Zalúbil som sa (ne)šťastne?

Máte otázky o sexe, vzťahoch či intimite, na ktoré sa hanbíte spýtať? Diskrétna poradňa (nielen) sexuálna je tu pre vaše tajnosti.
Používateľov profilový obrázok
Matrix333

Zalúbil som sa (ne)šťastne?

Príspevok od používateľa Matrix333 »

Spoznal som sa s babou cez pokec formou stretka za FO.
Obaja sme sa zalúbili do seba, priznali sme si to. Začali sme sa stretávať a chodievať von skoro každý deň. Zo sexu za FO sa stal sex zadarmo a s vášňou…proste ako frajerka.
Dohodli sme sa, že na pokeci už nebudeme.
No prišiel jeden víkend keď som mal dosť roboty a v piatok sme sa dohodli že prídem až v pondelok.
V nedeľu večer som ju nachytal na pokeci ako ponúka za FO znova…pre istotu z nového nicku, ale prišiel som na to že je to ona.
Blackhawk

Re: Zalúbil som sa (ne)šťastne?

Príspevok od používateľa Blackhawk »

Matrix333 napísal: Po Júl 21, 2025 3:11 pm Spoznal som sa s babou cez pokec formou stretka za FO.
Obaja sme sa zalúbili do seba, priznali sme si to. Začali sme sa stretávať a chodievať von skoro každý deň. Zo sexu za FO sa stal sex zadarmo a s vášňou…proste ako frajerka.
Dohodli sme sa, že na pokeci už nebudeme.
No prišiel jeden víkend keď som mal dosť roboty a v piatok sme sa dohodli že prídem až v pondelok.
V nedeľu večer som ju nachytal na pokeci ako ponúka za FO znova…pre istotu z nového nicku, ale prišiel som na to že je to ona.
Ani neviem, ci sa na toto oplati reagovat, lebo mi to nepride ako uplna realita.

Takze podla opisu danej skutocnosti ste boli obaja na pokeci, aj ked ste obaja hovorili, ze tam nebudete.
Dasana
Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 1:19 am
Has thanked: 8 times
Been thanked: 24 times

Príspevok od používateľa Dasana »

Nachytal si ju pretože si tam bol aj ty tým pádom ste to porušili obaja.Asi toľko k dôvere a sľubom. zaľúbenie sa je síce pekná vec no ak toto bol jej zdroj príjmov a začala si s tebou zadarmo tým pádom zostala bez peňazí a pokým nemá záujem začať pracovať manuálne alebo ty nemáš v pláne ju živiť tak asi vieš kam týmto smerujem . Aj keby začne pracovať v normálnom zamestnaní a nemá nič nasetrene pokým dostane prvú výplatu tvoja láska jej chladničku nenaplní. Nechcem si ju zastávať pretože si poskytol malo informácií a vlastne neviem co čakáš že tu napíšeme no city sú jedna vec a peniaze druhá a hlavne by si si to mal riešiť s nou pretože nikto z nás nevie ako to medzi vami skutočne je.
vantajm
Dátum registrácie: So Apr 19, 2025 3:04 pm
Has thanked: 87 times
Been thanked: 82 times

Príspevok od používateľa vantajm »

Ak raz okúsila toto remeslo, jednoducho nedokáže prestať, je to ako droga. A potiahne hodne dlho, pokiaľ bude žiadaná
Napísať odpoveď

Návrat na "(Nielen) Sexuálna poradňa ale aj debata o všetkom"