#26862 #28113 #28429 #28748 Ciara, Yasmina, Zoe, Lily, 26, 28, 29, 28, Košice
-
- Dátum registrácie: Po Mar 03, 2025 6:54 pm
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 17 times
Re: #26862 #28113 #28429 #28748 Ciara, Yasmina, Zoe, Lily, 26, 28, 29, 28, Košice
Fitneska ...
Prosím precitaj si reakcie inych amaterok v ich profiloch a az pochopis ako sa tu píše, prestaneme ti mazať prispevky.
Napomôžem ti: vyjadruj sa v ramci nejakeho slovnika, bez vyhrazok a bez mien.
Ďakujem
Prosím precitaj si reakcie inych amaterok v ich profiloch a az pochopis ako sa tu píše, prestaneme ti mazať prispevky.
Napomôžem ti: vyjadruj sa v ramci nejakeho slovnika, bez vyhrazok a bez mien.
Ďakujem
-
- Dátum registrácie: St Mar 05, 2025 11:29 am
- Has thanked: 69 times
- Been thanked: 74 times
Re: #26862 #28113 #28429 #28748 Ciara, Yasmina, Zoe, Lily, 26, 28, 29, 28, Košice
Nepamätáš náhodou ako si hovorila v TT a v ktorom to bolo zhruba roku? Ako žiadnu "pokrivenú" som tu nezaregistroval, len jednu čo si hovorila "fitneska" tuším "Nikol?"Rišho napísal: Ne Jún 22, 2025 12:25 amSvätá pravda, že sa nedalo. Pamätám, keď si dala fake foto, kde mala veľmi nešikovne dorobený 6 pack na bruchu. Neviem kto jej to robil, ale asi to moc dobre s photoshopom nevedel. Rehnili sme sa na tom do bezvedomia.PepekoKE napísal: So Jún 21, 2025 11:47 pm Ďalši prízrak, ktorý na starom fóre nebolo možné zrecenzovať.
Dal som to do "ohýbanie časopriestoru" a samozrejme, že sa to tam nikdy nedostalo. Preto týmto veľmi oceňujem, že máme toto nové fórum a dá sa tu napísať pravda ako je.
Inak tento prízrak začínal v Poprade a Prešove, potom sa na chvíľu odpratala do Trnavy a teraz ostala dlhodobo v Košiciach.
Este pred fitnesskou mala nejake ine meno ale nepamätám si uz. Inzerát napisany ako keby bola hviezda. Bolo tam niečo ze ma ochranku atd atd. Prišiel som a odisiel. Kvalitu služieb teda neviem posúdiť.
Lamperth:
"Fitneska nicol"
"Fitneska nicol"
- Fitneska_01
- Dátum registrácie: St Júl 23, 2025 10:19 am
- Been thanked: 1 time
Zdravim klientov zo stránky amatérky . Takže som si pozrela všetky recenzie dievčat z Ke no poviem vám nič pekne napísane nijaké pozitívne recenzie .To všetky dievčatá sú neschopné ,aby nikomu nevyhovovali ? Treba sa zamyslieť pani a najskôr si overiť či sú pravdivé recenzie a prečo sa vyhadzujú dievčatá z Ke aby tu nebol pre Vás trh a výber dievčat . Olejový fantóm z Ke sa veľmi musí nudiť a špiniť dievčatám ktoré pre neho nepracujú profily a finančný život . Takže pani netreba citat tieto vymyslené dristy od olejového fantoma na dievčatá pretože ja 15 rokov nerobím spoločníčku a v noci spím neflakam sa po meste som na telefóne klientom a to sa presuniem taxíkom z bodu A do bodu B a idem znova spať ! Cez deň som v meste a nedrogujem a nepijem alkohol . Som slušne dievča a takto si zarábam . Je to každého vec čo robí . NETREBA POČÚVAŤ ANI KLEBETY ,pretože dotyčný olejový fantóm likviduje dievčatám z ke profily aby ste tu nemali ponuku dievčat . Keď dievčatá nebudú zarábať tak musía odísť z Ke pretože na booking na ďalší deň nezarobia . Z bookingov v Košiciach kde su dievčatá ubytované kvôli vám pani tak sú za 10 min vyhodené majiteľom apartmánov no a kto to všetko likviduje Olejový fantóm nahlasuje ,aby tu boli iba jeho dievčatá kde vy už nechcete chodiť . Taká je realita FITNESSKA
-
Ahoj,
to že tu sú boje konkurencie je v tomto fachu bohužiaľ normálne. Ale to že kvalita poskytovaných služieb stálic v KE ubúda je tiež bohužiaľ pravda. To že tu je viacero "overených" norníkov ktorí majú rovnakú skúsenosť je dôkazom. Ono .. jednoduché je ukazovať, a určite máš v niečom pravdu. Ale je bohužiaľ nutné sa troška aj na seba pozrieť.
Lebo ak to robíš 10r ... zanechá to na tebe nejaké psychické problémy, a takých tu už písalo viacero, a tie potom prenášaš na klientov.
