#27518 Pussiinka, 40, Bratislava - Stare mesto

Tantra a Nuru masáže v Bratislave? Vaše skúsenosti a diskusie o erotických masážach v Bratislavskom kraji. Tipy na salóny a masérky
Používateľov profilový obrázok
Deadline
Dátum registrácie: Po Mar 31, 2025 4:54 pm
Has thanked: 41 times
Been thanked: 4 times

Re: #27518 Pussiinka, 40, Bratislava - Stare mesto

Príspevok od používateľa Deadline »

Jasné, súhlasím je to úplne nezmyselný inzerát, ktorý navyše zakaždým mení a upravuje ceny a programy. Asi to súvisí s jej "profesorskou povahou. Na druhej strane, je to jej vec ako k tomu pristupuje a nakoľko je to zrozumiteľné pre klientov...
Johned
Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2025 4:47 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Príspevok od používateľa Johned »

Dama by mala byt povinna skusenost pre fanusikov masaze. Urcite nim nic nepokazite a aspon zistite ci to nie je top pre vas...
Ja som bol viackrat, este v NR a potom v BA, naposledy pred rokom. Ocenujem ze uvadza realny vek, a to bude tym, ze vyzor je luxusnej milf. Prirodzene 3ky, stihle krivky, makeup, vlasy, oblecko.
Ja som nikdy neriesil tie nezmysly (balicky) popisane v inzerate, dohodli sme sa normalne ze co bude a za kolko.
Priebeh bol vzdy podobny - pokec v obyvacke, potom sprcha (sam) a presun do spalne. Tam atmoska, sviecky. Masaz super, najma ked poviete co chcete - ja napr urobit sa na zaciatku, potom relax a masaz a potom b2b, oral a druhy finis.
Okolo toho sme vzdy kecali, tu niekedy preraza dominantnost, ale nic dramaticke tak za mna ma zmysel to skusit
Neo22

Príspevok od používateľa Neo22 »

Johned napísal: Ne Máj 25, 2025 8:08 am Dama by mala byt povinna skusenost pre fanusikov masaze. Urcite nim nic nepokazite a aspon zistite ci to nie je top pre vas...
Ja som bol viackrat, este v NR a potom v BA, naposledy pred rokom. Ocenujem ze uvadza realny vek, a to bude tym, ze vyzor je luxusnej milf. Prirodzene 3ky, stihle krivky, makeup, vlasy, oblecko.
Ja som nikdy neriesil tie nezmysly (balicky) popisane v inzerate, dohodli sme sa normalne ze co bude a za kolko.
Priebeh bol vzdy podobny - pokec v obyvacke, potom sprcha (sam) a presun do spalne. Tam atmoska, sviecky. Masaz super, najma ked poviete co chcete - ja napr urobit sa na zaciatku, potom relax a masaz a potom b2b, oral a druhy finis.
Okolo toho sme vzdy kecali, tu niekedy preraza dominantnost, ale nic dramaticke tak za mna ma zmysel to skusit
A kolko si platil? Za hod masaz z honkou
Johned
Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2025 4:47 pm
Has thanked: 1 time

Príspevok od používateľa Johned »

Neo22 napísal: Ne Máj 25, 2025 9:00 am
Johned napísal: Ne Máj 25, 2025 8:08 am Dama by mala byt povinna skusenost pre fanusikov masaze. Urcite nim nic nepokazite a aspon zistite ci to nie je top pre vas...
A kolko si platil? Za hod masaz z honkou
Nepamatam presne, ale okolo 100-120e.
Sajfa
Dátum registrácie: So Mar 15, 2025 12:06 am
Has thanked: 12 times
Been thanked: 38 times

Príspevok od používateľa Sajfa »

Čaute, chcem sa spýtať, semtam pozriem jej inzerát, ale každý týždeň zmení polovicu všetkých ponúkaných balíkov a zmení aj ceny, čo mi príde trochu vysinute. Koľko sa u nej platí za nejaké základné veci, vy čo chodíte častejšie/dlhšie?
Gentlemann_01
Dátum registrácie: Pi Máj 30, 2025 6:54 pm
Has thanked: 5 times
Been thanked: 8 times

