prvej návštevach som o HE nemal ani záujem (masérka mi nepríde atraktívna), ale pri druhej som sa len tak spýtal že som počul a to mi rázne vyvrátila že ona nič také nerobí.
PS neviem či menili cenník, alebo si vypýtala viac ale suma sa nezhodovala s tou na webe

Hahaha, vraj nerobí. Robí, resp. V minulosti urcite, ale musim uznať , že bola trochu vystresovanáPapaja napísal: Pi Jún 27, 2025 5:52 am Pri prvej návštevach som o HE nemal ani záujem (masérka mi nepríde atraktívna), ale pri druhej som sa len tak spýtal že som počul a to mi rázne vyvrátila že ona nič také nerobí.

- Aurelius37
- Dátum registrácie: Ne Jún 29, 2025 7:00 pm
Ahojte nejaka skusenost s royal masage na kovacskej da sa dohodnut aj na niecom inom. Ako HE dakujem za info borci
Ahojte pani, keďže si viacerí chválite masáž “v hoteli” aj bez HE, chcem sa opytat, ktorý salón to vlastne je? Kľudne aj do správy. Vdaka
Ked hovoris zene, ze "ludia hovoria o tebe, ze robis handjob" tak urcite to poprie a bude z toho citit hanbu.Papaja napísal: Pi Jún 27, 2025 5:52 am ale pri druhej som sa len tak spýtal že som počul a to mi rázne vyvrátila že ona nič také nerobí.
Nebol som tam, tak neviem ako to tam je, ale chlapi, majte trosku diskretnost.
Mal som Nui, ale tak onicom, Kalaya bola na starom fóre celkom slušne hodnotená. Máte niekto čerstvú skúsenosť?