V prvom rade je toto slobodné fórum, a snažíme sa ho vždy vylepšovať a viac zdôverihodniť ako pre norníkov tak pre dievčatá ... Cieľom nie je vedome nikomu uškodiť. Cieľom je zdieľať skúsenosti a aj, pre vás bohužiaľ, zisťovať ktorá z vás je proste k ničomu a neoplatí sa za vami ísť a ktoré si robia svoju prácu dobre
Ak by ste všetky poskytovali služby ako máte, nebolo by to ani potrebné a neboli by negatívne recenzie.
to že tu sú boje konkurencie je v tomto fachu bohužiaľ normálne. Ale to že kvalita poskytovaných služieb stálic v KE ubúda je tiež bohužiaľ pravda. To že tu je viacero "overených" norníkov ktorí majú rovnakú skúsenosť je dôkazom. Ono .. jednoduché je ukazovať, a určite máš v niečom pravdu. Ale je bohužiaľ nutné sa troška aj na seba pozrieť.
Lebo ak to robíš 10r ... zanechá to na tebe nejaké psychické problémy, a takých tu už písalo viacero, a tie potom prenášaš na klientov.
V prvom rade je toto slobodné fórum, a snažíme sa ho vždy vylepšovať a viac zdôverihodniť ako pre norníkov tak pre dievčatá ... Cieľom nie je vedome nikomu uškodiť. Cieľom je zdieľať skúsenosti a aj, pre vás bohužiaľ, zisťovať ktorá z vás je proste k ničomu a neoplatí sa za vami ísť a ktoré si robia svoju prácu dobre

Ak by ste všetky poskytovali služby ako máte, nebolo by to ani potrebné a neboli by negatívne recenzie.
-
No nič chcel som ti pomôcť. Nie je našou povinnosťou kontrolovať užívateľov a podobne. Takže kašľať na to. Je to slobodné fórum.
Prosim ta neklam. V KE sekcii je na dievcata plno dobrých recenzií. Sam som ich tam par písal kedze v KE som prešiel asi všetky dievčatáFitneska_01 napísal: Pi Júl 25, 2025 10:43 am Zdravim klientov zo stránky amatérky . Takže som si pozrela všetky recenzie dievčat z Ke no poviem vám nič pekne napísane nijaké pozitívne recenzie .To všetky dievčatá sú neschopné ,aby nikomu nevyhovovali ? Treba sa zamyslieť pani a najskôr si overiť či sú pravdivé recenzie a prečo sa vyhadzujú dievčatá z Ke aby tu nebol pre Vás trh a výber dievčat . Olejový fantóm z Ke sa veľmi musí nudiť a špiniť dievčatám ktoré pre neho nepracujú profily a finančný život . Takže pani netreba citat tieto vymyslené dristy od olejového fantoma na dievčatá pretože ja 15 rokov nerobím spoločníčku a v noci spím neflakam sa po meste som na telefóne klientom a to sa presuniem taxíkom z bodu A do bodu B a idem znova spať ! Cez deň som v meste a nedrogujem a nepijem alkohol . Som slušne dievča a takto si zarábam . Je to každého vec čo robí . NETREBA POČÚVAŤ ANI KLEBETY ,pretože dotyčný olejový fantóm likviduje dievčatám z ke profily aby ste tu nemali ponuku dievčat . Keď dievčatá nebudú zarábať tak musía odísť z Ke pretože na booking na ďalší deň nezarobia . Z bookingov v Košiciach kde su dievčatá ubytované kvôli vám pani tak sú za 10 min vyhodené majiteľom apartmánov no a kto to všetko likviduje Olejový fantóm nahlasuje ,aby tu boli iba jeho dievčatá kde vy už nechcete chodiť . Taká je realita FITNESSKA

Máš v mnohom pravdu , ale to z tym olejovým fantomom je pravda. Moja stálica mi o tom rozprávala . Robil dobre peklo , kvôli nemu odišlo viac báb z Ke. Útočil na osobné životy , vydieral . Zničil scenu v Košiciach. To čo si baby zaživali by som nikomu neprial. A aj finančné straty narobil obrovské. Nedivil by som sa keby mnohé negatívne recenzie v Ke boli od jeho pohrobkov . Tam kde má priestory by to chcelo bojkotovať a ekonomicky ho zlikvidovať. Tym nechcem povedať že kritika Fitnesky je neoprávnená. Lebo zatiaľ tu nie je ani jeden pochvalný od niekoho relevantného.ReaperSVK napísal: Pi Júl 25, 2025 12:51 pm Ahoj,
V prvom rade je toto slobodné fórum, a snažíme sa ho vždy vylepšovať a viac zdôverihodniť ako pre norníkov tak pre dievčatá ... Cieľom nie je vedome nikomu uškodiť. Cieľom je zdieľať skúsenosti a aj, pre vás bohužiaľ, zisťovať ktorá z vás je proste k ničomu a neoplatí sa za vami ísť a ktoré si robia svoju prácu dobre![]()