Príspevok od používateľa Gentlemann_01 »

Do telefónu chcela vedieť, že na ako dlho a zbytok sa dohodneme u nej, aj tak bolo, vtedy ale neponúkala orál tak som dal len sprchu, zatancovala mi trošku, potom masírovala rovno predok, cez pauzu masáž chrbta a potom ešte raz predok, priplatil som si za pozkávanie po tele.
Cenu mi zostavila vtedy tak že som to mal za 100€ ale tak bolo to hádam aj rok a pol dozadu :) podstata je, že sa dohodnete aby to bolo príjemné obom.
Ja chodím za amaterkami tak raz za 2 mesiace tak rád skúsim aj niečo nové, preto som u nej tak dlho nebol, inak by som zopakoval
PeterBa
Dátum registrácie: St Mar 19, 2025 4:20 pm
Has thanked: 60 times
Been thanked: 106 times

Príspevok od používateľa PeterBa »

...bol som u nej už párkrát. Ak si sadnete na prvý krát, tak sa viete dohodnúť na individuálnej masáži, a je jedno či príde nováčik na prvú masáž alebo starý, čo pobehal všetky salóny v meste, niekto chce len intímnu masáž, niekto od hlavy až po päty... povieš / dostaneš a podľa toho aj cena (napr. polhodinka s orálom 90 €).
Hat
Dátum registrácie: Po Máj 26, 2025 4:26 pm
Has thanked: 38 times
Been thanked: 11 times

Príspevok od používateľa Hat »

Za mňa najlepšia skúsenosť s masážami. Keď povieš čo ako, Kristin vie ako s tým pracovať a naplní všetky očakávania. Postava výborná, prístup výborný, aj pokec s rozumom a nadhľadom. Podarí sa mi raz za rok dostať k nej, ale za to spokojnejší odchádzam, bez sklamania a ľútosti.
Čo sa týka hejtu na ponuku, za ten čas som si zvykol to brať ako medze v ktorých funguje. Určite žiadne psycho a opletačky na mieste nehrozia. 10/10 👏
Kukac
Dátum registrácie: Ut Apr 29, 2025 2:57 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Príspevok od používateľa Kukac »

Za mna taktiez topka, chodim z casu na cas a nikdy nesklame. Je svojska, ale nic strasne. Priestor cisty, pekny. Baba taktiez velmi pekna s krasnymi prsiami. Vek tiez cca sedi s tym co ma uvedene. Inzerat casto meni takze odporucam vzdy este pred navstevou precitat inzerat co aktualne ponuka. Ale za to, co si vyberiete to aj dostanete takze ziadne oj..y.
DedolesM
Dátum registrácie: Št Apr 10, 2025 11:03 am

Príspevok od používateľa DedolesM »

Ku Kristi som chodieval pravidelnejsie asi 3 roky dozadu. Ma v niecom taky zvlastny prejav, neviem to uplne vysvetlit . Je to kus krasnej zenskej. Perfektna postava, stihla, pevna, obrovske prsia, ale idealne k jej postave. Pre mna velmi eroticka postava, aku teda bezne nemam moznost vidiet, chytit.

Masaze, stretnutia boli vzdy ine. Osobne vacsinou nehovorim, co chcem, nechavam to na maserke, aku ma naladu, ako sa to vyvrbi. Raz to bola v podstate masaz s he, raz velmi intenzivna vzajomna, raz velmi kvalitna prostata. Raz mi robila strip v obyvacke. Raz to zacalo v sprche, kde ma rovno spravila. Proste vzdy uplne ine, velmi kvalitne, intenzivne, vela moznych dotykov a vzajomneho laskovania. casto krat oral na konci(zdravotne vzdy velmi bezpecne a nic navysse). A teda velmi sexi zenska, z nej to proste ide .

Ale teda, v jednom momente mi napisala , ze si mam najst iny a uz nemam chodit, co nijako nevysvetlila, ale teda tam to za mna skoncilo :) urcite treba skusit, eroticka bohyna.
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže - Bratislavský kraj"