Spoznal som sa s babou cez pokec formou stretka za FO.
Obaja sme sa zalúbili do seba, priznali sme si to. Začali sme sa stretávať a chodievať von skoro každý deň. Zo sexu za FO sa stal sex zadarmo a s vášňou…proste ako frajerka.
Dohodli sme sa, že na pokeci už nebudeme.
No prišiel jeden víkend keď som mal dosť roboty a v piatok sme sa dohodli že prídem až v pondelok.
V nedeľu večer som ju nachytal na pokeci ako ponúka za FO znova…pre istotu z nového nicku, ale prišiel som na to že je to ona.
Zalúbil som sa (ne)šťastne?
Re: Zalúbil som sa (ne)šťastne?
Ani neviem, ci sa na toto oplati reagovat, lebo mi to nepride ako uplna realita.Matrix333 napísal: Po Júl 21, 2025 3:11 pm Spoznal som sa s babou cez pokec formou stretka za FO.
Obaja sme sa zalúbili do seba, priznali sme si to. Začali sme sa stretávať a chodievať von skoro každý deň. Zo sexu za FO sa stal sex zadarmo a s vášňou…proste ako frajerka.
Dohodli sme sa, že na pokeci už nebudeme.
No prišiel jeden víkend keď som mal dosť roboty a v piatok sme sa dohodli že prídem až v pondelok.
V nedeľu večer som ju nachytal na pokeci ako ponúka za FO znova…pre istotu z nového nicku, ale prišiel som na to že je to ona.
Takze podla opisu danej skutocnosti ste boli obaja na pokeci, aj ked ste obaja hovorili, ze tam nebudete.
- Dasana
- Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2025 1:19 am
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 24 times
Re: Zalúbil som sa (ne)šťastne?
Nachytal si ju pretože si tam bol aj ty tým pádom ste to porušili obaja.Asi toľko k dôvere a sľubom. zaľúbenie sa je síce pekná vec no ak toto bol jej zdroj príjmov a začala si s tebou zadarmo tým pádom zostala bez peňazí a pokým nemá záujem začať pracovať manuálne alebo ty nemáš v pláne ju živiť tak asi vieš kam týmto smerujem . Aj keby začne pracovať v normálnom zamestnaní a nemá nič nasetrene pokým dostane prvú výplatu tvoja láska jej chladničku nenaplní. Nechcem si ju zastávať pretože si poskytol malo informácií a vlastne neviem co čakáš že tu napíšeme no city sú jedna vec a peniaze druhá a hlavne by si si to mal riešiť s nou pretože nikto z nás nevie ako to medzi vami skutočne je.